اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز در مدار

سلام

دوتا میکرو که با USART به هم ارتباط دارند و قرار اطلاعات از میکرویی که به lcd متصل به میکروی دیگه ارسال بشه و دوباره به همین میکرو ارسال بشه و روی LCD نمایش پیدا کنه اگه روی برد مدار دست بکشم شروع به کار می کنه در حالت عادی کار نمی کنه احتمال زیاد نویز کار دستمون داده حالا چه کنیم البته از کریستال داخلی هم استفاده کرده ام اما جای کریستال خارجی روی برد هست .
    چه راهی پیشنهاد می کنید؟
    Difficult But possible
    به امید ایرانی آباد.
    http://art-net.ir

پاسخ : نویز در مدار

فاصله دو میکرو چه قدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا زمیناتون یکیه؟

اصلا ارتباط با سیم هست یا rf?
    ولتاژ رو چک کردین؟5 ولته؟

از خازن 10nfواسه حذف نویز میتونین استفاده کنین
    جاهایی که یه ولتاژ دیگه رد میشه رو با 100nf زمین کنین

بهتره که از کریستال استفاده کنین چون کریستال داخلی یه rcغیر دقیق هست
    اگر رفع نشد ببینید اگر ترانس یا هر چیز سلفی اطراف هست باید یا عایقش کنین یا درورش کنین از میکرو

امید وارم اینا کمکت کنه
    البته شما سرور مایی و استاد مااا
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با سلام
      مدار چاپی و شماتیک رو بذار تا راهنمائیت بکنم(جسارتا&quot. :rolleyes:
      افتادگی آموز اگر طالب علمی
      هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نحوه بستن و طراحی pcb هم مهمه :wow: :wow:
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

از خازن 27 pf برای کریستال استفاده کن
          از جریان دهی تغذیه مطمئن شو
          در خروجی تغذیه 1000 uf استفاده کن
          و و و مهم بدنه کریستال رو به گراند وصل کن
          و و و مهم تر اینکه فیوز بیت ckopt را در AVR حتما صفر باید پروگرم بشه -
          جسارتا حتما نیز از کریستال 11059200 استفاده شود (حتما میدونید)

دیدگاه

درست اما یه مشکل دیگه تا حالا این دومین Mega16 هست که به رحمت خدا رفته چه جوری کریستال را خارجی کنم یعنی فیوز بیتاش تغییر دادم حالا دیگه نه پروگرام میشه نه میشه دوباره فیوز بیتاشا تغییر داد.
            Difficult But possible
            به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی-
              سلام

دوتا میکرو که با USART به هم ارتباط دارند و قرار اطلاعات از میکرویی که به lcd متصل به میکروی دیگه ارسال بشه و دوباره به همین میکرو ارسال بشه و روی LCD نمایش پیدا کنه اگه روی برد مدار دست بکشم شروع به کار می کنه در حالت عادی کار نمی کنه احتمال زیاد نویز کار دستمون داده حالا چه کنیم البته از کریستال داخلی هم استفاده کرده ام اما جای کریستال خارجی روی برد هست .
              چه راهی پیشنهاد می کنید؟
              سلام
              من هم چند بار با این مشکل برخورد کردم مجبور شدم از کریستال اسیلاتور مربعی شکل استفاده کنم .البته این اسیلاتورها گرون هستند
              ولی مطمئن کار میکنند .

دیدگاه

با سلام
                دوستان عزیزم اینقدر مسئله رو بزرگ نکنین.
                اگه همون اول عکس مدارت و PCB رو گذاشته بودی الان مشکل حل شده بود. :agree:

دیدگاه

بابک خان صرف نظر از شماتیک و PCB این مدار خوشحال میشیم از تجربیاتت تو طراحی PCB آشنا بشیم.
                  می دونم خیلی زیاده ولی یه قسمتشو هم بگی برای همه مورد استفادست. :job:

دیدگاه

با سلام
                    حامد جان عزیز من ، طراحی PCB سخت هست ولی نه برای مدار دوستمون.
                    اگه من طرح PCB رو خواستم به خاطر این بود که شاید من چیزی رو که دوستمون ندیده ببینم.
                    در مورد عکس هم بعضی وقتها یک قطعی در مدار باعث میشه مثلا" Vcc به پایه میکرو نرسه بعدشم
                    وقتی به پشت مدار دست میزنید رطوبت دست باعث رسیدن تغذیه بشه و مدار شروع به کار بکنه.
                    و اما در مورد طراحی PCB ، بعد از اینکه شماتیک مدار رو در DXP کشیدین در قسمت Autoroute آنچنان
                    برای شما هنرمندی میکنه که نظیرش رو فقط در خود DXP میشه کشید. :smile:
                    مزاح کردم حامد جان ، از شوخی گذشته اگر در مدار محدودیت های خاصی نظیر RF و یا HV نداشته باشیم
                    رعایت نکات زیر مفیده:
                    1- جمع کردن قطعات مربوط به تغذیه در یکطرف مدار.
                    2- دور نگاه داشتن خطوط پر نویز نظیر برق شهر و رله ها از قطعات ظریف و حساس نظیر op-amp ها ، میکروها
                    MosFet ها و ...
                    3- وارد کردن تراکها به سر خازنها و سپس خروج تراکها از سر خازنها(یعنی اول گذر از پایه خازن بعدش هر چی)
                    4- استفاده از دیکوپلاژها در جایی که امکان نوسان تغذیه وجود داره .
                    5- استفاده از خازنهای بای پس بعنوان فیلتر تغذیه در محل تغذیه هر آی سی (نزدیکترین مسیر).
                    6- استفاده از خطوط جداگانه GND برای میکروها ، op-amp ها ، رله ها.
                    7- قراردادن کریستال در نزدیکترین(closest) محل به میکرو یا هر قطعه ای که از آن استفاده میکند.
                    8- طراحی هرچه فشرده تر مدار و قطعات ( نه تا آن حدی که مونتاژ را دچار مشکل کند).

حامد جان امر شما مطاعه. :agree:

دیدگاه

آقا من نگفتم مدار نمی ذارم
                      و اینکه این موضوع فقط مربوط به یه قسمت اونه و یه کار انجام نمی ده.
                      http://www.box.net/shared/emhzkpz7gx
                      http://www.box.net/shared/7u2sj75ddl
                      Difficult But possible
                      به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

با سلام
                        عزیز من ، مشکل بیشتر شد یه فایلی بذارید که ما مکتب خونده ها هم بتونیم
                        بازش کنیم من و کامپیوترم و ویندوزم و ... عاجز موندیم از شناسائی فایلLYT.
                        چیه راز این فایلهای شما؟ (یعنی منظورم اینه که با چی باز میشن؟). :rolleyes:

دیدگاه

عزیز من فایل Proteus دیگه اما من مکتب نرفتما
                          Difficult But possible
                          به امید ایرانی آباد.

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز جناب علی- ، من برنامه Proteus رو نصب نکردم و اصولا" علاقه ای به این نوع نرم افزارها ندارم. برای تحلیل
                            برنامه های DXP و PSPICE مناسبترند.
                            بهر صورت اگه ممکن بود PCB رو jpg کنید بهتره.

دیدگاه

با سلام
                              یقینا دوست خوبمون علی آقا تا حالا جواب سوال اصلیشون رو گرفتن ؛اما با اجازه اساتید می خواستم به سوال فرعی ایشون جواب بدم :biggrin:

تا حالا این دومین Mega16 هست که به رحمت خدا رفته چه جوری کریستال را خارجی کنم یعنی فیوز بیتاش تغییر دادم حالا دیگه نه پروگرام میشه نه میشه دوباره فیوز بیتاشا تغییر داد.
                              دوست عزیز در صورتی که برد پروگرمر شما فاقد کریستال باشد.شما نمی توانید فیوزبیت ها را برای استفاده از کریستال خارجی تغییر دهید و در صورتی انجام این کار ؛ میکروی مورد نظر دیگر قابل شناسایی توسط پروگرمر نخواهد بود. :angry:
                              حال برای احیای آن دو میکروی به رحمت خدا رفته بدین شکل می توانید عمل کنید:پایه های xtal1 و xtal2 میکرو را شناسایی کرده و یک کریستال بین این دو پایه قرار دهید (استفاده از خازن نیز اختیاری است) سپس میکرو را در پروگرمر قرار دهید.
                              اکنون میکروی شما احیا شده است
                              ENJOY
                              لازم است یادآور شوم که فرکانس کریستال خیلی مهم نمی باشد می توانید از کریستال 10 یا 12 مگاهرتز استفاده کنید.
                              موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X