اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک .... آی سی بافر ... کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک .... آی سی بافر ... کمک

سلام

شما تا حالا با 2803 کار کردید؟ یه جوریه :angry: هر کاریش میکنم ، نمی تونم راش بندازم. فعلا سوییچ کردن را بی خیال، همون راه انداختن معمولیش چه طوریه؟
    یه پایه زمین داره که خوب زمینش می کنم. یه پایه مشترک هم داره ، اونو به کجا وصل کنم؟ به VCC که کار نمی کنه. به خروجی بافر هم کار نمی کنه. چیکارش کنم؟
    از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
    گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

شماتیکو دقیقا همونطور که بستی بذار
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

شماتیک گذاشتن نمی خواد. 2803 ، 18 تا پایه داره که 8 تاش پایه های ورودی بافر ها و 8 تاش خروجی بافرها هستند. 2 تای باقی مونده هم یکیش زمینه ، یکیش هم پایه common .
        من مشکلم اینه که این پایه common را به کجا وصل کنم؟
        اگه شماتیک داخل آی سی را نگاه کنید ، از خروجی هر بافر یه دیود به این پایه مشترک وصل شده جوری که کاتد دیود به common وصل شده. یعنی وصل کردن این پایه به VCC یعنی بایاس معکوس دیود. :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman.abtahi
          شماتیک گذاشتن نمی خواد. 2803 ، 18 تا پایه داره که 8 تاش پایه های ورودی بافر ها و 8 تاش خروجی بافرها هستند. 2 تای باقی مونده هم یکیش زمینه ، یکیش هم پایه common .
          اگه شماتیک داخل آی سی را نگاه کنید ، از خروجی هر بافر یه دیود به این پایه مشترک وصل شده جوری که کاتد دیود به common وصل شده. یعنی وصل کردن این پایه به VCC یعنی بایاس معکوس دیود. :question:
          با سلام

از پایه common زمانی استفاده میشه که بار و یا خروجی پایه کلکتور 2803 بصورت سلفی باشه ( سیم پیچ رله ) ، در مواردی نظیر درایو ال ای دی ، این پایه استفاده نمیشود ( left ) .

دیدگاه

همونطور که دوستمون گفت اون دیودها در زمان استفاده از بارهای سلفی به vcc وصل میشه که واکنش معکوس بار سلفی رو خنثی کنه

حالا اگه شما به خروجی led وصل میکنید پس به این پایه نیازی ندارید. ولی اگه وصلش هم کنید مشکلی پیش نمیاد :smile:
            ِِDie for Life, Not Live to Die
            Freedom Fighter
            " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام

از پایه common زمانی استفاده میشه که بار و یا خروجی پایه کلکتور 2803 بصورت سلفی باشه ( سیم پیچ رله ) ، در مواردی نظیر درایو ال ای دی ، این پایه استفاده نمیشود ( left ) .
              بله. خودم هم امروز به این نتیجه رسیدم. یعنی دیتا شیتش را خوندم. این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه.

فکر کنم مشکل من سرعت باشه. یعنی این آی سی نمی تونه با سرعتی که من میخوام خاموش و روشن بشه. چون آی سی را وقتی با یه LED معمولی تست می کنم کار می کنه ، ولی وقتی میذارمش سر راه پایه های میکرو ، کار نمی کنه. یعنی مبهم و نویزی کار می کنه :cry: من روی هر ستون 800 میکرو ثانیه delay داده ام ، فکر کنم نمی تونه با این سرعت روشن بشه. نظر شما چیه ؟

به هر حال مشکل من همچنان باقی است. همچنان نور LED ها کمه. مدار این طوریه که پایه مشترک هر ستون ( زمین 7 تا led) توسط بافر (الان 74244) کنترل میشه و آند هر کدوم از این led ها (روی هر ستون) به طور مستقیم ( با یک مقاومت) به میکرو وصل شده اند. به نظر شما چیکار کنم؟

از ترانزیستور استفاده کنم؟
              5 ولت بندازم دو سر led ؟ در دراز مدت نمی سوزه ؟ الان یه مقاومت 56 اهم سر راه هر led گذاشتم...
              یا از یک 74244 دیگه جلو هر پایه میکرو استفاده کنم ؟
              یا یه آی سی بافر دیگه سراغ دارید؟
              :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام

بله. خودم هم امروز به این نتیجه رسیدم. یعنی دیتا شیتش را خوندم. این پایه لازم نیست به جایی وصل بشه.

فکر کنم مشکل من سرعت باشه. یعنی این آی سی نمی تونه با سرعتی که من میخوام خاموش و روشن بشه. چون آی سی را وقتی با یه LED معمولی تست می کنم کار می کنه ، ولی وقتی میذارمش سر راه پایه های میکرو ، کار نمی کنه. یعنی مبهم و نویزی کار می کنه :cry: من روی هر ستون 800 میکرو ثانیه delay داده ام ، فکر کنم نمی تونه با این سرعت روشن بشه. نظر شما چیه ؟

به هر حال مشکل من همچنان باقی است. همچنان نور LED ها کمه. مدار این طوریه که پایه مشترک هر ستون ( زمین 7 تا led) توسط بافر (الان 74244) کنترل میشه و آند هر کدوم از این led ها (روی هر ستون) به طور مستقیم ( با یک مقاومت) به میکرو وصل شده اند. به نظر شما چیکار کنم؟

از ترانزیستور استفاده کنم؟
                5 ولت بندازم دو سر led ؟ در دراز مدت نمی سوزه ؟ الان یه مقاومت 56 اهم سر راه هر led گذاشتم...
                یا از یک 74244 دیگه جلو هر پایه میکرو استفاده کنم ؟
                یا یه آی سی بافر دیگه سراغ دارید؟
                :angry: :angry: :angry: :angry:
                با سلام
                این آی سی که میفرمایید ، چیزی جز 8 فروند ترانزیستور در یک پک نیست و اصولا سرعت سویچ ترانزیستورهای npn از pnp بیشتر است .. . و اما ایرادات مدار شما :

1 - کاتد 7 led را با 74244 درایو میکنید !!!! این قسمت را بدین صورت تغییر دهید > 74244 را با 74240 تعویض و سپس خروجی 74240 را با مقاومت 1 کیلو اهم به ورودی 2803 ارتباط دهید و خروجی 2803 را به کاتد مشترک ستونهای led ها
                2 - آند led ها را با یک مقاومت به میکرو وصل نموده اید !!! ( از میکرو جریان میکشید ) !! خروجی های میکرو را با مقاومت 1 کیلو اهم به 2803 متصل و خروجی 2803 را با بایاس مناسب به ترانزیستور pnp مثلا bc640 متصل و خروجی pnp را با مقاومت 100 اهم و یا 56 اهم به آند ها وصل نمایید ،، حسن این روش این است که در این حالت شما میتونید ، ولتاژ led ها رو از بیشتر از 5 ولت قرار دهید ، 8 ، 10 ، 12 ، ... تا هر مقدار که با همین برنامه و تاخیر های اون نور led را مناسب تشخیص دهید .
                نقشه از مدار پیشنهادی :
                http://rapidshare.com/files/138665647/drive_led.bmp.html
                موفق باشید.

دیدگاه

این آی سی که میفرمایید ، چیزی جز 8 فروند ترانزیستور در یک پک نیست و اصولا سرعت سویچ ترانزیستورهای npn از pnp بیشتر استدرسته. منم اول همین فکر را کردم. 8 تا دارلینگتون که بیشتر نیست. ولی خوب ترانزیستورهای قدرت معمولا سرعت پایینی دارند. مثلا سرعت سوییچ 2n3055 چقدره؟

1 - کاتد 7 led را با 74244 درایو میکنید !!!! این قسمت را بدین صورت تغییر دهید > 74244 را با 74240 تعویض و سپس خروجی 74240 را با مقاومت 1 کیلو اهم به ورودی 2803 ارتباط دهید و خروجی 2803 را به کاتد مشترک ستونهای led ها
                  1- هفتصد تا led نیست آ ، 7 تا led یه...
                  2- 74240 با 74244 چه فرقی داره؟
                  3- شما اصلا فکر هزینه تمام شده هستید؟ یه بار هم قبلا گفتم ، پول بی سوادی منو که مشتری های بد بخت نباید بدند ! :sad: برای هر هشت تا ستون ، دیگه نهایت یه بافر میتونم بذارم...
                  4- من محدودیت جا دارم. این جوری باید 3 تا بورد رو هم بذارم :sad:

آند led ها را با یک مقاومت به میکرو وصل نموده اید !!! ( از میکرو جریان میکشید ) !!
                  هر پایه داره فقط داره یک led را درایو میکنه. ولی خودم تو فکر بافر گذاشتن برای این هم هستم...

خروجی های میکرو را با مقاومت 1 کیلو اهم به 2803 متصل و خروجی 2803 را با بایاس مناسب به ترانزیستور pnp مثلا bc640 متصل و خروجی pnp را با مقاومت 100 اهم و یا 56 اهم به آند ها وصل نمایید ،، حسن این روش این است که در این حالت شما میتونید ، ولتاژ led ها رو از بیشتر از 5 ولت قرار دهید ، 8 ، 10 ، 12 ، ... تا هر مقدار که با همین برنامه و تاخیر های اون نور led را مناسب تشخیص دهید
                  1- دیگه چرا ترانزیستور بذارم؟
                  2- موارد 3 و 4 بالا
                  3- هر پایه فقط یک led روشن میکنه ، نه یه موتور !
                  4- فکر کنم شما از اون افرادی هستی که برای سخت افزار مدارشون سنگ تموم میذارند. بابا یه کم چینی فکر کن :icon_razz:

نقشه از مدار پیشنهادی :
                  http://rapidshare.com/files/138665647/drive_led.bmp.html
                  مرسی ، زحمت کشیدی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامـد جعفـری
                    معمولا برای تابلو روان از 74HC595 یا 74164 استفاده میشه که اینا شیفت رجیسترند.
                    اگه لچ هم بخوای 74573 استفاده میشه
                    در مورد 74HC595 بیشتر توضیح بدین لطفا
                    http://..............=viewdownloaddetails&lid=13& title=%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%88%D 8%A7%D9%86%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20%D8%A8%D8% B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB %8C%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%20%D 9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7% D9%84
                    واسه این میخوام
                    راستی چه طوری 8 تا خط ادرس داره ولی به 2 تا داده اون هم بدون enable?
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X