سلام دوستان...من دارم به صورت مبتدی شروع به تمرین با pwm میکنم...ولی یه جای کار مشکل داره...
من دوتا ال ای دی به پایه های OC1A-OC1B زدم...و این کن رو نوشتم.:::
-----
یعنی من میخوام هر 250 میلی ثانیه نور این ال ای دی ها تغییر کنه....توی پروتئوش درست کار میکنه...حتی ولتمتر هم گذاشتم واس ال ای دی ها...ولتاژشون کم و زیاد هم میشه...ولی مدارو که عملی بستم....مشکل داره...ال ای دی که به OC1A وصله با نور متوسط روشن و ثابت میمونه...و ال ای دی که به OC1B وصله با نور کامل ثابت میمونه...و هیچکدوم اصلا تغییر نور ندارن...
خواهشا بگید مشکل کار کجاست تا بهتر یاد بگیرم...
من دوتا ال ای دی به پایه های OC1A-OC1B زدم...و این کن رو نوشتم.:::
کد:
$regfile="m8def.dat" $crystal=1000000 '--------------- Config Timer1=Pwm,Prescale=1,Pwm=9,Compare A Pwm=Clear Up,Compare B Pwm=Clear Down '------- Dim A As BYTE Dim B As BYTE '------------ A=1 B=1 '-- PWM1A=A PWM1B=B '------ Do A=50 B=50 Waitms 250 A=150 B=150 Waitms 250 A=250 B=250 Waitms 250 Loop End
یعنی من میخوام هر 250 میلی ثانیه نور این ال ای دی ها تغییر کنه....توی پروتئوش درست کار میکنه...حتی ولتمتر هم گذاشتم واس ال ای دی ها...ولتاژشون کم و زیاد هم میشه...ولی مدارو که عملی بستم....مشکل داره...ال ای دی که به OC1A وصله با نور متوسط روشن و ثابت میمونه...و ال ای دی که به OC1B وصله با نور کامل ثابت میمونه...و هیچکدوم اصلا تغییر نور ندارن...
خواهشا بگید مشکل کار کجاست تا بهتر یاد بگیرم...

دیدگاه