اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LCD رنگی PCF8833 در باسکام راه اندازی شد!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LCD رنگی PCF8833 در باسکام راه اندازی شد!

سلام .من فایلی رو که تو سایتThomas Pfeifer's Homepage - Elektronik, AVR-Projekte, Tipps und Tricks.htm بود رو گرفتم ولی کار نمی کنه . محتویاتشو تو کد ویژن دوباره نوشتم ولی بازم جواب نگرفتم . دوستانی که جواب گرفتن راهنمایی کنند ممنون میشم .
    ضمنا سوکتش هم ظاهرا لازم نیست چون از فلت استفاده می کنیم و تست دیود نشون میده بدون سوکت هم وصله.
    اگه کسی با بسکام هم جواب گرفته فایلشو بزاره ممنون میشم . :nerd:
    تمام فایل هایی رو که تا حالا اینجا دیدم (بسکام وسی) امتحان کردم ولی جواب نمی ده :angry:. کسی راهنمایی نمی کنه :sad:
    ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

با سلام .
      با تشکر از دوستانی که این تاپیک رو ایجاد کردن.منم بلاخره PCF8833 رو توی بسکام جواب گرفتم :wow:
      ولی با این باعث نمی شه سوالی برای پرسیدن نداشته باشم . چه جوری عکس با یه فرمتی رو به فرمت BGC. می شه تبدیل کرد؟
      من که زیاد با بسکام کار نکردم ولی هرچی تو منو ها و حلپش گشتم چیزی پیدا نکردم.
      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

سلام.
        دوست عزیز از این لینک میتونید برنامه converter رو بگیرید.
        http://mcselec.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download& amp;gid=168&Itemid=54

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa2
          از LCD کدوم گوشی استفاده کردید؟ این تعمیراتی ها اصلاً PCF8833 نمی شناسند . lcd نوکیا 6610 هم که 5 مدل هست کدومش رو بگیرم ؟؟؟؟ :angry: تا الان 4 مدل گرفتم ولی کار نکرده شماره های پایه ها رو از کجا باید بفهمم؟؟؟
          این pcf8833 همون lcd نوکیا 6610 و چند مدل دیگست. البته pcf ماله فیلیپسه و توی بازار نوع اپسون هم هست که فرق داره. شما اون مدلی که کابل فلتش قهوه ای یا مسی رنکه رو بگیر که فیلیپسه. نوع اپسون سبز رنگه.
          برای پایه ها اینجا سر بزن http://thomaspfeifer.net/

برای سوکت هم همین قطعات فروشی موبایل دارن بگید سوکتش رو هم میخوام ولی گرون میندازن به آدم(از 1000 تا 2000 تومان چقدر که تیغشون ببره)

برو بچه های سی بلد هم اینجا برن.بسیار عالی کار شده با winavr و کاملا فارسی(هم توضیح هم برنامه رو lcd فارسی مینویسه)

http://www.kavirelectronic.ir/fa/modules.php?name=News&file=article&sid=34& amp;mode=&order=0&thold=0

وسطای متن نوشته دانلود سورس
          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سوال : LCD رنگی

با سلام آقا خسته نباشی
            می خواستم ببینم سوکت lcdرو از کجا گیر بیارم من یگ lcdگوشی 5300
            دارم می خواستم ببینم میتونم به میکرو وصلش بکنم.
            بیهوده متاز
            مقصدمان خاک است

دیدگاه

سلام
              به back light میشه 5 ولت زد؟ حتما باید 6.5 ولت باشه؟
              بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
              اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

واسه من با 5 ولت روشن نشد(یه چیزایی توی lcd فقط دیده میشه)
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                  یک آی سی هست به نام LT1932 این آی سی از یک طرف به بک لایت این ال سی دی ها و از یک
                  طرف هم به PWM و ولتاژ 3.3 وصل میشه خیلی عالیه میشه پایه ی مربوط به PWM رو هم همیشه
                  با کرد ویا به پتان سیومتر وصل کرد.
                  من از چین سفارش دادم تک رو گرفت 8 تومن
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM

من از چین سفارش دادم تک رو گرفت 8 تومن
                    شما به کی سفارش میدی ؟چقدر طول می کشه ؟ چقدر هزینه داره ؟

دیدگاه

سلام
                      میترسم اگه این جا بگم تبلیغات بشه اگه بخواین به هتون pm میزنم.
                      پولی نمیگیره برای آوردنش فقط مثلا یک بار یدونه Atmega2561V سفارش دادم
                      جوان این قطعه رو میداد 12 من خریدم16 در اصل قیمتو میکشه رو قطعه
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                        سلام
                        میترسم اگه این جا بگم تبلیغات بشه اگه بخواین به هتون pm میزنم.
                        پولی نمیگیره برای آوردنش فقط مثلا یک بار یدونه Atmega2561V سفارش دادم
                        جوان این قطعه رو میداد 12 من خریدم16 در اصل قیمتو میکشه رو قطعه
                        خوب اگه مدت زمان تهیه و پولی کخ رو قطعه می کشه، مناسب باشه میصرفه. یه وقت آدم یه طرحی داره که مطمئن نیست عملی بشه میتونیم که یهو 200 تا بیاریم و طرح نشه و قطعات رو دستمون بگنده.این ط.ر موقع ها کاملا عقلانیه که حتی 2 برابر پول بدی ولی مطمئن بشی که میشه یا نه.
                        به من PM بزنید لطفن (عامیانه لطفا )
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

آقا یک کمک من کنه یه lcd5300 دارم چطوری می تونم به میکرو وصلش کنم
                          سوکتشو چطوری گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :wow: :wow: :angry:
                          بیهوده متاز
                          مقصدمان خاک است

دیدگاه

با درود و تشکر فراوان به همه دوستان چه اساتیدی که این تاپیک را درست کردن و چه اساتیدی که بی هیچ چشم داشتی اطلاعاتشونو در این تاپیک برای هر چه پر بارتر شدنش میذارن. :applause: :applause: یه سوال داشتم و اونم اینه که چه پایه هایی در اینگونه lcd ها برای اتصال به میکرو مورد نیازه؟ راستش من نتونستم شماتیک این مدار را دانلود کنم. ممنون میشم که یکی از دوستان شماتیک مدار را مجددا اینجا بذاره.

دیدگاه

سلام,
                              من این ال سی دی رو خریداری کردم ولی چیپش اپسون هست(پی سی بی سبز) خواستم بپورسم چه جوری راش بندازم؟ ایا با همون کتابخانه ی چیپ فیلیپس میشه راش انداخت؟
                              ممنون.

دیدگاه

سلام
                                من یه بار از همین پی سی بی های سبز خریدم و زدم کار کرد :surprised:
                                بزن اگه کار نکرد در برنامه به جای PCF8833 مدل اپسون رو انتخاب کن(اسمش یادم نیست نگا میکنم خبر میدم)
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X