اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه برداری دقیق از ولتاژ 220 ولت متناوب توسط Atmega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه برداری دقیق از ولتاژ 220 ولت متناوب توسط Atmega16

[b ] سلام بر همه اساتید عزیز
    من میخوام بدونم چطوری میشه با یه Atmega16 از ولتاژ 220 ولت متناوب نمونه برداری کرد و مقدار دقیق اون رو محاسبه کرد
    من انجمن رو جستجو کردم ولی مثال دقیق و کاملی پیدا نکردم
    مم نون میشم کمک کنید
    [ /b]
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : نمونه برداری دقیق از ولتاژ 220 ولت متناوب توسط Atmega16

یعنی واقا نمیشه

دیدگاه

سلام
      شما با یک مدار تقسیم ولتاژ می تونید این کا رو انجام بدید مثلا دو مقاومت 470k و 8.2k می تونید خروجی حدود 5.2 ولت بگیرید ولی موارد زیر رو جدا دقت کنید
      1. حتما برای مدارتون pcb طراحی کنید و چاپ سبز یا رنگی روی آن بزنید
      2.در موقع کار همیشه یادتون باشه برق شهر خطر ناکه و مواظب باشید
      انشا ا.. موفق باشید

دیدگاه

سلام

شما از چیه خط می خواهی نمونه بگیری؟؟؟ نمونه ولتاژ؟؟ نمونه جریان؟؟؟ نمونه فی خط؟؟؟

دیدگاه

سلام
          ممنون از راهنمائی مناسبتون
          1) من هم میخوام جریان رو محاسبه کنم و هم ولتاژ
          2) میشه یک سمپل کوچیک توی Bascom بهم بدید من خودم تکمیلش می کنم
          3) دقت این روش چقد است
          4) باید از Adc استفاده کنم دیگه ؟
          ممنون و سپاسگزارم

دیدگاه

با سلام
            برای خواندن ولتاژ بهتره از روشی که دوستمون amirbor فرمودن استفاده کنید. در مورد جریان استفاده از یک C/T مناسبه.
            خروجی C/T رو به یک مقاومت در حد 2 دهم اهم میدهید. خروجی C/T ها معمولا" بازاء حد اکثر جریان 5 آمپره ، یعنی چی؟
            یعنی اینکه مثلا" برای یک C/T که روش نوشته 100 به 5 باید از کابل 100 آمپر بگذره تا در ثانویه C/T به جریان 5 آمپر برسیم.
            افتادگی آموز اگر طالب علمی
            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام
              من هم مدتی است که به دنبال روشی هستم که بتوان با آن بتوان ولتاژ ac را اندازه گرفت ولی به این راحتی که دوستان می گویند نیست . الیته از اون ها مغذرت می خوام ولی باید قبل از هر اظهار نظری کمی در مورد موضوع فکر کنند . جواب شما دوست عزیز برای اندازه گیری برق شهر توسط میکرو اولا : باید یک نمونه 5 ولت ایزوله داشته باشی چون برق شهر دارای هارمونی و نویز است . دوم : باید از adc استفاده کنی من هم تو اینجاش موندم.
              ICGroup

دیدگاه

:angry: دقیقا مساله من هم همینه واقعا توش موندم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط flower
                  سلام
                  من هم مدتی است که به دنبال روشی هستم که بتوان با آن بتوان ولتاژ ac را اندازه گرفت ولی به این راحتی که دوستان می گویند نیست . الیته از اون ها مغذرت می خوام ولی باید قبل از هر اظهار نظری کمی در مورد موضوع فکر کنند . جواب شما دوست عزیز برای اندازه گیری برق شهر توسط میکرو اولا : باید یک نمونه 5 ولت ایزوله داشته باشی چون برق شهر دارای هارمونی و نویز است . دوم : باید از adc استفاده کنی من هم تو اینجاش موندم.
                  خدایا
                  من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
                  من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
                  امام سجاد (ع)

دیدگاه

خوب اینکه مشکلی نیست. شما میتونید از یه ترانس ایزوله و یه تقسیم ولتاژ استفاده کنید تا هم احتمال آسیب دیدن میکرو کم بشه و هم نویز کاهش پیدا کنه . برای استفاده کردن از ADC میکرو هم فر نمی کنم مشکل خاصی باشه.
                    خدایا
                    من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
                    من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
                    امام سجاد (ع)

دیدگاه

به قول دوستامون یا تقسیم ولتاژ یا ترانس برق رو به 5 ولت تبدیل میکنی وصل میکنی به پایهa.0 میکرو با این بر نامه فقط میتونی هر 1 میلی ثانیه ولتاز رو رو کامپیوتر ببینی

$regfile = "m32def.dat"
                      $crystal = 8000000
                      $baud = 9200
                      Config Portd = Output
                      Config Adc = Single , Prescaler = Auto
                      Start Adc
                      Dim S1 As Word
                      Dim S2 As Word
                      Dim S3 As Word
                      Dim S4 As Word
                      Do
                      S1 = Getadc(0)
                      S2 = S1 * 5
                      S2 = S2 / 1024
                      Print S2
                      Loop
                      End

دیدگاه

سلام
                        شما می تونی از تقسیم ولتاژ استفاده کنی و ولتاژ 220 ولت را به 15 ولت برسونی بعد به یک یکسوساز بدی و خروجی یکسوساز را به یک دیود زنر 5 وات بدی که خروجی تثبیت بشه بعد به ورودی Adc میکرو متصل کنی.

دیدگاه

با سلام
                          نوشته اصلی توسط flower
                          سلام
                          جناب flower عزیز ، اگر شما مدتی است که دنبال راه و روش میگردید باید بگویم که بنده حقیر سالهاست که دستگاههائی
                          از قبیل ولتمتر تک و سه فاز ، آمپر متر ، کسینوس فی متر ، اصلاح ضریب توان ، کنتور 3 تعرفهآ‌ای ، دیتالاگر ، ماکسیمتر
                          جریان و ... رو برای شرکتهای بزرگ داخلی و خارجی طراحی و ساختهآ‌ام . و خاطر نشان میشوم که در مورد من میتوانید
                          مطمئن باشید که هرگز بدون تفکر و تعقل اظهار نظر نمیکنم !
                          در مورد چیزهایی که نمیدونم هرگز کسی رو دنبال ... نمیفرستم ، در مورد هر چی هم که اظهار نظر کردم حاضرم در پیشگاه
                          جنابعالی و بقیه حساب پس بدهم. :agree:
                          افتادگی آموز اگر طالب علمی
                          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام
                            1. من قصد بی احترامی به شما و هیچ کس دیگر را نداشته ام این از این مورد .
                            2. در مورد ولت متر نمیگم این یک فن آوری نو است ولی به دلیل این که برای نمونه برداری روشی واحد نداریم بحث در این مورد کمی سخت است از نظر فنی و علمی
                            3. من شخصا چون عملی کار کردم شاید کمی بی مهاوا اون متن را نوشتنم ولی هیچ حرفی را بی دلیل نمیگم و همچنین دوست دارم که بچه های سایت پویا تر از این باشد

در داخل پیغامتام گفتید که از روش :
                            (نقل قول از شما ) :
                            ************************************************** *******************
                            با سلام
                            برای خواندن ولتاژ بهتره از روشی که دوستمون amirbor فرمودن استفاده کنید. در مورد جریان استفاده از یک C/T مناسبه.
                            خروجی C/T رو به یک مقاومت در حد 2 دهم اهم میدهید. خروجی C/T ها معمولا" بازاء حد اکثر جریان 5 آمپره ، یعنی چی؟
                            یعنی اینکه مثلا" برای یک C/T که روش نوشته 100 به 5 باید از کابل 100 آمپر بگذره تا در ثانویه C/T به جریان 5 آمپر برسیم.
                            ************************************************** ********************
                            شما در متن بالا توصیه و یا روش عملی که مرتبط با موضوع بحث باشه ندادید

من خودم مثلا مهندس کنترل و ابزار دقیق هستم و فرق CT و PT (VT).0 میدونم مشکل اینجاست که شاید منظور من را متوجه نشدید من مدت هاست که به صور ت تخصوصی به AVR کار می کنم اندازه گیری از ولتاژ AC (یک تابع متناوب ) به چند روش م انجام دادم
                            الف ) نمونه برداری های متعدد در زمانها کمتر از یک سیکل و متوسط برداری گرفتن ( استفاده از روش انتگرال گیری مستمر با زمان نمونه پایین . و سیکل ماشین میکرو این اجازه را میدهد که این خواسته را ارضا کنیم
                            ب ) یکسو سازی ولتاژ و DC نمودن آن توسط مدارات رایپل گیر این روش معایبی دارد که از جمله می توان به این نکته اشاره کرد که چون مدارات رایپل گیر همچون خازن از تغییرات ناگهانی ولتاژ جلوگیری می کنند پاسخ در این روش زمانی که تغییرات به حالت مانگار رسید جواب میدهد
                            ج ) ...........
                            ولی هر روشن مزایا و معایب خودش را دارد
                            حالا آیا شما می توانید یک نمونه کار عملی که در این مورد انجام داده این برای من بفرستید تا شاید بتوانیم به نتایج بهتری دست پیدا کنی
                            ICGroup

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X