اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا در مورد ds1307 کمک کنید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا در مورد ds1307 کمک کنید!

با سلام به همه دوستان
    من الان این قسمت رو خوندمدم همتون گرم... :applause: ولی یه سوال دارم...من چند وقت پیش با1307 یه ساعت درست کردم از نظرتئوری بدون نقص بود تازه توی پروتئوس هم با دقت بالا کار میکرد ولی روی سخت افزار هر 3یا4 ساعت 1ثانیه جلومیرفت کلی هم باهاش ور رفتم از چند نوع کریستال و ای سی هم استفاده کردم ولی فرقی نمی کرد. بحتی با تایمر خود میکرو هم نوشتم (همه با کریستال خارجی) ولی بدتر میشد حالا میخوام بدونم ایا به خاطر فیوز بیتها نیست؟ ممنون میشم کمکم کنید. :smile:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط V.TESLA
      با سلام به همه دوستان
      من الان این قسمت رو خوندمدم همتون گرم... :applause: ولی یه سوال دارم...من چند وقت پیش با1307 یه ساعت درست کردم از نظرتئوری بدون نقص بود تازه توی پروتئوس هم با دقت بالا کار میکرد ولی روی سخت افزار هر 3یا4 ساعت 1ثانیه جلومیرفت کلی هم باهاش ور رفتم از چند نوع کریستال و ای سی هم استفاده کردم ولی فرقی نمی کرد. بحتی با تایمر خود میکرو هم نوشتم (همه با کریستال خارجی) ولی بدتر میشد حالا میخوام بدونم ایا به خاطر فیوز بیتها نیست؟ ممنون میشم کمکم کنید. :smile:
      اینجا رو هم نگاه کن :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22578.msg105534#msg105534

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
        mikla جان واقعا گل کاشتی. کلی استفاده کردیم.
        تو عالم دوستی که این حرفها رو نداریم تازه من خودم اینقدر از مطالب این سایت استفاده کردم که حالا حالاها باید جبران کنم
        نوشته اصلی توسط V.TESLA

طبق تجربه ای که من در مورد pcf8563 دارم این ایسیها بیشتر از اونکه به کریستال حساس باشن به خازن هاشون حساسن در مورد 8563 من خازن های زیادی رو امتحان کردم و بین 28 تا 30 پیکو بهترین جواب رو میداد منتها نه کاملا دقیق
        فکر کنم شما هم باید روی خازن ها مانور بیشتری بدین
        چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط V.TESLA
          با سلام به همه دوستان
          طبق دیتا شیت از گارد GND برای کریستال ساعت و پایه های 1307 استفاده کن. خود کریستال ساعت رو هم روی یک plate که به GND وصله بچسبون.

من یه جا خوندم مقدار خارن هایی که به کریستال آل سی وصل بودن زیر 10نانو مقدار گذاشته بود. به نظر شما درسته؟
          خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

من چند وقت پیش با1307 یه ساعت درست کردم از نظرتئوری بدون نقص بود تازه توی پروتئوس هم با دقت بالا کار میکرد
            میشه خواهش کنم فایل پروتئوسشو اینجا بزاری؟ ممنون میشم :job:
            خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

سلام به همه خیلی تایپک عالی بود از مدیر خواهش دارم تایپک من واین تایپکو یکی کنه
              یه سوالم داشتم
              این 12 یا 24 رو دقیقا رو کدم ادرس بزاریم 1 یا 0 باید کنیم ینی این فیوز بیت یه بیته :question:
              واقا از همه متشکرم :nice:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X