سلام
از همکاری شما تشکر می کنم
من یک سیستم مدیریت انرژی با plc درست کردم اما مشکلی که دارم می خوام این اطلاعات رو از روی plc بخونم اما نتونستم از طریق کامپیوتر به
plc وصل بشم برای همون میخواستم با avr این کارو بکنم اما برنامه شما کارو ساده تر کرد اگه برنامه رو در اختیارم بذارین مشکل من حل میشه
با تشکر فراوان از شما
سلام
از همکاری شما تشکر می کنم
من یک سیستم مدیریت انرژی با plc درست کردم اما مشکلی که دارم می خوام این اطلاعات رو از روی plc بخونم اما نتونستم از طریق کامپیوتر به
plc وصل بشم برای همون میخواستم با avr این کارو بکنم اما برنامه شما کارو ساده تر کرد اگه برنامه رو در اختیارم بذارین مشکل من حل میشه
با تشکر فراوان از شما
من یک مبدل RS232آ به RS485 ساختم که اگه توی ارسال های من جستجو کنید شماتیک و عکس های اونو می بینید. چون درایو LGآ فقط RS485آ داشت. اگر PLC هم RS232آ نداره باید یکی از این مبدل ها بسازید.
نرم افزار هم با دلفی 3 نوشته شده که امیدوارم بدردتون بخوره. برای اینکه این برنامه اجرا شود باید کامپوننت CPORT2.64آ را هم از اینترنت دانلود و در دلفی خود نصب کنید. از پورت COM1آ هم استفاده شده.
از اینجا دانلود کنید:
http://rapidshare.com/files/246771659/IG5Cotrol.rar.html
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
سلام
در ضمینه ارتباط avr ب rs485 نحوه ارسال داده و دریافت داده وپروتکل ارسال اگه اطلاعاتی دارین توی این تاپیک مطرح کنید تا ما هم استفاده کنیم :smile:
با سلام
من هم بین دو میکرو با ADM485 ارتباط بر قرار کردم ولی موقع تغییر جهت ADM485 بعضی مواقع دیتا درست دریافت نمی شه خلاصه ارتباط چندان مورد اطمینان نیست توی زمان بندی بین ارسال و دریافت مشکل دارم
من میخوام میکروی اولی هر موقع یک کد شناسایی داد میکرو دوم متوجه بشه و یک ack بفرسته و بعد دیتا رو بگیره و.....
کسی از دوستان نمونه ای از یک برنامه مشابه داره؟؟؟؟
دیدگاه