اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین کتاب یا منبع Bascom avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین کتاب یا منبع Bascom avr

به نظـر من کتاب آقای 1nafar خوبه که میتونی از تمام سایت ها دانلود کنی. من خودم با این کتاب شروع کردم. الان هم ARM و AVR کار می کنم. هیچ مشکلی هم در برنامه نویسی الحمدلله ندارم. شما از بیسیک شروع کن بعد که یادگرفتی C بنویس. خیلی هم خوبه.
    موفق باشید
    STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

دوستان خواهشا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید

یه بنده خدایی راهنمایی خواسته

به قدر کافی بحث های بی نتیجه در مورد زبان های برنامه نویسی و انتخاب arm , avr , pic شده

اما موضوع تاپیک
      کتاب مهندس علی کاهه و فایل pdf آموزشی "یک نفر" برای استارت زبان بیسیک مناسب میباشد

دیدگاه

بفرما دادا

http://s3.picofile.com/file/8212586618/avr_1nafar.pdf.html
        حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

یه سوال
          من فقط برای خودم میخواهم بدونم و فعلا تصمیمی برای کار ندارم
          برای کار با avrوarm خود این ها را باید یاد بگیری و مشکلی نیست
          اما از الکترونیک چقدر باید مهارت داشته باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.bakhshi94
            سلام ، ا¾میخواستم از دوستان و اساتید بپرسم برنامه نویسی bascom AVR رو با چه کتاب یا منبعی بهتر میشه یاد گرفت ؟
            خشت اول رو درست بذارید
            به عنوان کسی که 7 سال بسکام کار کرده از ورژن های بسیارر قدیمیش که خیلی ساده بود تا ورژن های جدیدش که خیلی وضع کامپایلرش بهتر شده ولی هنوز پر از اشکاله ! بهتون توصیه اکید میکنم همون اول با اتمل استادیو کارو شروع کنید هرچند موافقم برای یادگیری اولیه برنامه نویسی زبان بیسیک شتاب یادگیریو خیلی سریع میکنه
            زبان بیسیک به نظر بنده نیاز کار های حرفه ای رو هم به راحتی برآورده میکنه مشکلی که اینجا به بسکام وارده مشکل از زبان بیسیک نیست مشکل از کامپایلر باگ دار بسکام هست
            محیط IDE ضعیفش هم ی طرف
            و به صورتی ذاتی حجم کد های تولیدیش بسیار بیشتر از ( دو برابر شاید بعضی مواقع بیشتر ! ) از سی هست

ی موردی ذکر کنم از رو کنجکاوی ی زمونی چک کردم کمترین تاخیری که به طور مثال با تایمر در بسکام تو عمل پیاده سازی شد 15 میکروثانیه بود با اتمل استادیو 5 میکروثانیه! یک سوم کم نیست

کتابخونه های اتمل تماما اپن سورس هستن و از این بابت بنده نسبت به بسکام اصلا انگار باگی ندیدم!

خلاصه بسکام کار میکنید انتظار خیلی از چیز های غیرمنتظره رو باید داشته باشید
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
              خشت اول رو درست بذارید
              به عنوان کسی که 7 سال بسکام کار کرده از ورژن های بسیارر قدیمیش که خیلی ساده بود تا ورژن های جدیدش که خیلی وضع کامپایلرش بهتر شده ولی هنوز پر از اشکاله ! بهتون توصیه اکید میکنم همون اول با اتمل استادیو کارو شروع کنید هرچند موافقم برای یادگیری اولیه برنامه نویسی زبان بیسیک شتاب یادگیریو خیلی سریع میکنه
              زبان بیسیک به نظر بنده نیاز کار های حرفه ای رو هم به راحتی برآورده میکنه مشکلی که اینجا به بسکام وارده مشکل از زبان بیسیک نیست مشکل از کامپایلر باگ دار بسکام هست
              محیط IDE ضعیفش هم ی طرف
              و به صورتی ذاتی حجم کد های تولیدیش بسیار بیشتر از ( دو برابر شاید بعضی مواقع بیشتر ! ) از سی هست

ی موردی ذکر کنم از رو کنجکاوی ی زمونی چک کردم کمترین تاخیری که به طور مثال با تایمر در بسکام تو عمل پیاده سازی شد 15 میکروثانیه بود با اتمل استادیو 5 میکروثانیه! یک سوم کم نیست

کتابخونه های اتمل تماما اپن سورس هستن و از این بابت بنده نسبت به بسکام اصلا انگار باگی ندیدم!

خلاصه بسکام کار میکنید انتظار خیلی از چیز های غیرمنتظره رو باید داشته باشید
              احسنت. به نظر منم بهتره از اول برید سراغ سی. نمیگم بیسیک بده ها، نه. خیلیم خوبه ولی سی خیلی بهتره. منی که بیسیک کار میکنم الان پشیمونم که چرا از اول نرفتم سراغ سی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
                بفرما دادا

http://s3.picofile.com/file/8212586618/avr_1nafar.pdf.html
                سلام مرسی از فایل خوبتون
                دوستان این جلد یک هست ایا کسی جلد دورو داره؟
                انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atmel-avr
                  سلام مرسی از فایل خوبتون
                  دوستان این جلد یک هست ایا کسی جلد دورو داره؟
                  داداش شرمنده این کتاب جلد دو نداره! (یعنی نیافتم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X