اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خارج نشدن از حلقه for
Collapse
X
-
پاسخ : خارج نشدن از حلقه for
بازم ممنوننوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
الان تو پروتئوس تست میکنم جواب نمیده .
چجوریه اون هگز مگا 32 سالمه ولی چیپ عوض میشه کار نمیکنه ؟
مگا 32 برا کارم هزینه بره خیلیو به صرفه نیست برای همچین برنامه ای چیپ به اون گندگی استفاده کرد . . چون تعداد بالا از این کار میخوام . باید حداقل از مگا 8 استفاده کنم .
دیدگاه
-
هگز مگا 32 رو نباید ریخت روی میکروکنترلر دیگه. این فایل زیپی که فرستادم، هم شامل برنامه مگا 8 میشه، هم فایل شبیه سازی.نوشته اصلی توسط erfan-messi نمایش پست هابازم ممنون
الان تو پروتئوس تست میکنم جواب نمیده .
چجوریه اون هگز مگا 32 سالمه ولی چیپ عوض میشه کار نمیکنه ؟
مگا 32 برا کارم هزینه بره خیلیو به صرفه نیست برای همچین برنامه ای چیپ به اون گندگی استفاده کرد . . چون تعداد بالا از این کار میخوام . باید حداقل از مگا 8 استفاده کنم .
- تشکرها 1
دیدگاه
-
تا این حدم مبتدی نیستم دیگهنوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست هاهگز مگا 32 رو نباید ریخت روی میکروکنترلر دیگه. این فایل زیپی که فرستادم، هم شامل برنامه مگا 8 میشه، هم فایل شبیه سازی.

یه سوال :
تاینی 13 فرکانس کلاکش 9.6 و 4.8 هست .
تو برنامه فرکانسو تعیین میکنم .
ولی تو پروتئوس درست کار نمیکنه مدار.
دیدگاه
-
هم تو برنامه و هم تو پروتئوس باید تنظیم کرد. در عمل هم باید فیوزبیت ها رو درست تنظیم کرد. فرکانسی که در ابتدای برنامه مشخص میکنیم صرفا برای درست عمل کردن توابع ایجاد تاخیره و تاثیر دیگه ای ندارهنوشته اصلی توسط erfan-messi نمایش پست هاتا این حدم مبتدی نیستم دیگه

یه سوال :
تاینی 13 فرکانس کلاکش 9.6 و 4.8 هست .
تو برنامه فرکانسو تعیین میکنم .
ولی تو پروتئوس درست کار نمیکنه مدار.
دیدگاه
-
تو پروتئوس تنظیماتو انجام میدم ولی مدار درست کار نمیکنه .نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست هاهم تو برنامه و هم تو پروتئوس باید تنظیم کرد. در عمل هم باید فیوزبیت ها رو درست تنظیم کرد. فرکانسی که در ابتدای برنامه مشخص میکنیم صرفا برای درست عمل کردن توابع ایجاد تاخیره و تاثیر دیگه ای نداره
خب درستش کردم . این مشکلم حل شد .
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
من قبلا خیلی علاقه مند بودم به میکرو
ولی آموزش غلط و منابع نچندان خوب . باعث شد ازش زده بشم و چند سالی بذارمش کنار.
آموزش خوبی میشناسی هم ممنون میشم معرفی کنی . از صفر شروع کنه .
دیدگاه

دیدگاه