اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ناخوانا بودن اطلاعات دریافتی از جی پی اس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ناخوانا بودن اطلاعات دریافتی از جی پی اس

حالا قسمت دوم :

مهندس من تونستم رشته رو بگیرم , اما نمی تونم تو کامپیوتر ارسالش کنم . چجوری ارسالشو باید انجام بدم چون نمیخوام تو ال سی دی نشون بدم بلکه میخوام به صورت همزمان که داره رشته رو میگیره , همون رشته رو به کامپیوتر از طریق سریال بفرستم چون هدف برنامه پروژه منم همینه که کم کم داره راه می افته . البته اگه لینکای منو دیده باشی که تو بالاتر برات فرستادم .

من خودم یکسری تغییرات دادم اما نتونستم چیزی رو دریافت کنم تو کامپیوتر ؛ باودریتا هم با هم یکی هستش یعنی میکرو و کامپیوتر باهم برابره

کد:
    $regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    $hwstack = 40
    $swstack = 16
    $framesize = 128
    $prog &HFF , &HF4 , &HDF , &H00               ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
    Config Porta = Output
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
    Enable Interrupts
    Enable Utxc
    Enable Urxc
    On Urxc Read_data
    Dim Sa As String * 60
    Dim Oa As String * 60
    Cls
    Do
    Lcd Sa
    Oa = Sa
    Print Oa
    Loop
    End
    Read_data:
    Input , Sa
    Return
    این برنامه الان ایرادش کجاست که چیزی توی کامپیوتر ندارم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh_rayan2000
      حالا قسمت دوم :

مهندس من تونستم رشته رو بگیرم , اما نمی تونم تو کامپیوتر ارسالش کنم . چجوری ارسالشو باید انجام بدم چون نمیخوام تو ال سی دی نشون بدم بلکه میخوام به صورت همزمان که داره رشته رو میگیره , همون رشته رو به کامپیوتر از طریق سریال بفرستم چون هدف برنامه پروژه منم همینه که کم کم داره راه می افته . البته اگه لینکای منو دیده باشی که تو بالاتر برات فرستادم .

من خودم یکسری تغییرات دادم اما نتونستم چیزی رو دریافت کنم تو کامپیوتر ؛ باودریتا هم با هم یکی هستش یعنی میکرو و کامپیوتر باهم برابره

کد:
      $regfile = "m32def.dat"
      $crystal = 8000000
      $baud = 9600
      $hwstack = 40
      $swstack = 16
      $framesize = 128
      $prog &HFF , &HF4 , &HDF , &H00               ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
      Config Porta = Output
      Config Lcd = 16 * 2
      Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
      Enable Interrupts
      Enable Utxc
      Enable Urxc
      On Urxc Read_data
      Dim Sa As String * 60
      Dim Oa As String * 60
      Cls
      Do
      Lcd Sa
      Oa = Sa
      Print Oa
      Loop
      End
      Read_data:
      Input , Sa
      Return
      این برنامه الان ایرادش کجاست که چیزی توی کامپیوتر ندارم ؟
      سلام
      یه نکته: سخت افزار uart رو اگر بخوای با بیشتر از یه دستگاه راه بندازی باید از شیوه آدرس دهی استفاده کنی و اگرم نخوای از شیوه آدرس دهی استفاده کنی باید برای هر دستگاه یه uart مستقل قرار بدی
      اگر برای ارتباط میکرو با ماژول gps و pc داری از یه uart استفاده میکنی و آدرس دهی هم نمیکنی ممکنه با مشکل روبه رو بشی(در بیشتر موارد مشکل خواهی داشت)
      به غیر از اینکه بخوای توسط pc فقط عمل دریافت رو داشته باش ، در اینصوت میتونی از شیوه serial spy استفاده کنی(برای اطلاعات بیشتر کلمه serial spy رو توی اینترنت یه سرچ بزن)
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

داداش منظورتو گرفتم

اما الان فعلا بحث یه دریافت از جی پی اس هستش و یه ارسال به پی سی ...

فقط الان من دارم از یه uart استفاده می کنم هنوز که 2 3 تا دستگاه نشده که

تکه کد بهم می تونی بدی تا این رشته رو بتونم ارسال کنم به پی سی ؟ نمی دونم ایرادش کجاست برنامه که چیری تو pcنشون داده نمی شه تو هایپر ترمینال

الان مشکل از چیه که نمی تونم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X