اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل نویز در avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل نویز در avr

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
    سلام
    لطفاً از پشت برد عکس بگذارید.
    ضمن اینکه توی عکس مشخص نیست. ولی دیود هایی که در خروجی L298 گذاشتید، حتماً باید از نوع Fast Recovery یا از نوع Schottky باشه. (با ولتاژ و جریان مناسب بار)
    با سلام و درود
    دیود هایی که گذاشتم از این جنسه
    به نظرتون خوبه یا عوضشون کنم
    یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت

دیدگاه

سلام
      تو یه جایی خوندم که اگه تو مدار یک حلقه ی gnd تشکیل بشه اون مدار نویز میگیره همون طور که میبینید من از برد سوراخدار استفاده کردم که تو قسمت پشتش یه حاشیه ای داره از جنس مس که من Gnd تغذیه رو به اون وصل کردم وهرجا کgndلازم شد به اون وصل میکنم به نظرتون مشکل میتونه از اون باشه :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

دوست عزیز تو تغذیه قبل و بعد رگولاهات خازن استفاده کن تاثیر داره
        پایه ریست میکرو پول اپ کن
        بعدشم دقیقا نویزت چیه؟؟چجوری تو مدار تداخل ایجاد میکنه؟؟؟
        زبان برنامه چیه؟
        ماژولت ask هستش؟؟
        من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad brave
          دوست عزیز تو تغذیه قبل و بعد رگولاهات خازن استفاده کن تاثیر داره
          پایه ریست میکرو پول اپ کن
          بعدشم دقیقا نویزت چیه؟؟چجوری تو مدار تداخل ایجاد میکنه؟؟؟
          زبان برنامه چیه؟
          ماژولت ask هستش؟؟
          زبان برنامه کد ویژن
          وقتی که هیچ کدی رو به گیرنه نمیفرستم میکرو به صورت خود کار شروع به بهکارمیکنه و متورا قاطی میکنن

دیدگاه

دیودها خوبه دوست عزیز
            اگر از پشت بردتون هم عکس بگذارید ممنون می شم.. (پشت برد باید بررسی بشه)
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از این که میخواین کمک کنین
              راستش گوشیم افتاده تو اب نمیتونم واستون عکس بفرستم در نزدیک ترین زمان میفرستم انشا الله
              اگه چیز خاصی مد نظرتون هست که میخوایین از پشت مدار بدوننین بگین من همه ساعته اینجا دارم رو این کار میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 313mahdifaraji
                ممنون دوست عزیز از این که میخواین کمک کنین
                راستش گوشیم افتاده تو اب نمیتونم واستون عکس بفرستم در نزدیک ترین زمان میفرستم انشا الله
                اگه چیز خاصی مد نظرتون هست که میخوایین از پشت مدار بدوننین بگین من همه ساعته اینجا دارم رو این کار میکنم
                خب حالا که دسترسی به عکس های پشت برد نداریم، به یه سری نکات اشاره می کنیم تا خودتون کنترل کنید..
                شرکت اتمل برای کاهش اثرات نویز و اغتشاش روی میکروکنترلرهاش توصیه هایی داره. نکاتی نظیر حداقل فاصله ی کریستال تا پایه های اسیلاتور میکروکنترلر، ایجاد زمین در زیر میکروکنترلر (که ایجاد محدودیت عبور ترک از زیر میکروکنترلر می کنه)، عدم عبور دادن ترک های نویزی و فرکانس بالا از نزدیکی پایه های میکروکنترلر و ...
                در سایت های فارسی هم این نکات عنوان و بررسی شده. یک نمونه از این سایت ها رو در زیر لینک کردم :
                لینک : http://diginic.net/fa/70/%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2-avr/

اما از نکات و ریزه کاری های مربوط به برنامه نویسی هم نباید غافل شد. ضمن اینکه اگر امکانش هست، تا حد ممکن از کریستال با فرکانس پایین تر استفاده کنید.

دیدگاه

حداقل فاصله ی کریستال تا پایه های اسیلاتور میکروکنترلر، ایجاد زمین در زیر میکروکنترلر (که ایجاد محدودیت عبور ترک از زیر میکروکنترلر می کنه)
                  سلام
                  منظورتون از این گفته ها اینه که باید فاصله ی کریستال از میکرو زیاد باشه و زیر میکرو یک لا یه ی گراند ایجاد کنم؟؟؟؟؟/ :sad:

دیدگاه

سلام
                    منظورتون از این گفته ها اینه که باید فاصله ی کریستال از میکرو زیاد باشه و زیر میکرو یک لا یه ی گراند ایجاد کنم؟؟؟؟؟/ :sad:
                    فاصله ی کریستال از میکروکنترلر باید حداقل (کمترین) باشه.
                    در مورد لایه ی گراند در زیر میکروکنترلر، همینطوره.

دیدگاه

نویز شما ربطی به این حرفا نداره
                      بگرد دنبال دلیل اصلی
                      بار خروجی رو قطع کن ببین کار میکنه یا نه !!

دیدگاه

یکاری بکن ی دستی به برنامه ات بکش یعنی یه برنامه خیلییی ساده بنویس ببین تاثیرش چیه؟؟
                        بعد شروع کن از ورودی تا خروجی مدارتو کنترل کن
                        در ضمن این مازول های ask نویزپذیریشون زیاده
                        من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

سلام
                          یه سوال دارم
                          این پروژه برای چی هست
                          شما هر جا که زمین و مثبت داری یه عدسی 100 نانو بزار برای داریو ها از خازن استفاده کن مثلا 5 تا عدسی برای تغذیه میکروکنترلر و روغن لحیم باعث نویز میشه با تینر بشور
                          www.andishmandan-javan.com
                          گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

میتونید از رگولاتور lm2596ویا از رگولاتورlm2576استفاده کنی
                            اینم از لینکا برو به اینجا بخر حالشو ببر http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%...576t-adj-.html
                            http://eshop.eca.ir/%D8%B1%DA%AF%D9%...t-adj-3a-.html
                            تازه هم داغ نمیکنن هم میتونی از طریق پایه فید بک مقدار ولتاژی رو که میخای تنظیم کنی (تلفات انرزی کمی دارن)
                            استفاده کردی بوتون تشکر رو بزن :wow: :wow:
                            از این ماژول ها دارم هر دوشون. یه جایی یه نفر بهم گفت که اینا کارکردشون مثل pwm میمونه.
                            خودتون هم که می دونین pwm چون قطع و وصل میشه نویز میندازه و واسه میکرو نمیشه استفاده کرد.
                            من میخواستم بدونم فیلتری چیزی هست که ببندیم به اینا تا نویز نندازن
                            بازم میگم اینا رو واسه avr (ربات تعقیب خط) میخوام ورودیم هم 12 ولته

دیدگاه

از این ماژول ها دارم هر دوشون. یه جایی یه نفر بهم گفت که اینا کارکردشون مثل pwm میمونه.
                              خودتون هم که می دونین pwm چون قطع و وصل میشه نویز میندازه و واسه میکرو نمیشه استفاده کرد.
                              اینو الان از شما شنیدم مطمئنید که کارش مثل pwm هست اگه کسی از این مورد چیزی میدونه بگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fghfgh
                                پس یهو بگین بگین کشک دیگه.....
                                کی گفته روی مدارات avr نویز میندازه؟؟؟؟ همونو بیار من برات دارش میزنم اصلا وصلش میکنم به شبکه توزیع 63 کیلو تا برات چشمک بزنه خخخخخخخخخخخ

شما استفاده کن اگه نویز دیدی بیا منو وصل به 63 کیلو تا برات بندری بزنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X