سلام خسته نباشید. من با کانتر 1میکرو میخوام پالس هارو بشمارم اما هر پالسی رو 5 الی10 تا میشماره!!! 
موضوع اینه که مدارpcbچاپ شده براش و کلی زحمت کشیدم واسش.
و یه نکته اینکه شمارش پالس ها باید همزمان با کارکرد lcdگرافیکی انجام بشه. و پایه های کنترل lcd هم روی پورتbیعنی همون پورتی که تایمر روشه هستند. {و پایه های دیتا هم روی پورتaهست}
وقعا ممنون میشم کمک کتید دیوونم کرده... :cry2:
********این مشکل برای lcdبود و با برنامه اخر اگر کسی هم مشکل داشت میتونه مطمئن بشه{البته با تغییرات که بستگی به مدار خودتون داره...}*******

موضوع اینه که مدارpcbچاپ شده براش و کلی زحمت کشیدم واسش.
و یه نکته اینکه شمارش پالس ها باید همزمان با کارکرد lcdگرافیکی انجام بشه. و پایه های کنترل lcd هم روی پورتbیعنی همون پورتی که تایمر روشه هستند. {و پایه های دیتا هم روی پورتaهست}
وقعا ممنون میشم کمک کتید دیوونم کرده... :cry2:
********این مشکل برای lcdبود و با برنامه اخر اگر کسی هم مشکل داشت میتونه مطمئن بشه{البته با تغییرات که بستگی به مدار خودتون داره...}*******

oo:

یعنی همزمان کنتر مینداخت با فونت بسیار بزرگ فارسی و بعد با lcd گرافیکی 128 ساختم که باز مشکلی نداشت . و بسکام در هیچ زمینه ای باگ نداره مگه این که از نسخه کرک شده استفاده کرده باشین که احتمال داره باگ داشته باشه . ولی در کل برنامه اگه حرفه ای باشه هیچ گونه موردی نداره احتمالا برنامت مورد داره اگه حرفه ای کار نمیکنی بیخالش شو چون درسته که بسکام برنامه نویسیش راحته ولی برای برنامه حرفه ای باید باش کار کرده باشی . من خودم کارهایی با بسکام کردم که به فکرتون هم نمیرسه . وگرنه شمردن و کانتر و این قبیل براش اب خوردنه . :biggrin:
دیدگاه