اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیگنال ژنراتور با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیگنال ژنراتور با AVR

نوشته اصلی توسط محمد یارمحمدی

سلام امیر جان
    ما کوچیکیم،البته این برنامه یکم عجله ای شد،شما اگه خواستی بسازی باید یه دستی به سر و روی برنامه بکشی
    دست عزیز بوی کتاب تکنیک پالس دیوید بل به یک آی سی (8038یا 8083) اشاره شده که فکر کنم برات کاربردی باشه .دوست داشتی یه نگا بهش بنداز

دیدگاه

فایل . bas رو تو رو خدا بذارین
      Ayhan

دیدگاه

سلام
        من یه سیگنال ژنراتور دیجیتال با مگا16 و آی سی دک ساختم.
        سینوس
        مبع
        مثلث میده
        4 تا رنج فرکانسی هم داره
        2 تا کلید هم برای کم و زیاد کردن فرکانس داره

دیدگاه

آقای یار محمدی اولا خیلی ممنونم از زحمتی که کشیدید :job:
          میکرو رو در حد پاس کردن تو دانشگاه بلدم این ترم پروژه پایانی برداشتم چون دارم واسه ارشد میخونم میخواستم یه جوری سرشو هم بیارم دنبال پروژه بودم که این فایل شما رو دیدم
          البته پروتئوس7 نداشتم که امتحانش کنم بدون چک کردن فایل ها موضوع پروژه رو به استادم گفتم و...

حالا با پروتئوس که رانش میکنم lcd هیچ چی نمیده هر چی باش ور رفتم نتونستم درستش کنم البته تو میکرو مهارتی به اون صورت ندارم اگر مشکل رو برطرف کنید خیلی از تون ممنون میشم البته همین جورشم کارتون جای تقدیر داره

دیدگاه

سلام اثا یکی به من بگه از کجا میشه این فایل محترم را دانلود کرد. باباجون کارم گیر مونده :angry: :cry2: :cry:

دیدگاه

سلام آقای یارمحمدی ممنون از فایل :agree:من اگه بخوام اینو بسازم باید تو هموم پروتئوس ares مدار چاپیش رو طراحی کنم آخه هنوز پروتل یاد نگرفتم.میشه pcb این مدار در پروتیوس البته pcb دقیق که تمام کانکتورها معلوم باشه نه انتقال خشک و خالی!!ممنون میشم،آخه من تو ares یکمی مشکل دارم.
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ای سی dac رو از کجا گیر اوردی؟

دیدگاه

imanarak جان داداش سلام..میشه مدار فانکشنی که ساختی و دیجیتال هست رو واسم سند کنی خیلی کارم گیره...جبران میکنم داداش******** اینم میل یاهومه خیلی اقایی میکنی

دیدگاه

[move][/move]imanarak جان میشه مدار فانکشن دیجیتالی که مگا16 درست کردی رو اینجا اپ کنی خیلی کارم گیره ...:nice:

دیدگاه

با سلام .
                      اینم یه فانکشن ژنراتور با c و کامپایلر avr-gcc ، کار خودم ، امیدوارم مفید باشه .
                      سینوسی + مربعی + مثلثی + دندان اره ای + دندان اره ای معکوس + سیگنال قلب(ECG) + نویز .
                      برای کنترل فرکانس دستورات حلقه بینهایت رو به روتین سرویس وقفه تایمر منتقل کنید .

http://s5.picofile.com/file/8106216176/wave_gen.7z.html
                      گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

سلام
                        دوستان
                        چرا برای ساخت سیگنال ژنراتور از AD9833 استفاده نمی کنید؟؟
                        0 تا 25 مگا هرتز
                        سینوسی
                        مربعی
                        مثثلثب
                        با دقت 0.01 هرتز
                        محشره!!!

دیدگاه

pouyaojaghi جان این که خیلی خوبه ...ولی 3تا مشکل داره 1انالوگ هست 2 دقت فرکانسی در حد زیر 10 هرتز رو نمیشه با فرکانسمترهای بازار مشاهده کرد 3 قیمت نسبتا گرونی هم داره ...واسه همین دنبال یک میکرو با این کارکرد بودم نمونه های دیگه هم هستن که ارزونترن وهمین کارو انجام میدن xr2206 یا 8038 یا max038 ولی پایداری حرارتی خوبی هم ندارن فرکانس شون با گرما سرما عوض میشه ...اگه با میکرو طراحی بشه خیلی خوبه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X