اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] سیستم پخش خودکار اذان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] سیستم پخش خودکار اذان

بیشتر در چه موردی راهنمایی میخواین؟ بفرمایین تا واضح بشه. اینکه میگین جدی گرفته نشده، یعنی من و بقیه دوستان تفننی اومدیم وقتمون رو گذاشتیم و جواب دادیم؟!!
    جسارت نباشه، ولی فکر کنم شما پاسخ دوستان رو جدی نگرفتین.
    به هر حال، اگر واضح تر بفرمایین چه ابهاماتی براتون وجود داره، بهتر میشه کمک کرد.

دیدگاه

دوستان یک خواهش دارم شما فقط به سوالاتی که حدود6 یا 7 سوال بود و در ابتدای تاپیک مطرح کردم مراجعه کنید و یک توضیح مختصر و مفید جوابگونه به سوالات بدهید.
      یکبار دیگه یک نگاهی به سوالات بکنید بد نیست.
      یک توضیحی هم من می دهم که در این پروژه قرار نیست از هیچ ماژول آماده ای استفاده کنم یک پروژه کاملا عملی است اگه قرار باشد که از ماژول آماده استفاده کنم که دیگه بهتر کل سیستم را به صورت آماده از بازار تهیه کنم.
      اگه پر رویی کردم ببخشید!
      "سپاس"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aqda نمایش پست ها
        دوستان یک خواهش دارم شما فقط به سوالاتی که حدود6 یا 7 سوال بود و در ابتدای تاپیک مطرح کردم مراجعه کنید و یک توضیح مختصر و مفید جوابگونه به سوالات بدهید.
        یکبار دیگه یک نگاهی به سوالات بکنید بد نیست.
        یک توضیحی هم من می دهم که در این پروژه قرار نیست از هیچ ماژول آماده ای استفاده کنم یک پروژه کاملا عملی است اگه قرار باشد که از ماژول آماده استفاده کنم که دیگه بهتر کل سیستم را به صورت آماده از بازار تهیه کنم.
        اگه پر رویی کردم ببخشید!
        "سپاس"
        ببخشید مگه وقتی از ماژول آماده استفاده میشه، پروژه دچار ایرادی میشه؟؟؟!!!!! یا عملی نمیشه؟! خب اگه اونطور باشه، اون موقع هیچ محصولی تو دنیا نمیتونه تولید بشه!!! چون اون موقع مثلا کارخونه بنز باید بگه که من تا IC های به کار رفته تو جاهای مختلف ماشین رو خودم تولید نکنم، هیچ ماشینی تولید نخواهم کرد!
        اصلا اون موقع شما حتی نباید از DS1307 استفاده بکنی! چرا؟ چون ماژول ساعت هست! دیگه مثلا ماژول GPS که جای خود رو داره!! یا ماژول پخش صوت...
        مثلا گیرم اومدی و اذان با فرمت WAV رو با یه PWM تولید کردی، میشه بپرسم فایل اذان رو کجا ذخیره میکنی؟ امیدوارم نگی مموری کارت یا EEPROM! چون ماژول حافظه محسوب میشن!
        عزیز دل من...اینجوری بخوای به پروژه نگاه کنی، اصلا نمیتونی کار رو جلو ببری. ساده نگاه کن. خیلی راحت تر از اون چیزی هست که تو ذهنت تجسم میکنی. مطمئن هم باش کار خواهد کرد و کاملا عملی میشه.
        حالا برگرد دوباره پاسخ دوستان رو بخون. پیشنهادهای فوق العاده جالبی داده شده مثل این یا این
        بازم سوالی داشتی بپرس
        موفق باشی

ویرایش:
        الان یادم افتاد بگم!
        سال 89-90 رو یه پروژه ی اذان گو برای فضای سبز کار کردم، از سیر تا پیازش رو دیدم. تو یه شرکت خصوصی انجامش دادیم. من طراح PCB بودم. متاسفانه بنا به دلایل مختلفی پروژه به سرانجام مطلوب نرسید. تکنولوژی امروز اون موقع نبود! و کلی از اشکالات که پیش اومده بود، با تجهیزات موجود در بازار امروز، به سادگی آب خوردن حل میشد. مثلا یه اشکال ساده این بود که IC ساعت، باید از نوع DS1307Z انتخاب میشد و نه DS1307 !! چرا؟ چون دمای کاری اولی از -40 درجه شروع میشد تا +85 در حالی که شماره ی DS1307 بدون پسوند Z ، دمای کاری 0 تا +70 درجه داشت و این یعنی عقب موندن ساعت! حالا با تعویض این IC کار حل میشد؟!! ظاهرا بله، ولی در اصل موقت حل میشد! چرا موقت؟ چون تو دمای کم ( زیر 10 درجه)، باطری ساعت زود خراب میشد و ساعت از کار میفتاد و هزار جور دردسر دیگه! اما اگه GPS به شکل ماژول آماده بود، این دردسرها رو نداشتیم.
        خلاصه خواستم بگم که فکر نکنی دارم رو هوا و با تخیل حرف میزنم....
        جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۱:۳۰ ۱۳۹۵/۰۷/۱۶.

دیدگاه

دوستان عزیز !
          منظورم از ماژول یک مجموعه از آی سی و دیود و مقاومت است که روی یک برد پیاده می شود.برای مثال ماژول پخش صوت.
          حالا از این ها بگذریم.اگه بنده خواسته باشم از دو میکرو برای این پروژه استفاده کنم یکی برای ساعت و تقویم و دیگری برای پخش صوت.
          شما برای ارتباط بین دو میکرو کدام ارتباط را پیشنهاد می کنید که این قابلیت را داشته باشد که مقدار چهار یا پنج متغیر را 1ثانیه یکبار تبادل کند.هدفم این هست که مقدار ساعت و دقیقه و روز و ماه وسال را از میکرو 1 به میکرو 2 ارسال کنم .راجع به ارتباطات بین دو میکروAVR توضیح بدهید اگه منبع تغذیه میکروها جدا باشه فرق می کند یا نه؟راجع به این ریزه کاری ها توضیح دهید.
          "سپاس"

دیدگاه

دوستان عزیز !
            منظورم از ماژول یک مجموعه از آی سی و دیود و مقاومت است که روی یک برد پیاده می شود.برای مثال ماژول پخش صوت.
            حالا از این ها بگذریم.اگه بنده خواسته باشم از دو میکرو برای این پروژه استفاده کنم یکی برای ساعت و تقویم و دیگری برای پخش صوت.
            شما برای ارتباط بین دو میکرو کدام ارتباط را پیشنهاد می کنید که این قابلیت را داشته باشد که مقدار چهار یا پنج متغیر را 1ثانیه یکبار تبادل کند.هدفم این هست که مقدار ساعت و دقیقه و روز و ماه وسال را از میکرو 1 به میکرو 2 ارسال کنم .راجع به ارتباطات بین دو میکروAVR توضیح بدهید اگه منبع تغذیه میکروها جدا باشه فرق می کند یا نه؟راجع به این ریزه کاری ها توضیح دهید.
            "سپاس"
            من همچنان روی حرفم ایستادم و تاکید میکنم که دارین اشتباه میکنین.
            شما با میکروی دوم چطوری میخواین صوت پخش کنین؟ اون هم با کیفیت قابل قبول؟! امیدوارم نگین با AVR و کدنویسی میخوام MP3 رو دیکد و پخش کنم! فایل wav هم اگه پخش کنین خیلی کیفیت پایینی خواهد داشت. شما خودت میخوای در اصل با میکروی دوم یه ماژول پخش صدا درست کنی! خب عوض اینکار، ماژول پخش صوت مثلا vs1003 استفاده بکن که همه چیزش آماده س.
            به هر حال....
            ارتباط بین دو تا میکرو با سرعتی که گفتین، همه ی ارتباطات متداول بین میکروها (I2C و SPI و USART) امکان پذیر هست.
            زمین ها باید مشترک باشه.

دیدگاه

دوستان گرامی :
              طبق گفته دوستان که توصیه به استفاده از ماژول پخش صوت دارند,یکسری ماژول آماده پخش صوت با کیفیت قابل قبول با قیمت مناسب و موجود در بازار را معرفی کنید؟

دیدگاه

دوستان گرامی :
                طبق گفته دوستان که توصیه به استفاده از ماژول پخش صوت دارند,یکسری ماژول آماده پخش صوت با کیفیت قابل قبول با قیمت مناسب و موجود در بازار را معرفی کنید؟
                به نظر من بهترین گزینه ماژول VS1003 هست. گزینه های بعدی چندان معروف نیستن و نمیدونم چطور جواب میدن؟

ماژول مینی MP3 Player - DFPlayer - پخش فایل های MP3

ماژول صوتی و پخش صدا WT588D-8M

ماژول WTV020-SD جهت بخش فایل های صوتی AD4 - mp3 - wave

دیدگاه

دوستان عزیز به لحاظ قیمت ماژول , منظورم از قیمت مناسب قیمت های زیر 20000 تومان است.
                  در ضمن ترجیحا جای رم روی خود ماژول تعبیه شده باشه و کیفیت صدای قابل قبولی داشته باشه و در ضمن جواب داده باشد.
                  که دوستمون یکی دو تا معرفی کردند.بقیه دوستان هم بهترین ماژول با این شرایط را معرفی کنید.
                  راهنمایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ !؟!؟
                  ***نظرتون راجع به استفاده از ماژول پخش صوت را در پروژه مذکور بیان بفرمایید***"ممنون"

دیدگاه

دوستان عزیز به لحاظ قیمت ماژول , منظورم از قیمت مناسب قیمت های زیر 20000 تومان است.
                    در ضمن ترجیحا جای رم روی خود ماژول تعبیه شده باشه و کیفیت صدای قابل قبولی داشته باشه و در ضمن جواب داده باشد.
                    که دوستمون یکی دو تا معرفی کردند.بقیه دوستان هم بهترین ماژول با این شرایط را معرفی کنید.
                    راهنمایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ !؟!؟
                    ***نظرتون راجع به استفاده از ماژول پخش صوت را در پروژه مذکور بیان بفرمایید***"ممنون"
                    دوست من، این رو بر حسب تجربه عرض میکنم خدمتتون؛ قسمت پخش صوت توی دستگاه اذان گو، مهم ترین و مهم ترین و باز هم مهمترین قسمت هست. پس لطفا تو این بخش به فکر صرفه جویی اقتصادی نباشید که بدجور ضرر میکنین. مشتری یا هر کسی که عملکرد دستگاه شما رو میبینه، براش صدای پخش شده و دقت در زمان پخش خیلی اهمیت داره. به جرات میتونم بگم که شاید روی زمان پخش اذان در حدود 1 دقیقه زودتر یا دیرتر خیلی حساسیت وجود نداشته باشه ( در حالی که مهم هست)، ولی کیفیت صدای پخش شده تو بلندگو خیلی حائز اهمیت هست. اگر ماژول پخش صوت دارای نویز توی خروجی باشه، و خروجی به آمپلی فایر وصل بشه، نتیجه ی صدای شنیده شده از بلندگو وحشتناک خواهد بود!!

دیدگاه

راستی یادم رفت که بگم :
                      اگه چند تا سایت معتبر برای خرید اینترنتی قطعات الکترونیک و رباتیک که جنس های مرغوب با قیمت مناسب داشته باشه را معرفی کنید خیلی ممنون می شوم.در ضمن اگه هزینه ارسال قطعات و اجناس توسط فروشگاه رایگان باشه که دیگر عالی می شود.
                      سایت های زیادی در این زمینه هستند برای نمونه : ROBOEQ.IR
                      اما بعضی از ماژول ها را نداره خلاصه کامل نیست پس یادتون باشه که علاوه بر ویژگی های بالا سایتی که معرفی می کنید همه چی تمام باشه و کامل و جامع باشه تا مجبور به سفارش از چند جا نباشیم.
                      تذکر : مشارکت دوستان یک مقدار کم شده به غیر از بعضی ها!:various_024:
                      "باز هم ممنون"

دیدگاه

راستی یادم رفت که بگم :
                        اگه چند تا سایت معتبر برای خرید اینترنتی قطعات الکترونیک و رباتیک که جنس های مرغوب با قیمت مناسب داشته باشه را معرفی کنید خیلی ممنون می شوم.در ضمن اگه هزینه ارسال قطعات و اجناس توسط فروشگاه رایگان باشه که دیگر عالی می شود.
                        اما بعضی از ماژول ها را نداره خلاصه کامل نیست پس یادتون باشه که علاوه بر ویژگی های بالا سایتی که معرفی می کنید همه چی تمام باشه و کامل و جامع باشه تا مجبور به سفارش از چند جا نباشیم.
                        "باز هم ممنون"
                        با این مشخصاتی که فرمودین، اگه فروشگاهی پیدا کردین، حتما به ما هم معرفی کنین!
                        ولی فروشگاه انجمن خیلی از تجهیزات مورد نیاز این پروژه رو داره.
                        برای شما نهایتا میکرو و مدارات راه اندازش نیاز هست+ ماژول پخش صوت و IC ساعت و مثلا EEPROM و LCD و...شاید هم نظرتون عوض شده باشه و ماژول GPS بخواین استفاده کنین. در هر صورت همه ی اینها موجود هست تو فروشگاه. خریدتون بیشتر از 150هزارتومن هم باشه، ارسال رایگان میشه.
                        موفق باشید

دیدگاه

با سلام بر دوستان
                          هدف پروژه من ایجاد سیستمی است که بتواند در اوقات شرعی اذان را پخش کند.
                          سیستم دارای دو بخش عمده است اولی سیستم ساعت و دومی سیستم پخش آهنگ(اذان).
                          زبان برنامه نویسی مورد استفاده اسمبلی با کامپایلر بسکام است.
                          از یک رم جانبی(MMC) برای ذخیره سازی صوتهای اذان استفاده می شود.
                          - حالا سوالات در رابطه با این پروژه زیاد است :
                          1)آیا کل پروژه را یعنی هر دو بخش سیستمی را روی یک میکرو پیدا کنم یا خیر(به لحاظ حجم حافظه 32 atmega )؟
                          2)آیا اگه روی یک میکرو پیاده بشه تاخیر سیستمی شدیدی بوجود نمی آید؟
                          3)آیا اجرای پروژه در قالب یک میکرو(atmega32)با توجه با تاخیر سیستمی ممکن,به سیستم پخش صوت آسیب نمی زنه؟
                          4)اگه بخواهم پروژه ساعت را در قالب یک میکرو مجزا و پروژه پخش صوت را روی یک میکرو جدا اجرا کنم برای ارتباط بین دو میکرو از کدام ارتباط استفاده کنم.ارتباط موازی یا سریال/سریال سنکرون یا آسنکرون.........؟
                          5)برای محاسبه اوقات شرعی از چه روشی استفاده کنم.از فرمولهای محاسباتی اوقات شرعی استفاده کنم (هر چند چنین فرمولهایی را ندارم ولی می دانم چنین فرمولهایی هست.)یا روش دیتا و جدول داده؟
                          6)...........
                          در تاپیک های قبلی چیزهای مطرح شده بود ولی جدی گرفته نشده بود بنابراین دوباره و به طور اساسی مطرحش کردم .

از کلیه اعضا تقاضا می شود اگر این پروژه را قبلا انجام دادند یا اطلاعاتی در این زمینه دارند کمک کنند.هر چیزی کمک کننده است دریغ نکنید.(برنامه نویسی/سخت افزار)

"سپاس"
                          دوستان به اینجا یه سر بزنید:

دیدگاه

دوستان یه تابلو مسجد خریدم مدل شمس
                            درون این تابلو برد s1 استفاده شده است
                            دوستانی که سابقه کار با این برد رو دارند لطفا راهنمای جامع تنظیمات این برد رو اینجا عنوان کنند تا همگان استفاده کنند
                            باتشکر
                            آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
                            جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
                            که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

سلام.ممکنه درمورد راه اندازی یک ماژول پلیر توضیح بدید.
                              کارهایی که من میخوام انجام بدم ،
                              انتخاب این که کدوم تراک پخش بشه.
                              میزان صدا قابل تنطیم باشه
                              لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

راستی یادم رفت که بگم :
                                "باز هم ممنون"
                                تعارف نکنی - چای - نسکافه یا قهوه هم خواستی سفارش بده.
                                هر چند چند سال گذشته - گفتم شاید ببینه.
                                دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X