سمت راست کجا؟
ببینید ی دایره کوچک هست..شما از همون دایره در جهت خلاف عقربه های ساعت حرکت کنید یعنی دارید از پایه یک به پایه اخر حرکت میکنید...
Sent from my E2333 using Tapatalk
ممنونم درست زدمش[emoji17]
مهندس یه سوال دگ تو قسمت اموزشها گفته:::
رای رفع این مشکل میکرو را بر روی بردبورد نصب و تغذیه میکرو را وصل نمایید و سپس از روی برد پروگرامر به اختیار از کانکتور ISP و یا پین هدر موجود در کنار آن پایه های MISO,SCK,RST,MOSI,GND را به میکر وصل و میکرو را پروگرام نمایید....
من وقتی به کانکتور isp وصل میکنم دگه بهش vcc نمیدم مشکل که نداره ؟؟؟؟چون خود پروگرمر vcc نوشته...من تغذیه نمیزنم
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
جدیدترین ویرایش توسط sky_man847; ۱۳:۲۹ ۱۳۹۵/۰۳/۲۷.
a happy person is one who wants happiness for other
پاسخ : مشکل با atmega128 (پروگرم کردن و تبدیل به کردن به dip(
شما از اون کانکتور اسنفاده نکنید...از اون پین هدر کنارش ک اسم پایه ها رو نوشته استفاده کنید...اینجوری احتمال خطا کمتره...در ضمن تغذیه میکرو در اینصورت باید جداگانه تامین کنید و زمین پروگرمر و میکرو به هم متصل کنید...با پروگرمر شما باید حتما تغذیه میکرو هم ۵ ولت باشه تا سطوح منطقی با هم مچ بشن...
شما از اون کانکتور اسنفاده نکنید...از اون پین هدر کنارش ک اسم پایه ها رو نوشته استفاده کنید...اینجوری احتمال خطا کمتره...در ضمن تغذیه میکرو در اینصورت باید جداگانه تامین کنید و زمین پروگرمر و میکرو به هم متصل کنید...با پروگرمر شما باید حتما تغذیه میکرو هم ۵ ولت باشه تا سطوح منطقی با هم مچ بشن...
Sent from my E2333 using Tapatalk
اگه به اون قسمت وصل کنم میشه یه سیم از قسمت vcc پروگرم از قسمت dip بدم به پایه ایسی ؟
پاسخ : مشکل با atmega128 (پروگرم کردن و تبدیل به کردن به dip(
اینطور که نوشته اونجا نفر اول پرسیده و با گذاشتن 10k واسه پول آپ مشکلش حل شده!
اینو من همون اول به شما گفتم!!!!!!!یادتون هست؟؟؟؟؟ولی شما با 1k پول اپ کن...
در آخر هم یک نفر دیگه اومده و گفته که مقاومت واسه پول اپ گذاشته ولی بازم مشکلش حل نشده!
با سلام و درود
لطفا بفرمایید چطور حل شد تا افرادی که با مشکلی مشابه برخورد می کنند سریع تر به جواب برسند.
متاسفانه باز ایسیم یا سوخت یا فیوزهاش بهم خورد نشناخت
ولی مشکل من جامپرexpower بود که اونو نزده بودم بعد از اینکه کابل رو وصل کردم جامپر هم زدم و شناخت
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
دیدگاه