اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط avr با rs485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط avr با rs485

روی AVR ندارم اما با دلفی دارم
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
      از همکاری شما تشکر می کنم
      من یک سیستم مدیریت انرژی با plc درست کردم اما مشکلی که دارم می خوام این اطلاعات رو از روی plc بخونم اما نتونستم از طریق کامپیوتر به
      plc وصل بشم برای همون میخواستم با avr این کارو بکنم اما برنامه شما کارو ساده تر کرد اگه برنامه رو در اختیارم بذارین مشکل من حل میشه
      با تشکر فراوان از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
        سلام
        از همکاری شما تشکر می کنم
        من یک سیستم مدیریت انرژی با plc درست کردم اما مشکلی که دارم می خوام این اطلاعات رو از روی plc بخونم اما نتونستم از طریق کامپیوتر به
        plc وصل بشم برای همون میخواستم با avr این کارو بکنم اما برنامه شما کارو ساده تر کرد اگه برنامه رو در اختیارم بذارین مشکل من حل میشه
        با تشکر فراوان از شما
        من یک مبدل RS232آ‌ به RS485 ساختم که اگه توی ارسال های من جستجو کنید شماتیک و عکس های اونو می بینید. چون درایو LGآ‌ فقط RS485آ‌ داشت. اگر PLC هم RS232آ‌ نداره باید یکی از این مبدل ها بسازید.

نرم افزار هم با دلفی 3 نوشته شده که امیدوارم بدردتون بخوره. برای اینکه این برنامه اجرا شود باید کامپوننت CPORT2.64آ‌ را هم از اینترنت دانلود و در دلفی خود نصب کنید. از پورت COM1آ‌ هم استفاده شده.

از اینجا دانلود کنید:
        http://rapidshare.com/files/246771659/IG5Cotrol.rar.html

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با سلام
          حالا اگه یکی بخواد با c کار کنه کی یاریش میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
            سلام
            در ضمینه ارتباط avr ب rs485 نحوه ارسال داده و دریافت داده وپروتکل ارسال اگه اطلاعاتی دارین توی این تاپیک مطرح کنید تا ما هم استفاده کنیم :smile:

با سلام
            من هم بین دو میکرو با ADM485 ارتباط بر قرار کردم ولی موقع تغییر جهت ADM485 بعضی مواقع دیتا درست دریافت نمی شه خلاصه ارتباط چندان مورد اطمینان نیست توی زمان بندی بین ارسال و دریافت مشکل دارم
            من میخوام میکروی اولی هر موقع یک کد شناسایی داد میکرو دوم متوجه بشه و یک ack بفرسته و بعد دیتا رو بگیره و.....

کسی از دوستان نمونه ای از یک برنامه مشابه داره؟؟؟؟

دیدگاه

سلام عزیز من با modbus کار کردم ولی با c++ اگه میخوای در خدمتم کجاش گیر داری؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X