اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در بستن مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در بستن مدار

نوشته اصلی توسط mohammad...
    پروگرامر و برنامه پروگرامتون چیه؟
    پروگرامرم از این نوعه multi avr programmer

http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7/489-multi-avr-programmer.html

تو برنامه progisp یو اس بی رو جدا میکنم و ارور programmer cant be found رو میده ولی وصل که میکنم ارور chip enable program error رو میده تو ویندوز سون هم امتحان کردم همینجور ارور میده فکر کنم میکروکنترلرم مشکل داره!!!!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

اولین بار که پروگرام کردم انجام شد و پاک هم کردم همینطوز انجام شد ولی دوباره خواستم پروگرام کنم همش ارور میده!!!!! سرعت پروگرام کردن هم تاثیر دارد؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در بستن مدار

نوشته اصلی توسط شانیا
      پروگرامرم از این نوعه multi avr programmer

http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7/489-multi-avr-programmer.html

تو برنامه progisp یو اس بی رو جدا میکنم و ارور programmer cant be found رو میده ولی وصل که میکنم ارور chip enable program error رو میده تو ویندوز سون هم امتحان کردم همینجور ارور میده فکر کنم میکروکنترلرم مشکل داره!!!!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

اولین بار که پروگرام کردم انجام شد و پاک هم کردم همینطوز انجام شد ولی دوباره خواستم پروگرام کنم همش ارور میده!!!!! سرعت پروگرام کردن هم تاثیر دارد؟؟؟
      سلام
      اگر میکرو رو یه بار پروگرام کردین و پاک کردین ممکنه اگر رو برد برد استفاده کرده باشین به دلایلی میکرو اسیب ببینه
      شایدم نبینه :rolleyes:
      ولی اون چیزی که به فکر من می رسه اینه که یه مگا 8 بگیر و پروگرام کن و نتیجه رو بگین
      همینطور در نرم افزار usbprog پروگرامر اینترفیس (programmer interface ) رو بر روی usbasb قرار بدین و پروگرام کنین و بازم نتیجه رو بگین
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X