اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت پردازنده در اجرای دستورات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سرعت پردازنده در اجرای دستورات

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
    بله درسته...شما وقتی کلاک رو 8 برابر کنید دستورات 8 برابر سریعتر انجام میشن..

واقعا 6500 تا؟؟؟
    حالا مقدار دقیقشو فردا برات میزارم.ولی مطمعنم کمتر از 6000 تا نیست.
    بعد یکی دو روز روز تست و آزمایش تازه امروز به این تکنولوژی دست پیدا کردم که بیام سرعت تک تک دستورات رو حساب کنم.
    مثلا توبسکام برای یه if که بیا مقدار یه رجیستر رو چک کنه 2 میکروثانیه یا همون 2 کلاک با فرکانس 1 مگ
    اگه همون if شرط درستی رو برگردونه و بخاد یه رجیستر رو ست کنه به 4 کلاک نیاز داره که میشه 4 میکرو ثانیه با فرکانس 1 مگ
    یا حالا اگه همین if بخاد مقدار یه متغییر رو چک کنه به 7 کلاک نیاز داره
    و بعد اگه همین if بخاد مقدار درستی برگردونه و یه انتساب ساده از جنس بایت بده به یه متغییر میشه 6 هزارو خورده ی کلاک.
    حالا نتیجه ی 6000 مال صبح بود. ولی غروب دیگه اطلاعات کامل شد. فردا دقیقترشو میگم.

میکرو هم عجب سرعتی داره ها. اگه فرکانس و ببری رو 8 مگ،سرعت اجرا میره رو نانو ثانیه. برا همینه که ایربگ ماشینا تو کسری از ثانیه تشخیص و عمل میکنه دیگه.فوقالعادست.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
      حالا مقدار دقیقشو فردا برات میزارم.ولی مطمعنم کمتر از 6000 تا نیست.
      بعد یکی دو روز روز تست و آزمایش تازه امروز به این تکنولوژی دست پیدا کردم که بیام سرعت تک تک دستورات رو حساب کنم.
      مثلا توبسکام برای یه if که بیا مقدار یه رجیستر رو چک کنه 2 میکروثانیه یا همون 2 کلاک با فرکانس 1 مگ
      اگه همون if شرط درستی رو برگردونه و بخاد یه رجیستر رو ست کنه به 4 کلاک نیاز داره که میشه 4 میکرو ثانیه با فرکانس 1 مگ
      یا حالا اگه همین if بخاد مقدار یه متغییر رو چک کنه به 7 کلاک نیاز داره
      و بعد اگه همین if بخاد مقدار درستی برگردونه و یه انتساب ساده از جنس بایت بده به یه متغییر میشه 6 هزارو خورده ی کلاک.
      حالا نتیجه ی 6000 مال صبح بود. ولی غروب دیگه اطلاعات کامل شد. فردا دقیقترشو میگم.

میکرو هم عجب سرعتی داره ها. اگه فرکانس و ببری رو 8 مگ،سرعت اجرا میره رو نانو ثانیه. برا همینه که ایربگ ماشینا تو کسری از ثانیه تشخیص و عمل میکنه دیگه.فوقالعادست.
      اصلا امکان نداره 6500 تا باشه...

با یه دستور lds میشه یه عدد رو داخل یه رجیستر لود کرد!!!....مثل این کد:

lds r18 ,181

این کد 3 سیکل کلاک نیاز داره حالا با آدرس دهی متغیر و کارهای جانبیش هرچقدر هم زیاد بشه 6500 نمیشه!!!

برای آشناسس با تعداد سیکل مورد نیاز برای هر دستور از لینک زیر استفاده کنید:

دانلود کنید.

AVR اصلا مناسب این کارها نیست...حداکثر کلاک یه AVR 8بیتی 16MHz هست که بعضیا تا 20 هم میبرنش بالا...این مقدار کلاک خیلی زیاد به حساب نمیاد...برای سیستم های این چنینی مثل ایربگ از پردازنده هایی مثل ARM استفاده میشه...اونم نه هر پردازنده آرم...از مدل های CORTEX-R استفاده میشه...کورتکس R برای کارهای real time مثل سیستم های امنیتی اتومبیل استفاده میشه...
      جدیدترین ویرایش توسط Mahdi.Faani; ۰۱:۵۶ ۱۳۹۵/۰۳/۲۵.
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

بله حق با شما بود ، تو کد نویسی یه اشتباه داشتم برای انتساب.
        الان درستش کردم شد همون 3 سیکل کلاک.

لینک دانلود هم خرابه ، یه لطف کنید یجوری لینک و برسونید ببینم چیه.
        شما چطور فهمیدین 3 سیکل میشه ؟؟ آزمایش کردین؟یا جایی نوشته بود؟من که روی برد برد بستم و از رو ال سی دی میخونم.
        کلاک همین مدل arm که گفتین چنده ؟؟

با تشکر.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
          بله حق با شما بود ، تو کد نویسی یه اشتباه داشتم برای انتساب.
          الان درستش کردم شد همون 3 سیکل کلاک.

لینک دانلود هم خرابه ، یه لطف کنید یجوری لینک و برسونید ببینم چیه.
          شما چطور فهمیدین 3 سیکل میشه ؟؟ آزمایش کردین؟یا جایی نوشته بود؟من که روی برد برد بستم و از رو ال سی دی میخونم.

با تشکر.
          با سلام و درود
          این هم مقاله مورد نظر:
          AVR121: Enhancing ADC resolution by oversampling

دیدگاه

دوست عزیز جناب فکر... احتمالا لینک اشتباهی دادید...فکر کنم دوستمون لیست دستورات اسمبلی avr رو میخان...
            این لینکو ببینید:

همین فایل بالا رو ببینید...داخلش نوشته...
            در مورد کلاک آرم:مدل های معمول 100MHz و بیشتر مثل 250 هم هست
            ی جا خوندم texas instruments ی مدل با کلاک ۱۶GHz زده...حالا نمیدونم چقد جدیه!
            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

الان چک کردم دیدم کریستال تا 50 مگ هست ـ خوب حالا 100 مگ و نمیدونم 1.2 گیگ و یا برای سی پی یو 2.5 گیگا هرتز و از کجا میخرن؟ چیکار میکنن؟

با تشکر.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سرعت کریستال هر چی بیشتر باشه خطاش هم بیشتره
                پس راه حل چیه؟
                کریستال پایین استفاده میشه بعد با واحد pll پالس کریستال ضرب میشه و به سرعت مورد نظر میرسه هم خطا کمه هم سرعت بالا داریم

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
                محک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X