اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر زبان بیسیک در اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• test001
    replied
    پاسخ : کامپایلر زبان بیسیک در اندروید

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
    دوست عزیز کامپایلر بیسیک برای خود اندروید وجود داره ولی لگر منظور شما برای میکرو باشه خیر همه کامپایلرها برای PC نوشته شده
    مگر شبیه ساز PC روی اندروید را پیدا کنید
    آره جالبه همچین چیزی هم هست من واقعا نمی دونستم !
    کافیه عبارت install windows xp/7/8/10 on android رو در یوتیوب سرچ کنید تا کلی ویدیو در این مورد براتون بیاره البته من نمی دونم در عمل آیا این ویندوز نصب شده توی آندروید می تونه کامپایلر بسکام رو اجرا کنه یا نه؟ باید خودتون اجرا کنید ببینید
    در ضمن لطفا اگر امکان داره در مورد پروگرمری که به گوشی آندرویدی تون وصل می کنید بیشتر توضیح بدین

یک دیدگاه بنویسید:

• emitor
    replied

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
    سلام
    من چند روزیه که لپتابم رو دادم برای تعمیر و تمامی کار هام رو دارم با گوشی انجام میدم
    الان نیاز به برنامه نویسی با زبان بیسیک داشتم و احتیاج دارم که اونو کامپایل کنم و فایل هگز بگیرم
    چون پروگرامر دارم که به اندروید وصل بشه اما کامپایلر ندارم
    اگر سایتی یا برنامه اندرویدی چیزی میدونید هست بگید که من و خیلی های دیگه مشکلشون رفع بشه
    ممنون
    دوست عزیز کامپایلر بیسیک برای خود اندروید وجود داره ولی لگر منظور شما برای میکرو باشه خیر همه کامپایلرها برای PC نوشته شده
    مگر شبیه ساز PC روی اندروید را پیدا کنید

یک دیدگاه بنویسید:

• test001
    replied

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
    سلام
    من چند روزیه که لپتابم رو دادم برای تعمیر و تمامی کار هام رو دارم با گوشی انجام میدم
    الان نیاز به برنامه نویسی با زبان بیسیک داشتم و احتیاج دارم که اونو کامپایل کنم و فایل هگز بگیرم
    اگر سایتی یا برنامه اندرویدی چیزی میدونید هست بگید که من و خیلی های دیگه مشکلشون رفع بشه
    ممنون
    فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه

یک دیدگاه بنویسید:

• maziar ashouri
    یک موضوع ایجاد کرده کامپایلر زبان بیسیک در اندروید

کامپایلر زبان بیسیک در اندروید

سلام
    ممنون
لطفا صبر کنید...
X