اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت ساعت و دماسنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت ساعت و دماسنج

بابا ایول کارت درسته :applause:

پس من فقط هر روز سر میزنم تا شما این مدارو ردیفش کنید

بی صبرانه منتظر ساخت این مدار هستم :wow: :wow:

ممنون

دیدگاه

سلام

گفتم یه سری بزنم ببینم کارمن به کجا کشیده دوست عزیز

دیدگاه

خیلی خوب دارم پیش می رم. برنامش که الان می تونم برات بنویسم، با دستکاری در نمونه های آماده.ولی فعلا دارم کامل یاد می گیرم. سخت افزارش که مشکلی نداره.
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

خسته نباشید
          موفق باشی :applause:

دیدگاه

سلام

یه در خواست داشتم تا شما در حال طراحی و سخت مدار هستید به نظرم رسد که منم دنبال پروگرامر باشم

سوال من از شما اینه 1-پروگرامر avr ای سی چه جوری میشه ساخت (شما نقشه ساخت شو دارید )
            2-برنامه ای که بشه باون فایل رو با پروگرامر فرستاد تو ای سی معرفی کنید
            3-ایا ای سی at89s53 جزو avr
            4- چه ای سی های بدردکار من میخوره که نه زیاد گرون باشه و رایج بازار مدل شو میشه بگید خانواده avr
            5-ای سی 8051 خانوادش چند زبون برنامه نویسی براش قابل فهم و فایل پروگرامش باید با چه پسوندی باشه
            6- سوال 5 برای خانواده avr چطور

ممنونم

دیدگاه

1-پروگرامر avr ای سی چه جوری میشه ساخت (شما نقشه ساخت شو دارید )
              بله . مدار خیلی ساده ای داره. نقششو برات پلود می کنم.
              2-برنامه ای که بشه باون فایل رو با پروگرامر فرستاد تو ای سی معرفی کنید
              همین برنامه بیسکام ، این کارو هم برات انجام می ده.
              3-ایا ای سی at89s53 جزو avr
              نه.
              4- چه ای سی های بدردکار من میخوره که نه زیاد گرون باشه و رایج بازار مدل شو میشه بگید خانواده avr
              یا ATmega 8 یا Atmega 16 . فکر کنم Atmega 8 کافی باشه.
              5-ای سی 8051 خانوادش چند زبون برنامه نویسی براش قابل فهم و فایل پروگرامش باید با چه پسوندی باشه
              خوب منظورتون رو نفهمیدم ولی کلا با فایل HEX .
              6- سوال 5 برای خانواده avr چطور
              ببینید زبان هایی مثل basic و C پرطرفدار هستند که به ترتیب از برنامه های bascom و codevision می توان برای برنامه نویسی با این زبان ها استفاده کرد. البته برنامه های دیگه ای هم هستند ، ولی برای اینکه بتونی از منابع اینترنتی بیشتر استفاده کنی بهتره از این برنامه ها استفاده کنی. با اینکه من با بیسکام کار می کنم ولی قبول می کنم که زبان C پیشرفته تره.

یه خبر خوب برات دارم. برنامه نویسیش رو انجام دادم، حالا مونده به صورت شبیه سازی و عملی انجامش بدم، بعد کل پروژه رو برات پلود می کنم.
              البته شاید دفعه اول مشکلاتی داشته باشه. که امیدوارم با تیزبینی شما و تصحیح برنامه بتونیم، پروژه خوبی رو درست کنیم.
              بعد که پلود کردم، دستور عملش رو می گم.
              فعلا :bye

دیدگاه

این هم شماتیک مدار پروگرامر

دیدگاه

سلام

دسته شما درد نکنه حسابی خسته نباشید دسته شما درد نکنه خیلی ممنون :applause:

راستی این نقشه کابل پروگرامر دو تا جامپر داره j1 j2 برای k200 ,k300 چه سری های 200 و چه سری 300 هست

شرمنده ها برق ماشین در حالت روشن 13.5 و خاموش 12 ولت هست واین مداری که می سازیم فکر کنم 5 ولت باشه اگه امکان داره جوری طراحی کنید که ورودی 12 ولت بخواد (یعنی ای سی رگلاتور هم بذارید )
                  راستی برای ال سی دی میشه 2 تا پتانسیومتر یکی برای تنظیم نور ال سی دی 1 برای تنظیم نوشته ال سی دی؟

راستی لینک نرم افزار رو هم میذارید .

واقعا از شما ممنونم . خسته نباشید :wow:

دیدگاه

سلام

بــــــه ســــــلامتی امتـــــــــــــــــــــحان شمــــــا تموم شد . :wow: :wow:

انشــــــــــا الله که خوب دادی .

سیستم به کجا رسیده ؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام

مهندس کجایی مهندس برس بدادم :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :cry2: :cry2:

دیدگاه

ببین چه دور و زمونه ای شده ، به ما که دیپلم نداریم می گن مهندس .
                        فعلا که داریم از طریق پیغام خصوصی کار رو جلو می بریم. برا کسانی که می خوان استفاده کنن، ان شاء الله به زودی ، یعنی تا اخر تعطیلات نوروز سعی می کنیم تمومش کنیم و اولین نسخشو با هر چی مشکلاتی که داره بزاریم اینجا تا شما دوستان استفاده کنید و کم کم مشکلاتش رو حل می کنیم. اما مطمئن باشید ما بر می گردیم.

دیدگاه

خوب، این مژده رو بدم که برنامه کارش تموم شده و به صورت نرم افزاری تست شده، و فقط مونده سخت افزار. pcb هم طراحی شده که ان شاء الله طی یکی دو هفته آینده که از کارکردش مطمئن شدیم، اینجا برای دانلود می زاریم.
                          هچنین پیشنهاداتتون رو حتما بنویسین.
                          موفق باشید.
                          ---------------------------------------
                          ویرایش 16-2-1390 : چون این تاپیک قدیمی شده و این پروژه از طریق پیغام خصوصی ادامه داده شد، و فعلا در قسمت بورد مشکل داره اگر مایلید فایل برنامه و شبیه سازی شدش رو داشته باشه، پیغام خصوصی کنید تا براتون بفرستم.و فعلا به خاطر کنکور نمی تونم کاملش کنم اما بعد از اینکه پروژه تکمیل و تصحیح شد ( تو همین تابستون پیش رو ) کامل در این تاپیک لینک آن قرار داده خواهد شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X