اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

اگه اشتباه نکنم تو بخش 19 یا 20 و یا 21 فیلم های آموزشی استاد کی نژاد در این مورد بحث شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
      اگه اشتباه نکنم تو بخش 19 یا 20 و یا 21 فیلم های آموزشی استاد کی نژاد در این مورد بحث شده
      درست دوست عزیز البته ایشون بایه سلف وخازن دیگه گفتن که این سلف ها به راحتی اونم بصورت دوبل پیدا نمیشه اکثر فیلتر های بازار اینطوری هستند
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
        درست دوست عزیز البته ایشون بایه سلف وخازن دیگه گفتن که این سلف ها به راحتی اونم بصورت دوبل پیدا نمیشه اکثر فیلتر های بازار اینطوری هستند
        حالا چرا اصرار دارید که امادشو استفاده نکنید
        راحت و مطمئن
        دلیلی داره؟
        بفرمائید به دانسته های ما اضافه بشه
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
          حالا چرا اصرار دارید که امادشو استفاده نکنید
          راحت و مطمئن
          دلیلی داره؟
          بفرمائید به دانسته های ما اضافه بشه
          ممنون
          اتفاقا قبلا این کار را میکردم ولی به دلیل یه سری از مشکلات باید یا روی برد بیارمش یا یه نوعی بخرم که پک نشده باشه
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
            اتفاقا قبلا این کار را میکردم ولی به دلیل یه سری از مشکلات باید یا روی برد بیارمش یا یه نوعی بخرم که پک نشده باشه
            مشکل فنی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
              مشکل فنی؟؟؟
              نباید به صورتی باشه که سیم پاور بهش وصل باشه واسه تولید یه دستگاه ....یکی دوتا نیست :cry2:
              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

توی سایت Atmel هم یه مطلب خوب در مورد طراحی مدار و کاهش نویز گذاشته به نظرم خیلی می تونه مفید باشه.

XMEGA A Schematic Checklist

http://www.atmel.com/images/doc8278.pdf

دیدگاه

سلام خدمت همه
                  من به مشکلی برخورد کردم که از همه کسانی که تجربه دارند خواهش میکنم راهنماییم کنن
                  من یک کنترل کننده ای ساختم که از دو برد جدا از هم تشکیل شده و از طریق RS485 با هم ارتباط دارند. هر دو برد داخل جعبه های فلزی قرار دارند.
                  این کنترل کننده تا حالا خیلی خوب جواب داده بود و در حضور اینورترهای تا حدود 150 160 KW به خوبی کار کرده بود. اما الان لازمه در حضور اینورتر 280KW کار کنه و متاسفانه نویز تاثیر میذاره رو عملکرد سیستم. من یک نمونه از مشکلات عجیبی که پیش اومده رو توضیح میدم:

در لحظه ای که دستگاه به اینورتر فرمان میده و اینورتر میخواد موتور رو راه بندازه انگار که میکرو ریست میشه، یعنی یک لحظه موتور استارت میخوره، شیربرقی ها فعال میشن ولی بلافاصله خاموش میشن و به نظر میرسه میکرو ریست میشه. بعد از چندبار روشن و خاموش شدن موتور و شیربرقی ها، موتور راه میفته و دستگاه کار میکنه ولی گاهی اوقات ارتباط بین دو تا برد دچار مشکل میشه.

خودم احساس میکنم در بحث ارتینگ مشکل دارم، یعنی اینکه چه ارتباطی باید بین GND مدار، ارت و جعبه فلزی وجود داشته باشه؟ باید بگم که در ورودی مدار از EMI فیلتر استفاده کردم. البته در لحظه شروع اینورتر جریان بسیار بالایی مثلا حدود 400 آمپر میکشه و به نظر میرسه همین مسئله باعث به هم ریختن تغذیه و ریست شدن میکرو میشه

یک مشکل جدی برام به حساب میاد و خواهش میکنم از اساتید که راهنماییم کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                    سلام خدمت همه
                    من به مشکلی برخورد کردم که از همه کسانی که تجربه دارند خواهش میکنم راهنماییم کنن
                    من یک کنترل کننده ای ساختم که از دو برد جدا از هم تشکیل شده و از طریق RS485 با هم ارتباط دارند. هر دو برد داخل جعبه های فلزی قرار دارند.
                    این کنترل کننده تا حالا خیلی خوب جواب داده بود و در حضور اینورترهای تا حدود 150 160 KW به خوبی کار کرده بود. اما الان لازمه در حضور اینورتر 280KW کار کنه و متاسفانه نویز تاثیر میذاره رو عملکرد سیستم. من یک نمونه از مشکلات عجیبی که پیش اومده رو توضیح میدم:

در لحظه ای که دستگاه به اینورتر فرمان میده و اینورتر میخواد موتور رو راه بندازه انگار که میکرو ریست میشه، یعنی یک لحظه موتور استارت میخوره، شیربرقی ها فعال میشن ولی بلافاصله خاموش میشن و به نظر میرسه میکرو ریست میشه. بعد از چندبار روشن و خاموش شدن موتور و شیربرقی ها، موتور راه میفته و دستگاه کار میکنه ولی گاهی اوقات ارتباط بین دو تا برد دچار مشکل میشه.

خودم احساس میکنم در بحث ارتینگ مشکل دارم، یعنی اینکه چه ارتباطی باید بین GND مدار، ارت و جعبه فلزی وجود داشته باشه؟ باید بگم که در ورودی مدار از EMI فیلتر استفاده کردم. البته در لحظه شروع اینورتر جریان بسیار بالایی مثلا حدود 400 آمپر میکشه و به نظر میرسه همین مسئله باعث به هم ریختن تغذیه و ریست شدن میکرو میشه

یک مشکل جدی برام به حساب میاد و خواهش میکنم از اساتید که راهنماییم کنن
                    سلام
                    شماتیک قسمت منبع تغذیه و ADM485 مدارتون رو قرار بدید.
                    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                      سلام
                      شماتیک قسمت منبع تغذیه و ADM485 مدارتون رو قرار بدید.
                      ممنون دوست عزیز
                      بالاخره مشکل حل شد. به جای تغذیه قبلی که از ترانس روبردی استفاده کرده بودم، از تغذیه سویچینگ استفاده کردم و واقعا عالی جواب داد. فقط یک مشکل کوچیک وجود داره که در لینک زیر مطرح کردم . ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازید:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110228.0

با تشکر از همگی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : EMI Reduction in embedded systems .::کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری::.

نوشته اصلی توسط طراح

1- انتخاب مارک معتبر AVR که در کشور و کارخانه با grade بالا تولید شده باشد .
                        ...
                        ب- در خروجی پل دیود باید خازن الکترولیت با مقدار کافی و مارک معتبر به موازات یک خازن حداقل 470nF قرار داده شود و از قرار دادن خازن های چینی بی کیفیت خودداری شود.
                        ...
                        11- استفاده از کریستال خارجی و فعال کردن فیوزبیت CKOPT و یا اسیلاتور خارجی با طراحی معتبر.
                        با تشکر از شما دو تا سوال در مورد مطالبی که بیان کردید دارم:

1. مارک AVR معتبر یا خازن با کیفیت را چطور میشه تشخیص داد؟ یا از کجا بخریم که مطمئن باشیم کیفتش بالاست.

2. آیا بیت XOSCPWR در رجیستر XOSCTRL در xmega همان کار CKOPT در سری mega را انجام میدهد. در manual این طور نوشته:

Bit 4 – XOSCPWR: Crystal Oscillator Drive
                        Setting this bit will increase the current in the 0.4MHz - 16MHz crystal oscillator and increase the swing on the
                        XTAL2 pin. This allows for driving crystals with higher load or higher frequency than specified by the FRQRANGE
                        bits.

دیدگاه

با سلام
                          اولا من کوچیک همه شما دوستان هستم
                          دوما یکی از دوستان یک نصیحت ساده و سخت به من کرد
                          مدار رو جوری بساز که نویز به میکرو نرسه نه اینکه به میکرو برسه و بخوای با فیوز بیت و کریستال خارجی و مقاومت poll_up میکرو رو مقاوم کنی
                          من هم این حرفش عمل کردم و راحت شدم :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام ایا پاور کامپیوتر نویز داره
                            بهترین منبع تغذیه پاور است
                            ایا پاور نیاز به فیلتر شدن داره
                            اگه از پاور استفاده کنم خیالم از نیوز راخت باشه
                            برای نویز گیری باید چه کار های استفاده کنم
                            www.andishmandan-javan.com
                            گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
                              اگه انواع نویز رو بشناسید جواب این سوال رو هم میگیرید
                              توی حالت ایده آل اگه بهترین پاور رو هم استفاده کنید نویزی که از منبع تغذیه میاد حل میشه
                              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
                                بله هر منبعی نویز داره
                                بستگی به سطح سیگنال به نویز SNR مورد نیاز و هزینه داره ، ممکنه بهترین باشه ممکنه بدترین
                                بله ممکنه
                                خیر
                                از اول تاپیک مرتب پست ها رو مطالعه بفرمایید
                                *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X