اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن کلید بزبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن کلید بزبان c

سلام
    دوستان من می خوام در برنامه از کلید استفاده کنم بصورتی که در صورت فشرده شدن کلید یک متغیر افزایش ودر صورت فشرده شدن کلید دیگر متغیر کاهش می یابد .
    البته میخواهم کاری کنم در صورتی که مثلا برای چند ثانیه دست بر روی کلید فشرده است خودش به سرعت متغیر را افزایش یا کاهش دهد ونیازی نباشد که برای شمردن حتما کلید را هردفعه فشار دهم . وضمنا قابلیت اینو داشته باشه که با هر بار فشار دادن یک واحد متغیر افزایش و یا کاهش یابد. لطفا دوستان بزبان c راهنمائی بفرمایند.
    متشکرم

در ناامیدی بسی امید است

پاسخ : خواندن کلید بزبان c

با سلام

نمی دونم تاپیک موضوعش سوالی بود یا درخواست سورس آماده

در هر صورت اگر سرچ کنید تمام موارد ذکر شده قبلا در سایت قرار داده شده.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

با سلام
      متاسفانه بنده نتونستم مطلبی در این مورد پیدا کنم اگه سورس برنامه را ارائه کنید ممنون میشم و یا اینکه راهنمائی بفرمائید چه واژه ای را سرچ کنم
      در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

قسمت چک کردن کلیدها در این برنامه یه مثال خوبه :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.0

چرا ناراحتی پاتریک!
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        محصولات

دیدگاه

متشکرم دوست گرامی ولی بنده متوجه نشدم که کدام قسمت ریموت مربوط میشه به این موضوع ، معمولا در ریموت نیازی نیست با نگه داشتن کلید سرعت افزایش و یا کاهش متغییر تغییر پیدا کنه
          در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TNY
            متشکرم دوست گرامی ولی بنده متوجه نشدم که کدام قسمت ریموت مربوط میشه به این موضوع ، معمولا در ریموت نیازی نیست با نگه داشتن کلید سرعت افزایش و یا کاهش متغییر تغییر پیدا کنه
            دوست عزیز در اون سورس یک کلید استفاده شده و با نگه داشتن اون و رها کردنش، با اندازه گیری زمان پایین بودن کلید عملکردهای خاصی انجام میشه. حالا شما چندین زمان رو حذف کن و در صورت رسیدن به یک زمان مشخص عمل کاهش با افزایش رو به صورت پی در پی و تا زمان رها کردن کلید انجام بده.

بنده با این دید اون سورس رو برای شما قرار دادم.
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

با تشکر بنا به دلایلی نمی خوام از تایمر و یا اینتراپت برای خواندن کلید استفاده کنم ، اگه بشه با استفاده از یک روتین شرطی اینکارو انجام بدم
              در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TNY
                سلام
                دوستان من می خوام در برنامه از کلید استفاده کنم بصورتی که در صورت فشرده شدن کلید یک متغیر افزایش ودر صورت فشرده شدن کلید دیگر متغیر کاهش می یابد .
                البته میخواهم کاری کنم در صورتی که مثلا برای چند ثانیه دست بر روی کلید فشرده است خودش به سرعت متغیر را افزایش یا کاهش دهد ونیازی نباشد که برای شمردن حتما کلید را هردفعه فشار دهم . وضمنا قابلیت اینو داشته باشه که با هر بار فشار دادن یک واحد متغیر افزایش و یا کاهش یابد. لطفا دوستان بزبان c راهنمائی بفرمایند.
                متشکرم
                while (1)
                {
                if (up==0) {
                i++;
                delay_ms(30);
                if (down==0)
                {
                i--;
                delay_ms(30);
                o_O

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TNY
                  با تشکر بنا به دلایلی نمی خوام از تایمر و یا اینتراپت برای خواندن کلید استفاده کنم ، اگه بشه با استفاده از یک روتین شرطی اینکارو انجام بدم
                  عزیزم اینکار نکنی کلا میکروت باید بگذاری واسه خوندن یک دونه کلید ! ایا میکرو شما کاردیگه ای نداره؟!
                  بهترین راه استفاده از تایمر واینتراپت هست !
                  Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

منطقی ترین استفاده از یک تایمر هست که با توالی مثلا یک میلی ثانیه کلید رو بررسی کنه.در غیر اینصورت برنامه درست کار نمیکنه مخصوصا که مشخصا میکرو کارهای دیگه ای هم میکنه و بیکار نیست
                    Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

بنده از atmega8L استفاده کردم تایمر صفرو اختصاص دادم به اسکن سون سگمنت و از تایمر 2 می خوام برای ADC
                      استفاده کنم حالا برای خواندن کلید ، تایمر 1 باید چطور تنظیم بشه و سورس برنامش چیه؟
                      در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

از تابع keypad در این آدرس استفاده کن.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=109059.msg750956#msg750956

دیدگاه

من با کدویژن کار می کنم نمی تونم از اون تابع استفاده کنم.
                          در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TNY
                            من با کدویژن کار می کنم نمی تونم از اون تابع استفاده کنم.
                            فایل keypad.c را درون keypad.h ادغام کن. در فایل اصلی برنامه آنرا اینکلود کن و یکی از تایمرها را بر اساس یک میلی ثانیه کانفیگ کن تابع ;()keyUpdate درون تایمر قرار بده و از تابع keyRead برای خواندن کلید مورد نظر استفاده کن.به قولی به همین راحتی.

دیدگاه

خیلی ممنون دوست عزیز ولی من اینهمه بلد نیستم
                              بی سوادی بد دردیه :angry:
                              در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X