اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش شدن نوشته های ال سی دی در لحظه قطع کنتاکتور ؟

یه سوئیچ رله ی خوب برای کنتاکتور حداقل به اینا نیاز داره :
    1- دوید هرزگرد
    2-پول دان کردن پایه های دیتای آزاد ال سی دی اگه از مد 4 بیتی استفاده میکنید.
    3-خازن 104 متصل به ورودی پایه 1و 2 ال سی دی
    4-خازن 1000 میکرو اگه یه بار موتوری تغذیه میشه توسط کنتاکتور برای جلوگیری از کاهش تغذیه برد و ال سی دی
    5-پایه های دیتای رو هم میشه پول دان کرد برای اطمینان بیشتر. البته از طرف میکرو اتومات پول دان میشه.
    6-حتما رله ای که قراره کنتاکتور رو روشن کنه خودش بیاد از یه اوپتو یا ترانزیستور درایو بشه. نویز از تیغه ها به بوبین و نههایت به میکرو میرسه. خودم نویز رو با همچین روشی گرفتم.
    7- تا حد امکان فاصله نزدیک بشه.
    8- بعد از اینکه میکرو فرمان قطع رو داد و میدونید که نویز میاوفته رو ال سی دی و دوباره باید ال سی دی رو init کنید. با انجام روش بالا من تونستم بیشتر نویز ها رو از رو ال سی دی بردارم ولی بازم در مواقع پر نویز صنعتی ال سی دی بهم میخورد. که با انجام آیتم 8 نویز به کلی فراموش شد.

موفق باشید.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دوستان من فیلتر LC قلا از رگولاتور گذاشتم و کلی خازن پلی استر 100 نانو همچنین پایه های ال سی دی رو هم خازن 100 نانوا بعد از رگولاتور هم کلی خازن مخصوصا 1000 میکروفاراد ...فیوز بیت boden هم غیر فعال هست ...اما الان مشکل جدید این هست که بعد از خاموش شدن رله کلا میکروکنترلر ریست میشه !!!! واقعا این رو نمیدونم چطوری برطرف کنم ؟
      خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
        دوستان من فیلتر LC قلا از رگولاتور گذاشتم و کلی خازن پلی استر 100 نانو همچنین پایه های ال سی دی رو هم خازن 100 نانوا بعد از رگولاتور هم کلی خازن مخصوصا 1000 میکروفاراد ...فیوز بیت boden هم غیر فعال هست ...اما الان مشکل جدید این هست که بعد از خاموش شدن رله کلا میکروکنترلر ریست میشه !!!! واقعا این رو نمیدونم چطوری برطرف کنم ؟
        میشه از چیزی ک ساختین یه عکس بزارید؟؟؟؟
        فریت بید گذاشتید واسه رله؟
        اگه موردی نداره یه vdr بزارید و تست کنید vdr با خروجی رله موازی باشه (این یه روش نویز گیریه توی دزد گیر ماشین از یه vdr استفاده میشه که با قفل ماشین موازیه )ولتاژ vdr رو 250 بزار تست کن
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فریت بید نذاشتم ، چون نمیدونم باید چه مقداری بگیرم ؟ و از کدام فروشگاه ؟
          خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

فریت بید نذاشتم ، چون نمیدونم باید چه مقداری بگیرم ؟ و از کدام فروشگاه ؟
            سلام
            واسه هر پایه ی رله یه فریت بید 2M بزارید فریت بید رو میتونید از فروشگاه eca تهیه کنید

واسه پایه ی تغذیه ی منفی میکرو هم یکی بزارید
            من فریت بید گزاشتم و انواع بار های سلفی رو تست کردم روی رله مشکلی واسه میکرو وال سی دی پیش نیومد شما هم تست کنید انشاءالله ک مشکل حل میشه فریت بید خیلی قطعه جالبیه دست کمش نگیرید
            فریت بید واسه خنثی کردن نویز های مغناطیسی به کار میره خیلی توی نویز گیری میتونه موثر باشه کاری که بالا گفتم دقیقا انجام بدید
            موفق باشید
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

آقای مهندس برای هر 5 پایه رله فریت بید سفارش دادم ، ....بعضی از دوستان میگفتن خازن 6800 میکرو بذار دو سر تغذیه ال سیدی !!! .بعضی دیگر هم میگفتن که خازن تانتالیومی بذار !! ، خازن تانتالیومی فرقش چیه با خازن معمولی ؟!!....دیود
              ؟؟؟P6KE18CA
              جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۸:۱۹ ۱۳۹۶/۰۹/۰۴.

دیدگاه

آقای مهندس برای هر 5 پایه رله فریت بید سفارش دادم ، ....بعضی از دوستان میگفتن خازن 6800 میکرو بذار دو سر تغذیه ال سیدی !!! .بعضی دیگر هم میگفتن که خازن تانتالیومی بذار !! ، خازن تانتالیومی فرقش چیه با خازن معمولی ؟!!....دیود
                ؟؟؟P6KE18CA
                سلام
                خازن مولتی لایر 100 نانو بزاری کنار میکرو حل میشه من همیشه این کارو می کنم 4 تا کنار پایه تغذیه میکرو بزار همین (دقیقا چسبیده به پایه های تغذیه میکرو)
                واسه هر 5 تا پایه که نه . . . . فقط واسه دوتا پایه های کویل رله همین
                اگه فریت بید جواب نداد یه اپتوکوپلر بزن تغذیه های دو طرفش هم جدا قال قضیه کنده بشه
                خازن 6800؟؟؟؟؟مگه جنگه؟واسه خروجی رگولاتور 1000 میکرو کافیه زیادشم هست تازه شما کنار پایه ی تغذیه میکرو 100 نانو از نوع مولتی لایر یا پلی استر 100 ولت بزاری عالی میشه نزدیک خروجی خود 7805 هم یه 100 نانو 100 ولت بزار
                سر راه تغذیه منفی میکرو هم یه فریت بید
                اینجوری نویز دیکه خودش قهر می کنه میره
                تانتالیومی جریان لحظه ایش از الکترولیتی بیشتره اونم بزاری بد نیست ولی صد نانو حتما یا مولتی لایر یا پلی استر هم بزار
                این دیوده رو هم نفهمیدم داستانش چیه
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

این عکس مدارمه : و اینکه قضیه این خازن های تانتالیومی و سرامیکی و پلی استر چیه ؟

دیدگاه

سلام
                    خازن های تانتالیومی رو ک گفتم جریان لحظه ایش زیاده
                    توی مدارتون دیود هرزگرد واسه رله نزاشتین صد نانو ها هم حتما چسبیده به پایه ی میکرو باشه مقاومت بیس ترانزیستورbc547 رو 10 کیلو بزاریدو اون صد نانو C10 رو حذفش کنید
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ببخشید گفتید اگر فریت بید جواب نداد اپتوکوپلر بذارم و تغذیه ها شون رو جدا کنم میشه نقششو بذارید ؟

دیدگاه

حتما از یه مدار اسنابر برای کنتاکتوری که استارت میشه بزارین.
                        برای هنگ کردن ال سی دی هم با همین سخت افزاریا با کمی تغییرات احتمالا بشه مشکل رو حل کرد اگه برنامتونو اینجا بزارین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                          اگه فریت بید جواب نداد یه اپتوکوپلر بزن تغذیه های دو طرفش هم جدا قال قضیه کنده بشه
                          ؟؟؟؟؟ میشه بگید چطوری ؟؟؟؟

دیدگاه

؟؟؟؟؟ میشه بگید چطوری ؟؟؟؟
                            سلام
                            اپتوکوپلر از دو قسمت تشکیل شده یه قسمت نوری که همون ال ای دیش هست یه قسمت گیرنده نور که فتو ترانزیستور ترایاک یا .....هست
                            این یه مدار

شما جای ماسفت ترانزیستور بزارید و مقاومت بیس ترانزیستور رو 10 کیلو بزارید
                            حتما تغذیه هر دو طرف جدا باشه
                            فریت بید رو هم تست کنید
                            موفق باشید
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میشه بگید چرا باید مدار اسنابر دو سر کنتاکتور باید بذارم ؟ چون اسنابر فکر نکم ربطی به رفع نویز نداره !!! ؟؟

دیدگاه

فریت بید هم گذاشتم سر راه رله اما باز هم جواب نداد به صورت شکل زیر فریت بید گذاشتم :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X