اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تریاک با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی تریاک با میکرو

سلام دوست عزیز
    بالاخره من متوجه نشدم که شما چرا از اپتوتریاک استفاده نمیکنی؟
    اگر مدارت اینقدر با ارزشه که ، 200 تومن پول یک اپتوتریاک رقمی نیست.
    اگر دنبال روشهای جدید هستید ، اونوقت می ارزه که یک میکرو یا مدارتون آسیب ببینه!
    اگر در حال تست اعضا هستید باید بگم بقیه هم حداقل باندازه من وقت صرف میکنن تا
    مشکلات دوستان رو حل کنن .لطفا" این آزمایشات رو خودتون انجام بدید و بقیه رو از نتایج
    اون باخبر کنید.
    راستش اگه توضیح بدی ما هم درک میکنیم که در حال بازی هستیم یا طراحی!!؟ :agree:
    افتادگی آموز اگر طالب علمی
    هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CNC_IR
      سلام دوست عزیز
      بالاخره من متوجه نشدم که شما چرا از اپتوتریاک استفاده نمیکنی؟
      اگر مدارت اینقدر با ارزشه که ، 200 تومن پول یک اپتوتریاک رقمی نیست.
      اگر دنبال روشهای جدید هستید ، اونوقت می ارزه که یک میکرو یا مدارتون آسیب ببینه!
      اگر در حال تست اعضا هستید باید بگم بقیه هم حداقل باندازه من وقت صرف میکنن تا
      مشکلات دوستان رو حل کنن .لطفا" این آزمایشات رو خودتون انجام بدید و بقیه رو از نتایج
      اون باخبر کنید.
      راستش اگه توضیح بدی ما هم درک میکنیم که در حال بازی هستیم یا طراحی!!؟ :agree:
      میشه یه نمونه 15 آمپری شو نام ببری؟ اینطوری با نظر شما بهتر ارتباط برقرار میشه دیتا شیتو اینا منظرومو متوجه هستین که... :rolleyes:

دیدگاه

ببین دوست عزیز من به هیچ وجه وقت بازی کردن ندارم. خیلی راههای بهتری هست برای ایزوله کردن. وقتی یه مدار طراحی میشه که نباید بدون فکر قطعه اضافی سوار مدار کرد. در ضمن برای کار من اهمیت داره که هم هزینه پایین باشه و هم مصرف جریان کم باشه. چون روش شما باعث میشه من حدود 300 تومن روی هر برد ضرر بدم. در ضمن یادت باشه که با برق 220 ولت هیچ وقت نمیشه شوخی کرد.

برای آقای CNC_IR هم BT139 رو پیشنهاد می کنم.
        ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
        Ctrl+C , Ctrl+V
        .................................................. ....

دیدگاه

سلام به دوستان
          من نفهمیدم جناب spart مدار رو میخواستن یا جناب کوتلاس!؟
          بهرحال منکه نبودم ، برای همینم اون تریاک BT139 رو لازم ندارم.

شما که میفرمائید "خیلی راههای بهتری هست برای ایزوله کردن".
          برای ایزوله کردن تریاک چه راهی بهتر ، ارجح تر ، ارزونتر و مطمئن
          تر از اپتوتریاک سراغ دارید؟

دو تا منبع داده بودم ، اگه بررسیشون کردید لطفا" اشکالاتش رو بگید ، اگه
          هم که نه پس بقیه برای چی زحمت میکشن اطلاعات پیدا میکنن و در
          اختیار بقیه میذارن. اینم یکی دیگه. http://www.edn.com/contents/images/446989.pdf
          ولی خواهشم اینه که جدی باشید تا به این وسیله بتونیم سطح فوروم رو
          بالا ببریم نه اینکه در جا بزنیم. :agree:

دیدگاه

میشه یه نمونه 15 آمپری شو نام ببری؟ اینطوری با نظر شما بهتر ارتباط برقرار میشه دیتا شیتو اینا منظرومو متوجه هستین که... icon_rolleyes
            منظورتون از یه نمونه 15 آمپری ترایاک بود یا اوپتی ترایاک؟؟
            اوپتی ترایاک که نمیتونه باشه پس این دیتا شیت یه ترایاک 16 آمپری. من هر چی کشتم 15 امپری وجود نداشت.

http://www.datasheetcatalog.org/data...on/mXyzvxu.pdf

منم با حرفای آقای CNC_IR موافقم و ترجیح میدم مدار ایزوله باشه. البته مداری هم که آقای کوتلاس( ببخشید که اسمتون رو نمیدونم) هم خوبه. من به اجازه شما بزرگان این مدار رو هم پیشنهاد میدم که توش یه اوپتی ترایاک moc3021 استفاده شده.
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

با درود مجدد به همه دوستان و تشکر

در مورد ایزوله کردن باید بگم که حتمن کار خوبیه و در اون شکی نیس ولی به قول اون دوستمون برای بعضی کارها یه قطعهآ‌ی دویست تومنی هم حسابه.
              بعد هم اینکه مداری که من دارم روش کار میکنم ترانس هم نداره و با کمک خازن ولتاژ رو کم کردم پس به صورت کلی از خیر ایزوله کردنش گذشتم.

و در آخر بگم که توی همین مباحثهآ‌ها که شاید برای خیلی از دوستان پیش پا افتاده باشه من مطلب خیلی یاد گرفتم. بنابراین از همه مجددن تشکر میآ‌کنم.

شادکامیتان را آرزومندم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
                با درود مجدد به همه دوستان و تشکر

در مورد ایزوله کردن باید بگم که حتمن کار خوبیه و در اون شکی نیس ولی به قول اون دوستمون برای بعضی کارها یه قطعهآ‌ی دویست تومنی هم حسابه.
                بعد هم اینکه مداری که من دارم روش کار میکنم ترانس هم نداره و با کمک خازن ولتاژ رو کم کردم...
                جناب اسپارت من مدتیه دنبال این مدار تغذیه خازنی شما هستم. ممکنه برام مدارش رو بذارید ؟

در مورد راههای ایزوله کردن زیاد میشه بحث کرد. برای مثال استفاده از یک دیود در قسمت بیس ترانزیستور هست. البته هنوز مدار مناسب رو پیدا نکردم.
                ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
                Ctrl+C , Ctrl+V
                .................................................. ....

دیدگاه

چون این دوتا مطلب با هم خیلی فرق داشت توی آدرس : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21160.0 گذاشتم.

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                    میگم ناراحت نشم باز بهانه میدید دست مردم:
                    نوشته اصلی توسط کوتلاس

جناب اسپارت من مدتیه دنبال این مدار تغذیه خازنی شما هستم. ممکنه برام مدارش رو بذارید ؟

در مورد راههای ایزوله کردن زیاد میشه بحث کرد. برای مثال استفاده از یک دیود در قسمت بیس ترانزیستور هست. البته هنوز مدار مناسب رو پیدا نکردم.
                    شما به خودتون زحمت دادین یه نیگا به مداری که من پیداش کرده بودم بندازین!؟
                    خوب اون مدار تغذیه خازنی داشت ، راه اندازی تریاک با میکرو داشت !
                    منظورتون از اون درخواست اول در مورد راه اندازی تریاک بدون اپتو مگه این نیست ؟
                    اگه این نیست پس چیه ؟ :rolleyes:
                    نوشته اصلی توسط spart
                    چون این دوتا مطلب با هم خیلی فرق داشت توی آدرس : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21160.0 گذاشتم.
                    شما که فرق این مطالب رو از هم تمیز میدین و براشون تاپیک جدا میکنین
                    پس حتما" میتونین در مورد اطلاعاتی که من گذاشتم اظهار نظر کنین!
                    لطفا" اشکالات مدارهائی که ارائه شده رو بفرمائید ، در غیر اینصورت
                    اجازه بدید بقیه اظهار نظر کنن و ما استفاده کنیم.

دیدگاه

دوست عزیز من فقط جواب جناب کوتلاس رو دادم و از شما هم بخاطر مدار تشکر کردم.
                      در مورد تغذیه خازنی هم اون چیزی که من ازش استفاده میآ‌کنم رو گذاشتم حالا شما از چی ناراحت شدی من نمیآ‌دونم.
                      در مورد مطلب تریاک و راهآ‌اندازی اون هم با اپتو و هم بدون اپتو راهش انداختم ولی چون میآ‌خوام همه مطالب در مورد تریاک و... رو درست بفهمم نشستم و توضیحات و مطالبی که دوستان از جمله شما میآ‌فرمایید رو یکیک نگاه کردم. و دلیلی نداره که همه رو هم بتونم درست تجزیه و تحلیل بکنم. نمیآ‌دونم شاید شما انتظار دارین بنده بیام برای شما امتحان پس بدم.

در هر صورت باز هم من نفهمیدم دلیل ناراحتی شما چیه. و فکر هم نکنم اینجا جای این بحثا باشه.
                      اگه شما از دست بنده ناراحت شدید برای رفع ناراحتی شما من فقط میآ‌تونم بگم ببخشید. اگه فکر میآ‌کنید که کاری میآ‌تونم بکنم که شما ناراحتیآ‌تون از بین بره بفرمایید(نگین
                      یه نیگا به مداری که من پیداش کرده بودم بندازین
                      که من نگا کردم همون ابتدا )

امیدوارم همیشه شاد و خرم باشید.

دیدگاه

سلام دوست من
                        نوشته اصلی توسط spart
                        دوست عزیز من فقط جواب جناب کوتلاس رو دادم و از شما هم بخاطر مدار تشکر کردم.
                        در مورد تغذیه خازنی هم اون چیزی که من ازش استفاده میآ‌کنم رو گذاشتم حالا شما از چی ناراحت شدی من نمیآ‌دونم.
                        در مورد مطلب تریاک و راهآ‌اندازی اون هم با اپتو و هم بدون اپتو راهش انداختم ولی چون میآ‌خوام همه مطالب در مورد تریاک و... رو درست بفهمم نشستم و توضیحات و مطالبی که دوستان از جمله شما میآ‌فرمایید رو یکیک نگاه کردم. و دلیلی نداره که همه رو هم بتونم درست تجزیه و تحلیل بکنم. نمیآ‌دونم شاید شما انتظار دارین بنده بیام برای شما امتحان پس بدم.

در هر صورت باز هم من نفهمیدم دلیل ناراحتی شما چیه. و فکر هم نکنم اینجا جای این بحثا باشه.
                        اگه شما از دست بنده ناراحت شدید برای رفع ناراحتی شما من فقط میآ‌تونم بگم ببخشید. اگه فکر میآ‌کنید که کاری میآ‌تونم بکنم که شما ناراحتیآ‌تون از بین بره بفرمایید(نگین
                        یه نیگا به مداری که من پیداش کرده بودم بندازین
                        که من نگا کردم همون ابتدا )

امیدوارم همیشه شاد و خرم باشید.
                        ببینید ، موضوع ناراحتی نیست پس دیگه عنوان نکنید ، منظورم خیلی روشنه ،
                        وقتی مداری یا منبعی ارائه میشه مخصوصا" اون منابعی که مربوط به سازندگان
                        و صاحبان تکنولوژی هست باید ما در مورد این منابع خیلی تعمق کنیم ، ولی نمیدونم
                        چرا خیلی ها دوست دارن از خیر تجزیه و تحلیل این منابع بگذرن و یک سری نامه پراکنی
                        و پاسخ های زائد رو به فوروم اضافه کنن ، دوستان اگر در پی تعالی خود و فوروم
                        هستند بهتره نسبت به منابع ارائه شده دقت و تعمل کنن تا خدای نکرده کسی
                        به سهو سرزنش نشه!

دیدگاه

نظرتون چیه؟

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال دارم.
                            حساس ترین تریاک به جریان گیت کدومه؟

دیدگاه

سلام حق داری هنگ کنی
                              وقتی یک ترانزیستور با یک تریاک سری ببینی و از تریاک تصمیم داری 220 ولت عبور بدی.

دیدگاه

با سلام
                                من مداری ساختم که به راحتی میشه خروجی میکرو رو بهش وصل کرد و ولتاژ 220ولت متناوب رو باهاش قطع و وصل کرد طوری طراحی شده که میکرو آسیب نبینه
                                کسی اگه خواست سفارش بده و مبلغ رو واریز کنه براش پست می کنم(آدرس ایمیل :dariush.kashefi@yahoo.com)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X