اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید صدا با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید صدا با میکرو

سلام من می خواستم با میکرو یک مدار که بتواند با توان بالا در حد 25 تا 30 وات صدای آژیر رو ایجاد بکنه نیاز دارم
    یک برنامه هم براش نوشتم اما به نظر نمی آید که صدا در حد 25 تا 30 وات باشه
    آیا اصلا برنامه در توان خروجی از آژیر موثر است ؟
    چه برنامه ای برای این کار بهینه می باشد ؟

پاسخ : تولید صدا با میکرو

شما باید با خروجی pwm میکرو یا d2a اکسترنال صدا رو تولید کنید و با فیلتر مناسب به تقویت کننده مناسب بدین.
    تقویت کننده یا آمپلی فایر در توان های مختلف رو بر حسب نیاز توصیه میکنم از بازار تهیه کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
      شما باید با خروجی pwm میکرو یا d2a اکسترنال صدا رو تولید کنید و با فیلتر مناسب به تقویت کننده مناسب بدین.
      تقویت کننده یا آمپلی فایر در توان های مختلف رو بر حسب نیاز توصیه میکنم از بازار تهیه کنید.
      متوجه ام شما چی میگید اما این امکان ها وجود نداره چون مدارش آماده اس یک مدار کاسکود که به دو تا از پین های میکرو وصله !

دیدگاه

بلندگوی شیپوری بذار

شیپوری 50 وات چینی رو تابستون فک کنم 30 تومن قیمت گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2er
          متوجه ام شما چی میگید اما این امکان ها وجود نداره چون مدارش آماده اس یک مدار کاسکود که به دو تا از پین های میکرو وصله !
          ینی شما انتظار دارین از پایه های میکرو به صورت مستقیم 30 وات توان بگیرین ؟ oo: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
            ینی شما انتظار دارین از پایه های میکرو به صورت مستقیم 30 وات توان بگیرین ؟ oo: oo:
            من پست اول رو خوب نخوندم ببخشید فک کردم ایشون بلنگویی میخواد که صدای زیاد بده

این همه آیسی tda با قیمت زیر 5000 تومن برای این کار تقویت صدا هست

ولی اگه صدایی میخوان که زیاد باشه من پیشهاد دیگه ای دارم اونم استفاده از آزیر شیپوری هست فروشگاه سایت هم نمونه های خیلی خلیی خوبی داره نمونه 10 واتش رو من روی یه تابلو اعلان نتایج ورژشگاهی نصب کردم اونقدر صداش توی استادیوم زیاد بود که مجبور شدم قابش رو در بیارم خیلی هم راحت با یه ترانزیستور bd139 راه میوفته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X