اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

self kill

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

self kill

سلام

شاید یه سوال یه جوری باشه ولی می خوا منظر دوستان رو در مورد این بدونم

من دنبال یه کدی هستم که بتونم باهاش به میکرو خودم و قطعات جانبی اون بیشترین صدمه رو برسونم در واقع میکروی من کارش رو می کنه ولی در یک حالت اگر من کلیدی رو بزنم می خوام برای همیشه خراب شه یا اینکه نه کل حافظ پاک بشه یه چیزی مثل فرمت شدن

کسی کدی در ابن رابطه داری به زبان C ؟

پاسخ : self kill

خب یه برنامه بنویس که اگه کلیدی فشار داده شد برنامه بره تو یه لوپ بی نهایت. حتما لازمه که حافظه فلش پاک بشه؟

دیدگاه

خوب اگه میکرو رو ریست کنه دوباره روز از نو روزی از نو/// :agree:
      باید یک راهی باشه.
      www.icesi.ir

دیدگاه

برای این کار میشه یه متغیر بیتی تعریف کرد تا بعد از فشرده شدن این کلید تغییر وضعیت بده. همیشه هم در اول برنامه مقدار این بیت چک میشه. اگه در حالت مورد نظر بود برنامه وارد یه لوپ میشه.

دیدگاه

برنامه وارد ه لوپ بشه درست

ولی بعدا کل برنامه رو کسی نمی تونه از میکرو بخونه ؟ و لوپ رو حذف کنه خودش ؟

دیدگاه

تا اونجایی که من می دونم می تونی Lock bit ها رو فعال کنی تا دسترسی به کدهای برنامه ممکن نباشه. فکر نمی کنم دسترسی بهش ساده باشه. ضمن اینکه با خوندن اطلاعات فقط میشه کدهای هگز رو فراخوانی کرد با این کدها کسی نمی تونه برنامه رو تغییر بده.

دیدگاه

سلام ...................

در مورد قفل کردن Lock bit ها همون طور که جناب جعفری فرمودن ، فاکتور قابل اعتمادیه برای قفل کردن حافظه ی برنامه ی وداده ی میکرو به جهت عدم دسترسی به اون . در این صورت خیلی خیلی مشکل میشه میکرو رو از حالت قفل خارجشش کرد (دیگه برنامه پذیر نیست و حتی نمیشه از روش در اون حالت برناه ای رو خوند .)

اما در مورد نوع برنامتون ، یه بار با دوستان نشسته بودیم ویه همچین سوالی مطرح شد که یه برنامه بنویسیم که پردازنده سر کار بمونه!! ایده های جالبی مطرح شد اما آخرین ایده ای که اتفاقا خوب هم عمل کرد این بود که یه الگوریتمی نوشتیم که دو تا محدوده برای بازه ی اعداد float تعیین می کردیم . (منشائ این عدد از روی یه بسط به دست میومد که خود اون بسط در الگوریتم نبود و تنها عدد نهاییش رو مینوشتیم) . حالا فرض کنید مثلا 33856 بود . حالا میومدیم بین این عدد و مبنامون که صفر گرفته بویم ، اعداد اول رو پیدا میکردیم . بعد میومدیم فاصله ی اعدا اول رو با نزدیکترین مضارب پر میکدیم . مثلا بین 13 و 17 میومدیم 14 و 16 رو میذاشتیم . حالا شرط میکردیم که بین هر دو عددی که انتخاب میشه ، یه عدد بذاره . مثلا بین 14 و 16 بذاره 15 حالا این عدد رو بین 15 و 14 بذاره (میشد عدد float) . بعد بین اون دوتا عددی که به وجود اومده یه عدد بذاره و .... تا آخر و این کار رو برای تمام بازه انجام بدیه . البته این الگوریتم به عنوان یه تابعی تعریف شده بود که در صورت بروز یه نفوذ در سیستم ، عنصر متجاوز رو معطل میکرد و در واقع اجازه نمیداد از پردازنده ی اصلی برداشت اطلاعات بشه چون مدام درگیر اجرای برنامه ی اون الگوریتم بود .

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ببین من یک پیشنهاد سخت افزاری دار
                هر دیود حدودا 0.7 ولت بدون توجه به جریان افت ولتاژ دارد و هر led حدودا 1.8 که یک کوچولو با توجه به نوع آنها متغییر است حالا شما برای مدارت مثلا یک تراشه رگولاتور 12 یا 15 ولت بزار و توسط سری کردن دیود ها یا led ولتاژ اون را به 5 ولت برسون حالا توسط یک کلید این دیود ها را اتصال کوتاه کن که با اتصال کوتاه کردن دیود ها 12 یا 15 ولتی که منبعش بتواند جریان خوبی بدهد به میکرو وصل بشود یا اصلا می تونه تغذیه کل مدارت باشه و برای اینکه همون لحظه اول تکون دهنده باشد کلید را یک طوری بگذار که یک led بین مثبت و منفی قرار بگیره چون با این ولتاژ اگر بتونه جریان بده led بلا فاصله با صدای نسبتا بلندی منفجر می شود (تجربه آزمایشگاه دانشگاه) و بعد از سوختن led ولتاژ12 یا 15 وصل بشه به مدارت البته مشکل این کار یکی تنظیم ولتاژ روی 5 ولته و یکی دیگه اینکه تعداد زیاد led باعث ایجاد اشکال زیاد و پیچیده شده مدار می شود (هر چه مدار ساده تر و کوچکتر باشه بهتره)
                یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
                هان ای صنما،دل یک دله کن
                گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز نمازو روزه مقبول درگاه حق
                  ببینید من یه زمانی یه چنین کاری با PIC کردم به این صورت که پس از فشرده شدن یه کلید میومد یه قسمت کوچک ولی حساس از برنامه رو پاک میکرد و واقعا هم خیلی خوب جواب می داد.مثلا از خانه شماره صفر حافظه فلش شروع می کرد به پاک کردن و میکرو میریخت بهم(دلیلشم که خوب میدونید) حتی پس از ریست هم دیگه میکرو بالا نمیومد تا اینکه کلا توسط پروگرامر پاک بشه.حتما توی AVR هم همینطور است چون حافظه ی فلششون سلف پروگرامینگه
                  خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                  حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

فکر می کنم بشه با اشاره گرها به حافظه میکرو دست پیدا کرد. پس میشه هر نوع تغییراتی رو توش ایجاد کرد. اما این دوستمون خواسته میکرو منفجر بشه. پس از دینامیت هم می تونید استفاده کنید. :biggrin:
                    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                    زبانی اند و نانی اند و جانی
                    به نانی نان بده از در برانش
                    محبت کن به یاران زبانی
                    و لیکن یار جانی را به دست آر
                    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

می شه کسی کد های مورد نظرش رو هم اینجا قرار بده ؟

دیدگاه

ادیت شد...
                        محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                          ادیت شد...
                          چی ؟

دیدگاه

اشتباها جواب یک تاپیک دیگه رو اینجا نوشتم و چون این فوروم امکان حذف پست رو نمیده مجبور شدم ادیتش کنم.
                            محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X