اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل رمز دار--راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل رمز دار--راهنمایی

سلام دوستان من یک برنامه قفل رمز دار نوشتم ولی واسه رمز اولیه مشکل دارم یعنی اگه رمز اولیه بدم درسته داخل برنامه میشه رمز رو عوض کرد ولی با ریست شدن ای سی دوباره همون رمز جایگزین میشه

ضمنا با بیسکام نوشتم از ای سی atmega 16 استفاده کردم

منم داخل eeprom ذخیره کردم ولی وقتی مقدار اولیه بهش میدی درسته داخل حلقه برنامه میشه عوضش کرد ولی با ریست شدن ای سی دوباره همون مقدار اولیه که خودمون تو برنامه بهش دادیم جایگزین میشه
    اگه رمز اولیه رو داخل حلقه اصلی برنامه بدم که نمیشه اگه اول برنامه خارج حلقه اصلی با ریست شدن رمز اولیه حایگزین میشه
    زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

پاسخ : قفل رمز دار--راهنمایی

سلام دوست من.
    من معمولا برای اینکار از 2 راه استفاده می کنم. اول اینکه میتونید از یه رمز مادر برای خودتون استفاده کنید که دیگه دفعه اول بدون نیاز به دانستن مقدار اولیه EEPROM میتونید با دادن رمز مادر وارد برنامه بشید و رمز دلخواه خودتون رو به میکرو بدید و دیگه از اون به بعد از رمز جدید استفاده کنید.
    راه دوم اینه که یه بایت توی EEPROM برای مشخص کردن دفعه اول ورود پس از پروگرام کردن میکرو داشته باشید.به این صورت که برنامه مقدار دهی اولیه رمز ا شرطی اجرا بشه که اون بایت 1 نباشه.بعد از دادن مقدار اولیه بایت رو یک کنید و تمام.مثل نمونه زیر.امیدوارم مشکلتون رفع بشود.
    dim pass as eram byte
    dim password as eram long
    dim pass_use as long

if pass<> 1 then
    password=2134
    pass=1
    end if

pass_use=password
    ................

دیدگاه

سلام ........................

میتونم بپرسم زبان برنامه نویسیتون چیه؟ من قفل رمزی با C رو نوشتم و خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم . موفق باشید .
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21289.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X