اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با دیمر دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل عجیب با دیمر دیجیتال

پس شما بیاین یه برنامه بنویسین که دیمر رو با یه مقدار ثابت انجام بده و هیچ تغییری نداشته باشه. اول هم با مقدار دیم پایین (روشنایی ضعیف) تست کنین.

دیدگاه

فیلتر emi تاثیری نداشت . برنامه رو هم با دیم ثابت تست کردم بازم فایده ای نداره. میکرو رو هم عوض کردم بازم فایده ای نداشت . پورت خروجی میکرو که به اپتوترایاک وصل میشه رو عوض کردم بازم فایده ای نداشت . از کریستال دقیق استفاده کردم بازم نشد
      اینم شماتیک کامل مدار

دیدگاه

لامپ چی هستش؟
        کم مصرف؟
        رشته ای؟
        ال ای دی ؟
        و ...

دیدگاه

لامپ رشته ای 100وات و60 وات

دیدگاه

پس شاید برق ورودی مشکل داره
            گاهی اوقات سایر مصرف کننده ها باعث میشن برق ورودی شکلی غیر سینوسی بخود بگیره. بطور مثال کنار منزل ما یه ماست بندی هست که هر بار همزن شیرش رو روشن میکنه تو محل یه سری از دستگاه ها از کار میفته. مثلا برای ما تلویزیون مشکل پیدا میکنه و برای همسایه مون آیفون تصویریش و یا یکی از دوستان میگفت توی آپارتمانشون زمان کار آسانسور چنین مشکلاتی پیش میاد

کلا مدار رو بردارید ببرید یه جای دیگه تست کنید(حداقل 1000 متر با مکان فعلی فاصله داشته باشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Old_Man نمایش پست ها
              پس شاید برق ورودی مشکل داره
              گاهی اوقات سایر مصرف کننده ها باعث میشن برق ورودی شکلی غیر سینوسی بخود بگیره. بطور مثال کنار منزل ما یه ماست بندی هست که هر بار همزن شیرش رو روشن میکنه تو محل یه سری از دستگاه ها از کار میفته. مثلا برای ما تلویزیون مشکل پیدا میکنه و برای همسایه مون آیفون تصویریش و یا یکی از دوستان میگفت توی آپارتمانشون زمان کار آسانسور چنین مشکلاتی پیش میاد

کلا مدار رو بردارید ببرید یه جای دیگه تست کنید(حداقل 1000 متر با مکان فعلی فاصله داشته باشه)

اخه دیمر آنالوگو که تست میکنم مشکلی نداره . حتی رفتم خونه یکی ازدوستان که یک کیلومتر فاصله داره تست کردم بازم همینطوری بود .گاهی وقتا نوسان میزد. احساس میکنم شبا بیشتر نوسان میزنه. شایدم از مدار باشه ولی همه جوره تستش کردم درست بشو نیست . هرچی هم گشتم کسی همچین مشکلی نداشته
              جدیدترین ویرایش توسط hamedspartacus; ۱۲:۱۹ ۱۳۹۶/۰۱/۱۶.

دیدگاه

سلام. این مدارو برای تشخیص نقاط گذر از صفر ببند. من با این مدار کار میکنم

پایه پالس هم باید به وقفه خارجی متصل بشه
                سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَهِ وَ الرُّوحِ

(SMART DESIGN....(POWERFUL & QUICK

موفقیت اتفاقی نیست......بابای پولدار میخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الفا11 نمایش پست ها
                  سلام. این مدارو برای تشخیص نقاط گذر از صفر ببند. من با این مدار کار میکنم

پایه پالس هم باید به وقفه خارجی متصل بشه
                  با این مدارم یه سری تست کردم فرقی نداشت . از مدار گذر از صفر نیست چون با ترانس هم امتحان کردم فرقی نکرد

دیدگاه

طبق اطلاعاتی که شما دادین:
                    دیمر درست کار میکنه، هر چند وقت یه بار نور لامپ شروع میکنه پر پر زدن
                    تعویض میکرو-ترایاک-لامپ- مدار تشخیص گذر از صفر - افزودن خازن های نویز گیر و... تاثیری نداشتن.
                    درسته تا اینجا؟
                    یه سوال، چقدر این پر پر زدن ادامه داره؟ چه اتفاقی میفته قبلش؟ چیزی رو تغییر میدین؟ یا همینجوری یهویی میشه؟
                    من احتمال میدم یا برنامه نیاز به تغییر داره، یا PCB، یا میکرو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                      طبق اطلاعاتی که شما دادین:
                      دیمر درست کار میکنه، هر چند وقت یه بار نور لامپ شروع میکنه پر پر زدن
                      تعویض میکرو-ترایاک-لامپ- مدار تشخیص گذر از صفر - افزودن خازن های نویز گیر و... تاثیری نداشتن.
                      درسته تا اینجا؟
                      بله تا اینجا درسته
                      یه سوال، چقدر این پر پر زدن ادامه داره؟ چه اتفاقی میفته قبلش؟ چیزی رو تغییر میدین؟ یا همینجوری یهویی میشه؟
                      من احتمال میدم یا برنامه نیاز به تغییر داره، یا PCB، یا میکرو
                      هیچیو تغییر نمیدم خود گاهی وقتا پرپر میکنه در حد یه ربع . یا یه ساعت بعد دوباره خودش خوب میشه . میکرو رو هم عوض کردم بازم تغییری دیده نشد . pcb هم مرتبه به همراه چاپ سبز . من احتمال میدم از برنامه یاشه ولی با اینکه یه سری تغییراتم روش دادم فرقی نکرد . خواستم زمان 10 میلی ثانیه سیکل برق رو با تایمر تاخیر بدم ببینم فرقی میکنه اونو نتونستم .تایمرم قاط میزد. من کلا با تایمر همیشه مشکل داشتم . کسی با تایمر راه اندازی کرده؟؟؟

دیدگاه

میدونم PCB زدین، چاپ سبز هم داره، ولی خب شاید یه نکته ی ریز از قلم افتاده باشه که باعث میشه این اتفاق بیفته.
                        در هر صورت، من به برنامه بیشتر مشکوک هستم.
                        شما برنامه رو تغییر بده. تو برنامه هم یه خورده مبهم هست کاری که انجام دادین. دقیقا کاری رو که میخواین انجام بدین تو برنامه، توضیح بدین لطفا.

دیدگاه

اولا ناگفته نماند که در دیم زیر 60 درصد پرپر میکنه البته شاید بالای 60 درصد هم پرپر میکنه ولی چون نور لامپ زیاده دیده نمیشه.
                          دستور config timer تو برنامه الکیه که پاکش کردم . من دوتا کلید گذاشتم که نور لامپ رو کم و زیاد کنه یعنی اون زمان 10 میلی ثانیه سیکل برق شهرو باهشون تغییر میدم و محدودیت گزاشتم که از 10 میلی ثانیه بیشتر نشه همین. اعصابمو بهم ریخته اصن مشخص نمیشه از چیه همه چیزشو تست کردم
                          راستی یه چیز دیگه هم هست زمانهایی که لامپ نوسان داره اگه میکرو رو هم ریست کنیم یا کلا تغذیه مدارو قطع و وصل کنیم بازم درست نمیشه .
                          جدیدترین ویرایش توسط hamedspartacus; ۱۲:۵۳ ۱۳۹۶/۰۱/۱۷.

دیدگاه

با این حساب، یعنی وقتی لامپ پرپر میزنه؛ میکرو رو ریست میکنین و نگهش میدارین تو ریست، بازم لامپ پرپر میزنه؟!
                            واسه تست، مقاومت اسنابر رو افزایش بدین به حدود 100 اهم. خازن هم اگر شد کمتر از 100 نانو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                              با این حساب، یعنی وقتی لامپ پرپر میزنه؛ میکرو رو ریست میکنین و نگهش میدارین تو ریست، بازم لامپ پرپر میزنه؟!
                              تو ریست که نگهش نمیدارم . مثلا لامپ الان داره پرپر میکنه میکرو رو یه بار ریست میکنم بازم درست نمیشه یا اینکه کلا تغذیه میکرو رو قطع و وصل میکنم ولی بازم پرپر درست نمیشه. این یعنی احتمالا از برنامه نیست
                              واسه تست، مقاومت اسنابر رو افزایش بدین به حدود 100 اهم. خازن هم اگر شد کمتر از 100 نانو
                              الان تست میکنم

دیدگاه

تغییری نکرد .
                                بازم نوسان میزنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X