اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین و ارزان ترین روش برای محاسبه تعداد دور پولی (میزان حرکت پولی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین و ارزان ترین روش برای محاسبه تعداد دور پولی (میزان حرکت پولی)

با سلام به همه دوستان
    در ابتدا از وقتی که برای پاسخ دادن صرف می کنید تشکر می کنم

ما یک سیستم کاملا مکانیکی داریم که در مرحله اخر یک پولی وجود داره می خواهیم میزان مسافتی که سیستم مکانیکی طی می کنه رو اندازه بگیریم
    من توی سرچی که توی انجمن زدم به این نتیجه رسیدم که تعداد دور این پولی رو اگه اندازه بگیریم می تونیم مسافت رو هم محاسبه کنیم
    مسئله ای که هست اینه که این پولی در دو جهت چرخش میکنه یعنی هم ساعت گرد و هم پاد ساعت گرد
    سنسورهایی که هست مثلا اثر هال و ... در یک جهت اندازه می گیرن و اگر پولی برگشت نمی تونن محاسبه کنند
    برای این کار راه حلی پیشنهاد می کنید ؟ یا سنسور دیگه ای یا روشی برای محاسبه میزان دور این پولی

تشکر بابت پاسخ

پاسخ : بهترین و ارزان ترین روش برای محاسبه تعداد دور پولی (میزان حرکت پولی)

درود برشما
    شما باید مکانیزمی شبیه روتاری انکودر دو فاز بسازید.
    دوتا سنسور نوری کنار هم نصب میکنید روی پولی.سنسور A و سنسور B
    دو خروجی سنسور A و B نسبت به یکدیگر 90 درجه اختلاف فاز دارند
    بدین ترتیب می توان جهت چرخش را تشخیص داد.
    برای تعیین جهت چرخش، هر دو فاز را مورد ارزیابی قرار دهید تا مشخص شود کدامیک بر دیگری تقدم فاز دارد.
    اگر فاز A بر فاز B تقدم داشته باشد، چرخش ساعتگرد خواهد بود
    اما اگرفاز B بر فاز A مقدم باشد، چرخش پاد ساعتگرد است .
    موفق باشید
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بسیار متشکر از شما تقریبا من هم می خواستم همین مکانیزم را پیاده کنم اما از توضیحات شما متوجه نشدم که از چه سنسوری استفاده کنم منظور شما اینه که از دو تا سنسور اثر هال استفاده کنم یا دو تا سنسور مادون قرمز ؟ یا کلا بیام و مکانیزم روتاری انکودر رو با استفاده از برد و یا چیز دیگه پیاده کنم

دیدگاه

سلام

این امکان وجود داره که از دوتا سنسور هال استفاده کنید نزدیک به هم و بقیه کارها میمونه برای کد نویسی

الگوریتم کار به این صورت هست که اگر اول سنسور a بعدسنسورb فعال شدند راست گرد و برعکس این حالت چپ گرد.

برای اینکار هم شما باید حد اقل و حداکثر سرعت محیطی پولی رو بدونین
        چون وقتی از a به b میرسیم مجداد از سنسور b به a میرسیم با دونستن زمانها و با اضافه کردن چند خط کد میتونید چپ و راست و میزان حرکت محیطی پولی رو حساب کنید

دیدگاه

درود بر شما.
          لطفا یک عکس از پولی خود ارسال کنید تا دید بهتر داشته باشیم.
          انکودر اماده توی بازار به هر مدل و سایزی وجود داره.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X