پیشنهاد میکنم کابل پروگراکرتون هم عوض کنید.یه مدلش هست نویزگیر هم داره مثل برای پرینترهای USB هست.قبلا این مشکلو داشتم کابلم عوض کردم اوکی شد.البته هیچکدوم از میکروهام پروگرام نمیکرد تا کابلو عوض کردم...
بی جهت وقت خودتان را برای تعویض کابل هدر ندهید. پایه 15 را حتما قطع کنید، چون خود شرکت نوآوران به این اشتباه در طراحی PCB اشاره کرده بود. که متاسفانه بدلیل اینکه سایت بالا نمی آید و نمیتوانم لینک آنرا برای اطمینان بیشتر شما قرار دهم.
اما در رابطه با سایر مشکلات عنوان شده، بنده تنها واقعیت موجود را اشاره کردم. باز هم خودتان در این سایت و سایت های مشابه جستجو کنید متوجه خواهید شد که افرادی زیادی دقیقا به مشکل شما برخوردند. و حتی سایت ECA نیز در بخش فروشگاه خود به این موضوع اشاره کوتاهی کرده است.
دلیلی ندارد که پروگرامر شما نتواند میکرو دیگری را پروگرام کند؛ ولی همانطور که عرض شد به دلیل تداخلی سیگنالی که بواسطه اتصال کوتاه شدن پین های مختلف در زیف سوکت بوجود می آید؛ در صورتیکه پین های اتصال کوتاه شده در برنامه میکرو به عنوان خروجی استفاده شوند، میتواند باعث از کار افتادن پروگرامر شود.
اگر نصب زیف سوکت به همین سادگی و توسط اتصال کوتاه کردن چند پین امکان پذیر بود، چرا شرکت اتمل برای پروگرامر STK500 اورجینال خود و یا سایر انواع پروگرامرهای خود اینکار را پیاده سازی نکرده؟
و به نظر شما چرا پروگرامرهای دارای زیف سوکت هوشمند بسیار گرانتر از مدل های ارزانقیمت مشابه شما هستند؟
اما جامپر فوق برای اتصال سیگنال کلاک به میکرو است و در صورتی کاربرد خواهد داشت که کلاک میکرو توسط فیوزبیت ها بر روی گزینه خارجی تنظیم شده باشد.
آقا چ کاریه؟ب پرئگرمر چ کار داری...
اون باکس هدر واس همین گذاشتن...شما اون مستطیل قرمز توی عکسو ببین...اون جدول که مستطیل زرد رنگه رو هم ببین...
حالا اون پین هایی که مدنظرت هست...GND , RESET , MISO , MOSI , SCK
اونا به همون پایه به میکرو وصل کن...یعنی از همون باکسهدر با سیم وصل میکنی رو برد بورد و پین های متناظر با میکرو رو وصل میکنی...تغذیه میکرو رو هم جداگانه وصل کن...
اینجوری حتما مشکلت رفع میشه...
هر پروگرمر جامپر های خودشو داره..جامپر 2 رو نمیدونم چیکار میکنه...اگه واسه فعال کردن اون باکس هدر کار خاصی باید انجام بدید خب ردیفش کنید...ولی این روش بهترین روش واسه پروگرم کردن ISP هست...واسه میکروهای SMD هم که تنها راهش همینه....
ضمن اینکه اگه مدارتون رو روی بردبورد میبندید و میخاید چندین بار میکرو رو پروگرم کنید دیگه نیاز نیست هی میکرو رو از بردبورد جدا کنید بزارید رو زیف پروگرم کنید و درش بیارید و .....
شرکت نوآوران مدتی هست که ظاهرا تعطیل شده و سایت آنهم بالا نمی آید؛ شما باز هم میتوانید به هر طریقی که برایتان مقدرو است تماس بگیرید و دقیقتر سئوال کنید. اما تصویری که من قرار دادم قبلا از سایت نوآوران گرفته بودم و خود شرکت اعلام کرده بود که پین 15 باید جدا شود. به هر حال تصمیم با شما است.
نقشه ای که قرار دادید و تصویری که اشاره داشتید، کاملا درست است و با همین روش میتوانید میکرو را پروگرام کنید.
خواهش میکنم..
فقط ی چیزی...اگه قراره پروگرمر دائم به بردبورد وصل باشه بهتره پایه ریست رو با یه 3.3کیلو پول پ کنید...
یادش بخیر خودم روی بردبورد 4 تا سیم مفتولی ریز رو توی اون شیار وسط بردبورد با فشار کنار هم میذاشتم و از زیر میکرو به بردبورد وصلش میکردم و انتهای سیم ها رو هم میبردم ته بردبورد با پین هدر وصلش میکردم به باکس هدر روی پروگرمر...کلی حال میکردم که در ظاهر سیم های متصل شده به میکرو دیده نمیشد!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :wow:
دیدگاه