اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقاله " راه اندازی موتورها توسط AVR"

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقاله " راه اندازی موتورها توسط AVR"

سلام

من میخوام یسرعت و دور یه موتور 20dc آمپری صنعتی رو با avr به صورت pwm کنترل کنم کسی راه حل و یا آیسی با جریان کشی بالا سراغ نداره؟
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
      فقط ماسفت

دیدگاه

با سلام
        جناب حسام الدین اگر ممکن است یک مثال عملی راجع به
        اندازه گیری پهنای پالس توسط تایمر ها را در بیسکام بفرماییدو
        نحوه کار انرا توضیح دهید.
        با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام.من یکبار این موضوع را مطرح کردم ولی ظاهرا حذف شده.شاید هم مسئولین سایت فکر کردند این موضوع تکراری هست و اونو حذف کردن.اما خواهش میکنم به عنوان این موضوع دقت کنید "تغییر سرعت موتور براشلس بوسیله اسپید کنترل"
          در واقع من مشخصات اون سیگنالی که برای تغییر سرعت باید به اسپید بدیم را میخام.
          من سایت را گشتم ولی چیزی با این عنوان پیدا نکردم.خواهش میکنم اگه کسی اطالاع داره کمک کنه.

دیدگاه

آیا با خوندن این مقاله ما می تونیم یک چنین عملی رو انجام بدیم
            که 6 تا کلید وصل avr کنیم و 2 تا موتور رو هم قصد کنترل داشته باشیم
            یکی از کلید ها هر موتور رو به سمت جلو بچرخونه و دومین کلید عکس این عمل رو انجام بده و کلید سوم یکی از کلید ها رو استپ کنه و دیگری نیز بچرخه و کلید بعدی نیز عکس کلید سوم انجام بده و کلید پنجمی نیز باشه برای افزایش سرعت موتور و کلید ششم برای کاهش سرعت موتور .
            سپاس
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
              آیا با خوندن این مقاله ما می تونیم یک چنین عملی رو انجام بدیم
              که 6 تا کلید وصل avr کنیم و 2 تا موتور رو هم قصد کنترل داشته باشیم
              یکی از کلید ها هر موتور رو به سمت جلو بچرخونه و دومین کلید عکس این عمل رو انجام بده و کلید سوم یکی از کلید ها رو استپ کنه و دیگری نیز بچرخه و کلید بعدی نیز عکس کلید سوم انجام بده و کلید پنجمی نیز باشه برای افزایش سرعت موتور و کلید ششم برای کاهش سرعت موتور .
              سپاس
              کلید 3 و 4 رو نفهمیدم ولی بدون خوندن مقاله راهش میندازم
              مقاله برای کسایی که میخوان از هیچی به کار عملی برسند خوبه

دیدگاه

این مقاله خیلی خوبه، ولی اگر جسارت نباشه، فقط برای مبتدیا و شروع کار خوبه ....

تا حالا شما درایور موتور DC مثلا 26 ولت 8 آمپر با قابلیت چپ گرد - راست گرد و کنترل جریان درست کردین؟ سخت افزارهای ارائه شده توی این مقاله فقط برای موتورهای کوچیک، زیر 2 آمپر و با ولتاژ حذاکثر 10 الی 12 ولت خوبه.

ضمن تشکر از این تاپیک خیلی خوب، خواهش میکنم بحث رو به سمت موارد جدی تر هدایت کنید. مثل مثالی که عرض کردم....

بازم تشکر
                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  کلید 3 و 4 رو نفهمیدم ولی بدون خوندن مقاله راهش میندازم
                  مقاله برای کسایی که میخوان از هیچی به کار عملی برسند خوبه
                  ببین داداش کلید سه موتور مثلا راست رو استپ کنه و موتور چپ به چرخشش ادامه بده و کلید 4 عکس این عمل
                  حالا اینا زیاد مهم نیتس کنترل سرعت موتور برام مهمه مه نمی دونم باید چطوری و چیکار کنم و اینکه از چیه میکرو باید استفاده کنم
                  نوشته اصلی توسط aivhl
                  تا حالا شما درایور موتور DC مثلا 26 ولت 8 آمپر با قابلیت چپ گرد - راست گرد و کنترل جریان درست کردین؟
                  والا من کار نکردم اصلا من خودم یک پا مبتدی یم و اصلا با درایور موتور کار نکردم
                  سپاس از دوستان
                  مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                    ببین داداش کلید سه موتور مثلا راست رو استپ کنه و موتور چپ به چرخشش ادامه بده و کلید 4 عکس این عمل
                    حالا اینا زیاد مهم نیتس کنترل سرعت موتور برام مهمه مه نمی دونم باید چطوری و چیکار کنم و اینکه از چیه میکرو باید استفاده کنم والا من کار نکردم
                    با موج pwm که از قسمت تایمر بدست میاد

دیدگاه

سلام دوستان کسی میتونه بگه نسبت تبدیل جریان تو ماس فت قدرت چنده مسلن اگه 1 آمپر به گیتش بدیم 5 آمپر از درین به سورسش میفرسته میشه نسبت تبدیل یک به پنج ولتاز و پالسم ایدال فرض کنید لطفن آزمایش شده نظر بدید نه از تو کتاب تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad107
                        سلام دوستان کسی میتونه بگه نسبت تبدیل جریان تو ماس فت قدرت چنده مسلن اگه 1 آمپر به گیتش بدیم 5 آمپر از درین به سورسش میفرسته میشه نسبت تبدیل یک به پنج ولتاز و پالسم ایدال فرض کنید لطفن آزمایش شده نظر بدید نه از تو کتاب تشکر
                        اگه یه سر به کتابهای الکترونیک بزنید متوجه میشید که گیت ماسفت ها ایزوله هست و جریانی در حالت پایدار ازشون عبور نمیکنه. مگر با احتساب خازن داخلی که روی سرعت سوییچینگ تاثیر گذاره. اگه میخواید از ماسفت برای سوییچ DC استفاده کنید LOGIC LEVEL ها رو سرچ کنید توی فروشگاه ها هست.

دیدگاه

رفقا از نخ avr بیاین بیرون درایور رو با گیت و ماسفت ردیف کنین خاستید در خدمتم 09126903817

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X