سلام وقت دوستان بخیر خواستم بپرسم اگر بخوام از پایه های RXD وTXD میکرو به پایه های TXD وRXD مثلا یک ماژول وصل کنم ، فاصله سیم چقدر باید باشه ؟ و آیا نویز تاثیر میزاره ؟ نوع سیم هم مهمه ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فاصله پایه های RxDو TXD و اندازه سیم آن ؟
Collapse
X
-
پاسخ : فاصله پایه های RxDو TXD و اندازه سیم آن ؟
فاصله سیم ها بستگی به سرعت انتقال اطلاعات داره(baud rate).نویز پذیری بستگی به نوع کابل داره. نوع سیم هم خیلی مهمه.
اطلاعات بهتری رو با سرچ میتونید پیدا کنید.مثل سایت زیر:
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
www.adaksell.com
-
دوستان خیلی خوب گفتند من فقط جمع بندی می کنم
Uart یا usart فقط یک قالب بندی برای ارسال اطلاعات به صورت سریال است و طول مسیر و ولتاژ در ان تعریف نشده،
طول و نوع سیم و ولتاژ در استاندار های rs232 و rs485 مشخص شده
استاندارد سیم ها بر اساس catx مشخص می شوند مثلا cat5
دسته1 (cat1) : برای ارتباط تلفنی استفاده می شوند و برای انتقال داده مناسب نیستند.
دسته2 (cat 2): برای انتقال داده تا 4 مگابیت در ثانیه مناسبند.
دسته 3 (cat 3 ): در شبکه هایt-base 10 استفاده می شوند و می توانند تا حجم 10 داده را منتقل کنند.
دسته 4 (cat 4) : در شبکه های token ring وجود دارند و می توانند تا سرعت 16 مگابیت بر ثانیه داده را منتقل کنند.
دسته5 (cat 5) : می توانند داده ها را تا سرعت 100 مگابیت منتقل کنند.
دسته 5e (cat 5e) : در شبکه هایی که سرعتشان تا 1 گیگا بیت بر ثانیه است، نصب می شوند.
دسته 6 (cat6): این دسته کابل ها از زوج سیم های 24 تایی تشکیل شده اند و سریع ترین استاندارد بدون محافظ به شمار می آیند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
در نرخ ارسال ۹۶۰۰ سرعت ارسال داده شما در بیشترین حالت به ۵۶کیلو بایت می رسه و با توجه به فاصله کوتاه شما از هر سیمی که استفاده کردید مشکلی براتون به وجود نمی یاد.
از سیم فلت استفاده کنید که انعطاف داشته باشه
اگر در محیط پر نویز هستید از کابل شبکه که فکر می کنم رند بازار cat5 باشه استفاده کنید از نوع utp یعنی بدون روکش محافظ
دیدگاه

دیدگاه