پاسخ : ناخوانا بودن اطلاعات دریافتی از جی پی اس
حالا قسمت دوم :
مهندس من تونستم رشته رو بگیرم , اما نمی تونم تو کامپیوتر ارسالش کنم . چجوری ارسالشو باید انجام بدم چون نمیخوام تو ال سی دی نشون بدم بلکه میخوام به صورت همزمان که داره رشته رو میگیره , همون رشته رو به کامپیوتر از طریق سریال بفرستم چون هدف برنامه پروژه منم همینه که کم کم داره راه می افته . البته اگه لینکای منو دیده باشی که تو بالاتر برات فرستادم .
من خودم یکسری تغییرات دادم اما نتونستم چیزی رو دریافت کنم تو کامپیوتر ؛ باودریتا هم با هم یکی هستش یعنی میکرو و کامپیوتر باهم برابره
این برنامه الان ایرادش کجاست که چیزی توی کامپیوتر ندارم ؟
حالا قسمت دوم :
مهندس من تونستم رشته رو بگیرم , اما نمی تونم تو کامپیوتر ارسالش کنم . چجوری ارسالشو باید انجام بدم چون نمیخوام تو ال سی دی نشون بدم بلکه میخوام به صورت همزمان که داره رشته رو میگیره , همون رشته رو به کامپیوتر از طریق سریال بفرستم چون هدف برنامه پروژه منم همینه که کم کم داره راه می افته . البته اگه لینکای منو دیده باشی که تو بالاتر برات فرستادم .
من خودم یکسری تغییرات دادم اما نتونستم چیزی رو دریافت کنم تو کامپیوتر ؛ باودریتا هم با هم یکی هستش یعنی میکرو و کامپیوتر باهم برابره
کد:
$regfile = "m32def.dat" $crystal = 8000000 $baud = 9600 $hwstack = 40 $swstack = 16 $framesize = 128 $prog &HFF , &HF4 , &HDF , &H00 ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes. Config Porta = Output Config Lcd = 16 * 2 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5 Enable Interrupts Enable Utxc Enable Urxc On Urxc Read_data Dim Sa As String * 60 Dim Oa As String * 60 Cls Do Lcd Sa Oa = Sa Print Oa Loop End Read_data: Input , Sa Return

دیدگاه