اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

mq9--->ppm??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : mq9--->ppm??

سلام
    من دو سال پیش با شرکتش تو چین مکاتبه کردم، ولی فقط دو برگ ( که دست همه رسیده ) رو فرستادند. منحی خروجیش همونطوری که داریوش جان ( دوست قدیمی ) میگه ثبات کافی رو نداره.
    شرکتش می گفت که باید چندین ساعت روشن بمونه و بعدش خروجیش درست میشه.
    یه شرکت ژاپنی بر مبنای این سنسور یک برد evaluation دست کرده که کالیبره هم کرده اونو. البته منظورم اون بردی نیست که نیوکیت و همسایه روبروش درست کردند !
    توی ایمیل هام باید بگردم ، اگر پیداش کردم براتون میزارمش
    بای
    It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
    گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
    چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

اگه چیزی پیدا کرید ممنون میشم اگه برام بذارید
      ضمنا من شما رو میشناشم ( دوست قدیمی)؟؟

دیدگاه

شماها واقعا نابغه هستید که بدون خوندن دیتا شیت کار می کنید.

این مدار باید مطابق دیتاشیت به کمک یک مقاومت دیگه بسته بشه که به عنوان تقسیم ولتاژ عمل کنه. طبق دیتاشیت این هیتر باید از 48 ساعت قبل روشن شده باشه. خروجیش درسته که پایدار نیست اما مرز تشخیص خیلی از اون تغییرات دوره.
        دلا یاران سه قسمند ار بدانی
        زبانی اند و نانی اند و جانی
        به نانی نان بده از در برانش
        محبت کن به یاران زبانی
        و لیکن یار جانی را به دست آر
        به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام
          پایه های وسط از هر طرف پایه های هیترند و پایه های بالا یا پایین(فرقی نمیکنه با هم از داخل اتصال کوتاهند) پایه های اصلی سنسورهستند
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

آقا آرش اگه ممکنه در مورد اون مقاومته بیشتر توضیح بدین یا یه عکس بزارین ممنون میشم :nerd:
            درضمن مقدار مقاومت رو هم بگید
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

همونطوری که با دو تا مقاومت تقسیم ولتاژ درست می کنید اما به جای یکی از مقاومتها ( دلخواه هست ) سنسور رو قرار بدید. اون یکی مقاومت مقدارش 10 کیلو مناسبه تا با دیتاشیت هماهنگ بشه.
              محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

دیتا شیتی که من دارم همچنین چیزهایی توش نمی بینم میشه لطف کنید دیتا شیتتون رو بذارین

دیدگاه

این هم از دیتاشیتی که دست منه. لطف کنید با دقت بخونید.

http://rapidshare.com/files/158404422/datasheet.pdf.html
                  محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

آره کاملا حق با شما ست آقای آرش دیتا شیتی که من داشتم اصلا یک چیز دیگه بود حالا که دیتا شیت اصلی رو دیدم فهمیدم که اشکال کار کجاست
                    1- ولتاژ هیتر بایستی بریودیک بین 5 ولت و 1.4 ولت با زمتنهای 60 و 40 ثتنیه باشد که من مستقیم به 5 زده تودم فکر می کنم با یک مدار ترانزیستوری npn که خروجی از تقسیم مقاومتی در کلکتور گرفته شده و امیتر زمین شده با فرمان مستقیم میکرو در زمانهای خاص بشه این قضیه رو حل کرد نه؟
                    2- خروجی در دیتا شیت هم ثابت نیست و نمی دانم کدوم لحظه لحظه خروجی صحیح است؟
                    3- در دیتا شیت زمان 48 ساعت گفته شده تعنی تا 48 ساعت ممکن است خروجی صحیح نباشد ؟

اگر ممکنه نظر بدین
                    متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                      آره کاملا حق با شما ست آقای آرش دیتا شیتی که من داشتم اصلا یک چیز دیگه بود حالا که دیتا شیت اصلی رو دیدم فهمیدم که اشکال کار کجاست
                      1- ولتاژ هیتر بایستی [glow=red,2,300]بریودیک[/glow] بین 5 ولت و 1.4 ولت با [glow=red,2,300]زمتنهای[/glow] 60 و 40 [glow=red,2,300]ثتنیه[/glow] باشد
                      راستش من که نفهمیدم میشه لطفا از واژگان بیگانه استفاده نکنید :eek: :eek: :nerd: :mrgreen:
                      بابا ما بیسواتا رو هم دریابید!!!!! :cry2: oo:

دیدگاه

شما دیتا شیت رو با دقت بیشتری بخوانید خصوصا آخرین صفحه ها رو

دیدگاه

داریوش جان ،
                          اون مدار evaluation که گفتم رو نتونستم توی ایمیل هام پیدا کنم. یه خورده حوصله کنی میشه جستجو کرد توی اینترنت
                          ولی نکته مهم اینکه برای کالیبراسیون وخطی کردنش یه میکرو روش گذاشته بود و درنهایت یه خروجی دیجیتال شسته رفته می داد
                          ... باز هم اگه پیدا کردمش، میگم .
                          It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                          گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا چراغی فر
                            داریوش جان ،
                            اون مدار evaluation که گفتم رو نتونستم توی ایمیل هام پیدا کنم. یه خورده حوصله کنی میشه جستجو کرد توی اینترنت
                            ولی نکته مهم اینکه برای کالیبراسیون وخطی کردنش یه میکرو روش گذاشته بود و درنهایت یه خروجی دیجیتال شسته رفته می داد
                            ... باز هم اگه پیدا کردمش، میگم .
                            چی شد پیدا نشد
                            هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
                            (ستاد مشکل داران با این سنسورهای MQ) :icon_razz:

دیدگاه

پیداش کردم :nice:

شرکت ژاپنی Figaro , چند تا برد نمونه برای اندازه گیری CO2 داره که از سنسورهای خودش روشون استفاده کرده :
                              http://www.figaro.co.jp/en/make_html/item_2_kan_120010.html

چند سال پیش با اون شرکت چینی که سازنده سری MQ بود مکاتبه می کردم و یکیشون می گفت که مبنای کار سنسور مدل TGS-4160 این شرکت ژاپنی خیلی شبیه به MQ-133 ( معادل MG-811) است البته زمان گرم شدن سنسور (Warmup Time) اون فقط دو ساعته. به هر حال برداشت من این بود که چینی ها از روی این سنسور کپی زدند. الله اعلم !
                              توی این لینک می تونین توضیحات مختصر برد evaluation شرکت فیگارو رو ببینید :
                              http://www.figaro.co.jp/en/pdf/CDM4160ProductInfo1207.pdf

دیدگاه

سلام دستت درد نکنه آقا رضا ( امیر ) ببخشید من چند روزی نبودم
                                البته من اولش با همین tgs2442 خواستم شروع کنم ولی تعدا فهمیدم که هم قیمتش گرونتره و هم اون روزی که من رفتم بخرم قحطیش اومده بود ظاهرا خروجیش هم خطیتره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X