اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

fast-Rise time=50ns pwm with avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : fast-Rise time=50ns pwm with avr

یکی بگه چجوری 16مگاهرتز atmega32 رو میتونم تو خروجی داشته باشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pulsetronic
      :eek:
      ممکن نیست
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
        به دیتاشیت مراجعه کنید
        داداش شما میفرمایی میکرو توی 1 ثانیه میتونه تعداد 16 میلیون دستور رو انجام بده
        با فرض اینکه دستور SET و RESET پین 1 سیکل کاری زمان میبره
        منو حالی بکنید این محال چگونه ممکن میشه
        :angry:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pulsetronic
          نهایتن نهایت فرکانس
          نصف کریستال
          اونم اگه میخای برنامه بیسکامشو دارم
          بزارم
          یعنی فرکانس 8 مگا هرتز وسلام
          خودتونو شهید نکنید ملتو با اطلاعات بی پایه الاف نکنید :read:

دیدگاه

بهتره چیزی رو که شما نمیدونی نگید
            اطلاعات شما در مورد میکرو در چه حدی هستش که انقدر راحت نظر میدید؟
            گفتم پروژه میکروی بنده با ای وی ار فرکانس 60 مگ تولید کرده و میکند
            یقینا نمیدونستید به جز تکرار دستور اسمبلی راه دیگری برای تولید فرکانس هستش :biggrin: :biggrin:
            وگرنه انقدر راحت نظر نمیدادی :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
              بهتره چیزی رو که شما نمیدونی نگید
              اطلاعات شما در مورد میکرو در چه حدی هستش که انقدر راحت نظر میدید؟
              گفتم پروژه میکروی بنده با ای وی ار فرکانس 60 مگ تولید کرده و میکند
              یقینا نمیدونستید به جز تکرار دستور اسمبلی راه دیگری برای تولید فرکانس هستش :biggrin: :biggrin:
              وگرنه انقدر راحت نظر نمیدادی :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
              شما بیزحمت کد اسمبلی رو قرار بدید
              من از میکرو در حد 8 سال کار با میکرو های PIC
              AVR
              XMEGA
              STM
              ARM
              RENESAS
              TI
              میدونم
              کد اسمبلی شما در یک سیکل کاری پردازنده اجرا میشه که نهایتا فرکانس 8 مگ رو تولید میکنه
              اونم تقریبا شبیه به سینوسی هستش
              بحث اونقدر سطح پایینی داره که اساتیدی مثل اقای طراح (استاد کی نژاد ) در بحث شرکت نمیکنن

دیدگاه

کد برای ساخت فرکانس 8 مگا هرتز با کریستال 16 مگا هرتز بر روی پایه D.7 در مگا 8
                تست کنید جواب نداد در خدمتم
                حالا نوبت شماست
                برادر یوسف
                کد رو کنید

$regfile = "m8def.dat"
                $crystal = 16000000
                Config Pind.7 = Output
                Config Timer2 = Timer , Compare = Toggle , Prescale = 1 , Clear Timer = 1
                Stop Timer2
                Ocr2 = 1 '62for 125000hz

Start Timer2
                DO
                LOOP
                END

دیدگاه

ممنون از همه اساتید.ابتدا اینکه من اصلا از میکرو سر در نمیارم و اطلاعاتی که دارم توی همین چند هفته با مطالعه بدست آوردم و مثل شما عزیزان اصلا تو این کار نخبه نیستم و قصد الاف کردن کسیو ندارم.من تو یه پروژه میخوام از میکرو فقط و فقطبرای تست استفاده کنم و نکته اینکه اصلا میکرو به عنوان منبع تولید پالس سریع فقط و فقط برای تست مدار اصلی استفاده میشه و در صورت جواب اصلا قرار نیست از میکرو استفاده بشه بلکه از منابع خیلی سریعتر استفاده بشه.

یکبار دیگه سوالمو واضح و بصورت تصویری بیان میکنم.
                  من یک atmega32 دارم که یک کریستال خارجی 16 مگاهرتز بهش وصل شده و فیوزبیت هاشم تو پروگرامر فعاله.(1110)
                  حالا وارد برنامه کدویژن میشم و با توجه به اطلاعات ناقص بدست آمده من فقط تایمر / کانتر 1 16بیتی هستش و میتونه بهترین زمان پریودیرو به من بده.

شرح حال بصورت زیر است:

فرکانس کلاک روی16 مگ
                  http://www.4shared.com/download/z4TxU6arba/11_online.png?sbsr=99923b0685c0a5e9dd1e4b5bf12f24c e966&lgfp=3000

پین های تایمر 1 خروجی

http://www.4shared.com/download/WML2OOOVba/12_online.png?sbsr=ff1689565fbc84ef0197937c41f5675 d966&lgfp=3000

حالا تو قسمت زیر اگه اشتباه نکنم میگه که تو این حالت ما پالسیخواهیم داشت بر روی پایه های خروجی تایمر که زمان پریود آنها 65 نانو ثانیه است.درسته؟
                  اگه بله من اون 62.5 نانو ثانیه رو میخوام و فقط و فقط اون برام مهمه.

http://www.4shared.com/download/T07hm-Sice/13_online.png?sbsr=08206cd61c4ba1922ca117eb1c39fb8 e966&lgfp=3000

حالا برای رسیدن به اون زمانها باید تو قسمت برنامه ایجاد شده تو کدویزارد چه تغییراتی و اعدادی اعمال بشه؟

http://www.4shared.com/download/qFYE2VcJce/14_online.png?sbsr=bcbc0bf30a792c468302f4050b49505 e966&lgfp=3000

ممنون از اساتید و بزرگان .ممنون میشم اول به من کمک کنید و بعد به اختلاف نظر هاتون برسید.فکر میکنم اگه حل بشه و یا کلا امکان کار نباشه راحت تر بزرگان بتونن در مورد شدن ویا نشدنش بحث کنن و به نتیجه برسند.

ممنون از همه عزیزان

دیدگاه

با pwm تا حالا فرکانس تولید نکردید؟/ میدونی که ربطی به سرعت cpu نداره!!
                    من موقعی که دنبال پاسخ سوالم برای تولید فرکانس بالا بودم هیچکدوم اساتید نظری نداشتن! اتفاقا بحث سطحش خیلی بالاتر از معلومات این سایت هستش
                    پاسخ رو از اتمل میتونی بپرسی :rolleyes:
                    اگر خواستی یادبگیری پیام خصوصی یا ایمیل بزن
                    ترجیح میدم نمونه برنامه یا مدار اینجا نزارم

دیدگاه

avr 131

اضافه شده در تاریخ :
                      سلام‏ ‏دوست‏ ‏عزیز‏ ‏
                      این‏ ‏برنامه‏ ‏ی‏ ‏ساده‏‏ ‏fast pwm‏ ‏که‏ به ‏خوبی‏ ‏هم‏ ‏جواب‏ ‏میده.
                      برای‏ ‏تولید‏ ‏شکل‏ ‏موج‏ ‏های‏ ‏مورد‏ ‏نظر‏ ‏با‏ ‏فرکانس‏ ‏های‏ ‏مختلف‏ ‏باید‏ ‏شما‏ ‏تقسیم‏ ‏فرکانس‏ ‏تایمر‏ ‏را‏ ‏در‏ ‏زمان‏ ‏صفر‏ ‏بودن‏ ‏شمارش‏ ‏تغییر‏ ‏بدی‏ ‏که‏ ‏سه‏ ‏بیت‏ ‏اول‏ ‏ریجیستر‏ ‏TCCR0 میباشد.
                      با‏ ‏تغییر‏ ‏OCR0 هم‏ ‏میتونی‏ ‏دیوتی‏ ‏سایکل‏ ‏رو‏ ‏تغییر‏ ‏بدی.
                      کد:
                      #include <mega32a.h>
                      void main(){
                      DDRB=0x10; //portb.4 output
                      OCR0=25;
                      TCCR0=0b01111111;
                      while(1);
                      }
                      سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                        avr 131

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام‏ ‏دوست‏ ‏عزیز‏ ‏
                        برای‏ ‏تولید‏ ‏شکل‏ ‏موج‏ ‏های‏ ‏مورد‏ ‏نظر‏ ‏با‏ ‏فرکانس‏ ‏های‏ ‏مختلف‏ ‏باید‏ ‏شما‏ ‏تقسیم‏ ‏فرکانس‏ ‏تایمر‏ ‏را‏ ‏در‏ ‏زمان‏ ‏صفر‏ ‏بودن‏ ‏شمارش‏ ‏تغییر‏ ‏بدی‏ ‏که‏ ‏سه‏ ‏بیت‏ ‏اول‏ ‏ریجیستر‏ ‏TCCR0 میباشد.
                        کد:
                        #include <mega32a.h>
                        void main(){
                        OCR0=25;
                        TCCR0=0b01111111;
                        while(1);
                        }
                        ممنونم دوست عزیز .یک دنیا ممنون .شما اولین نفری هستید که به زبان ساده و برنامه حاضر شد کمک کنه.
                        یعنی الان من با تغییر سه بیت اول tccr0 میتونم فرکانس رو کمو زیاد کنم؟
                        حالا اگه بخوام با تایمر 1 این کارو انجام بدم چطور هستش؟مثلا برسم به فرکانس 16 مگاهرتز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55
                          با pwm تا حالا فرکانس تولید نکردید؟/ میدونی که ربطی به سرعت cpu نداره!!
                          من موقعی که دنبال پاسخ سوالم برای تولید فرکانس بالا بودم هیچکدوم اساتید نظری نداشتن! اتفاقا بحث سطحش خیلی بالاتر از معلومات این سایت هستش
                          پاسخ رو از اتمل میتونی بپرسی :rolleyes:
                          اگر خواستی یادبگیری پیام خصوصی یا ایمیل بزن
                          ترجیح میدم نمونه برنامه یا مدار اینجا نزارم
                          جوابی جز خنده برای پست شما ندارم
                          فرکانس PWM دقیقا ربط مستقیم به فرکانس CPU داره
                          و مقدار فرکانس وارد شده به اون حاصل تقسیم فرکانس CPU به Prescale
                          هستش داداش
                          من 99 درصد سخت افزار AVR رو کامل توی 3 میحط برنامه نویسی کار کردم فقط نمیدونم چرا دارم با شما بحث میکنم

$regfile = "m32def.dat"

$crystal = 16000000

Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Up , Compare B Pwm = Clear Up , Prescale = 256

Pwm1a = 1
                          Pwm1b = 255
                          Do
                          Loop

End 'end program

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
                            avr 131

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام‏ ‏دوست‏ ‏عزیز‏ ‏
                            کد:
                            #include <mega32a.h>
                            void main(){
                            OCR0=25;
                            TCCR0=0b01111111;
                            while(1);
                            }

فرکانس چقدر بود ؟ (خروجی)حدودا فکر کنم نزدیک 100 کیلو هرتز ؟ نه ؟

دیدگاه

حامد جان سلام
                              انشالله امسال ایران اپن ، مین یاب دستی هستی؟ ایشالله ما هستیم ...
                              اعصاب خودتو خورد نکن این داداشمون زیادی وارده ...
                              با پست های الکی اعصاب ملت رو میریزه بهم و باعث میشه ایجاد کننده تاپیک به جوابش نرسه ...
                              من خیلی وقت بود به این تاپیک سر نمیزدم .. چون یه مهندس وارد ، بلده از یه AVR معمولی که کلا 16 تا 20 مگ کلاک میخوره ،60مگ خروجی بگیره :surprised:
                              لطفا کد مربوط به 60 مگ را قرار دهید تا به فیض برسیم و خرسند و خشنود شویم ..............
                              راستی اسکوپت درست کار میکنه ؟؟؟؟؟
                              تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                              علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

ممنون از همه که به بهترین نحو احسنت جواب منو دادن و کمک کردن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X