اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Atmel Fans - Studio 7 is Now Live

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Atmel Fans - Studio 7 is Now Live

نوشته اصلی توسط Warrior Electron
    در ادامه غافلگیرهای اتمل امروز ایمیلی در مورد یک ویژگی جدید به دست طرفداراش رسونده که خبر از یک همکاری بر بستر وب برای تولید کدهای اپلیکشن ها بر مبنای محصولات اتمل و در محیط اتمل استودیو می دهد.

ATMEL START

آنطور که در توضیحات ارائه شده این وب سایت برای کمک به کدنویس ها جهت تولید کد های خود و راهنمایی آنهاست....
    سلام به همه
    داداش خبرات بمبی هستنا!

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : Atmel Fans - Studio 7 is Now Live

توصیه می کنم که حتما به صفحه Atmel Start سری بزنید و اگر مطلب یا نکته ای رو متوجه شدید در اینجا به اشتراک بزارید.
      لینک زیر آدرس این صفحه است:
      http://app.enable.atmel.com/e/er?utm_campaign=2015%20Studio%207%20%2b%20START%20-%20em1&utm_medium=email&utm_source=Eloqua& amp;s=1733930802&lid=977&elq=66f0a66005c34 470942812caf7dea880&elqaid=951&elqat=1&amp ;elqTrackId=D8FAEBD3495F21B67D2F7D2A91D9B7B3
      وقتی مطالبی رو لایک میکنید یا بازخورد میدید یعنی به نویسنده میگید که از این مطلب استفاده کرده اید و همچنان ادامه بده، یا بیشتر مطلب بزار، یا بیشتر در مباحث اینجوری شرکت کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X