سلام دوستان
نمونه برنامه یا مداری بذارین تا ما هم فیض ببریم!!!!
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام چیز قشنگی ساختید ای ول...
منم قبلا یه دونه ساختم با 16 دیود و 2 رنگ ولی مشکلی که داشتم میخواستم روی یه موتور نصبش کنم ولی نمی تونستم تو یه گردش کامل محل نمایش رو تعیین کنم ...زیاد روش کار کردم ولی جور نشد ولی می تونستم تو هوا متنو نمایش بدم.خسته شدم گذاشتمش تو صندوق درافتز پروژه ها.... :biggrin:
اگه ممکنه یه خورده توضیح بدید تا منم اگه شد تکمیلش کنم...
مرسی
فعلا یا علی
با سلام
فکر میکنم ، حد اقل دو یا سه پروژه از این دست در سایت وجود داشته باشد ، که یکی از آنها مربوط به آقای یار محمدی میباشد .
متاسفانه ، این طرح در ایران ، مورد استقبال قرار نگرفت ، شاید ، باید کمی ( چند سال ) در آب نمک خوابانده میشد تا پس از آن بشود چیزی مثل این رقص نورهای درب حلپیت !! نصب شده در طول خیابان آزادی !!!!!!!!!!!
بهر حال ، بنظرم ، این طرح یکی از منحصر بفرد ترین سازه های نمایشی ، بشمار میآید .
برای شروع نمایش تصویر از یک نقطه خاص ، از یک سنسور فرستنده و گیرنده IR که روبروی هم قرار گرفته ( نصب بر روی قسمت چرخنده ، روی قطر دایره) و از یک زایده ( نصب بر روی قسمت ثابت ) ، استفاده میشود . با روشن شدن سیستم ، میکرو ، این نقطه را برای بار اول سنس نموده ( وقفه ) و در مراحل بعدی ، با سنس مجدد ، از این نقطه ، نمایش را شروع میکند .
با سلام
جناب FESHWARI گرامی .
لطفا ، در صورت امکان ، در یک تاپیک جداگانه و یا در همین تاپیک ، طریقه خواندن از یک فایل bmp و یا هر فایل قابل نمایش ، و نوشتن آن دیتای قابل نمایش را در حافظه قابل دسترسی و کنترل توسط یک میکرو کنترولر ، توضیح بفرمایید .
با تشکر .
با سلام
فکر میکنم ، حد اقل دو یا سه پروژه از این دست در سایت وجود داشته باشد ، که یکی از آنها مربوط به آقای یار محمدی میباشد .
متاسفانه ، این طرح در ایران ، مورد استقبال قرار نگرفت ، شاید ، باید کمی ( چند سال ) در آب نمک خوابانده میشد تا پس از آن بشود چیزی مثل این رقص نورهای درب حلپیت !! نصب شده در طول خیابان آزادی !!!!!!!!!!!
بهر حال ، بنظرم ، این طرح یکی از منحصر بفرد ترین سازه های نمایشی ، بشمار میآید .
برای شروع نمایش تصویر از یک نقطه خاص ، از یک سنسور فرستنده و گیرنده IR که روبروی هم قرار گرفته ( نصب بر روی قسمت چرخنده ، روی قطر دایره) و از یک زایده ( نصب بر روی قسمت ثابت ) ، استفاده میشود . با روشن شدن سیستم ، میکرو ، این نقطه را برای بار اول سنس نموده ( وقفه ) و در مراحل بعدی ، با سنس مجدد ، از این نقطه ، نمایش را شروع میکند .
.
با سلام و تشکر از جواب
مشیه یکم شفاف سازی کنید.یعنی بنظر شما دفعه اول که اینتراپت فعال شد نمایش ندم و دفعه دوم نمایش رو شروع کنم .؟یه مشکل دیگه این بود که تاخیری که بین نمایش فریم تصویر باید قرار بدم بعلت تغییر سرعت می بایست تغییر بکند برای این چه ایده ای دارید؟
با تشکر
یاعلی فعلا
مشیه یکم شفاف سازی کنید.یعنی بنظر شما دفعه اول که اینتراپت فعال شد نمایش ندم و دفعه دوم نمایش رو شروع کنم .؟یه مشکل دیگه این بود که تاخیری که بین نمایش فریم تصویر باید قرار بدم بعلت تغییر سرعت می بایست تغییر بکند برای این چه ایده ای دارید؟
با تشکر
یاعلی فعلا
[/quote]
باید از سنسور مادون قرمز استفاده کنید تا هر وقت سنسور تحریک شد میکرو عمل نمایش یک فرم را انجام دهد
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
سلام:
اگر بشه با یه برنامه آموزش رو شروع کرد خیلی عالی میشه
با سلام
عمده مشکل این نوع از نمایشگرهای دوار در ایران ، مکانیزم انتقال انرژی و اطلاعات به واحد الکترونیکی نصب شده در روی قسمت چرخنده موتور میباشد ( اصطکاک ، رابط های تغذیه و اطلاعات ) . در نمونه ای که بنده ( البته به سفارش مشتری ) ساختم ، تعدادی موتور AC و DC به فنا رفت . چون اون موقع ، این کار هنوز جدید بود و فقط یه نمونه خارجی اون در پشت ویترین یه مغازه در خیابان جمهوری ، خودنمایی میکرد ( اطلاعات عملکرد سیستم = 0 ) .
بنده فقط برای این رابط تغذیه و دیتا ، فقط حدود 500000 تومان بابت ، تهیه ماتریال پلی کربنات ، بلبرینگ ، تراشکاری و غیره ، هزینه نمودم .( عکسها در آینده نزدیک ، اینجا قرار داده خواهد شد ) .و پس از ساخت ، در به در بدنبال یک حباب شیشه ای به قطر 20 سانتیمتر ، ( در صورتی که این سیستم خارج از یک قاب شیشه ای و شفاف ، بحرکت در آید ، صرف نظر از خطرات احتمالی !! ، بدلیل اصطکاک شدید قطعات چرخنده با هوا ، اولین جایی که آسیب خواهد دید ، موتور این سیستم میباشد ) .
ولی در پایان ، کار رضایت بخش بود . و با 32 led دورنگ ، یک متن را به نمایش میگذاشت . هر چند که بدلیل هزینه بالای تحقیقاتی و تولید ،نمونه های چینی !!! ، و عدم اقبال عمومی ، به تولید نرسید ، ولی تجربه بسیار گرانبهایی بدست آمد .
در ادامه ، تعدادی سایت ، جهت بازبینی حضرات :
سایت طراح اصلی propeller scanned clock
http://www.bobblick.com/techref/projects/propclock/propclock.html
سایتی با تعداد قابل توجهی از طرحهای صفحات نمایشی چرخان :
http://www.luberth.com/analog.htm
در یکی از آیتمهای بسیار استثنایی این سایت ، صفحات نمایشی چرخان در روی رینگ خودرو طراحی گردیده است :
http://zuiderzeemuseum.netfirms.com/url5.php?url=http://customwheel.com/custom_wheels/product_info.php/products_id/1687
با قیمتهای آنچنانی :
22x9.5 package with tires >> $11,950.00
24x10 Package with tires >> $13,950.00
26x10 Package with tires >> $15,950.00
و یک ساعت با استفاده از این روش :
http://www.staton.us/electronics/prop_clock/p_clk.html
نگفتین چه طوری gpg رو رو led ها نمایش دادینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااا
ای بابا
آقا تورو خدا یکی آموزش بده............... :angry:
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
دیدگاه