پاسخ : تعیین تعداد دفعات انجام کار در میکروکنترلر avr
سپاس بی کران که با سعه صدر پاسخگوی سوالات این حقیر هستی مهندس
اول عرض کنم دانشجو رشته برق هستم این پروژه قراره به عنوان بخشی از نمره من هم باشه اما به دلیل علاقم به برنامه نویسی جنبه آموزشی داره واسم و هدفم این بوده که تا آخر اجراش کنم و یکبار روی میکرو هم بریزم و روی برد بورد هم پیادش کنم
اگر براتون امکان کامپایلش هست ممنونتون میشم فایل نهاییش رو در اختیارم بذارید. فایل mbas باشه بهتره که بتونم تغییرات هم اعمال کنم این کدی که محبت کردید داخل میکرو بیسیک کپی کردم اما خطا میگرفت.
فقط هنوز 3 مسئله توی برنامه برای من حل نشده
1- مثلا ساب روتین اخری که بوت هستش PORTD = 7 یعنی چی ؟
2- من بخوام زمان خاموش بودن led اول ، led دوم روشن بشه باید چکار کنم؟ تو برنامه ای که تو پست اول کدش رو فرستادم دو خروجی برای led اول و led دوم تعریف کرده بودم که خروجیشون معکوس هم بودن
3- در کدی که توی پست اول هست برای eeprom دوتا sub فراخوانی و ذخیره بود
ببینید من میخواستم کل کاری که برنامم انجام بده این باشه: قبل اجرای برنامه number قبلی که وارد کردم رو از حافظه میکرو فرآخوانی کنه( که شما بطور ثابت 1234 تعریفش کردید که هربار روشن میشه همین 1234 هست) حالا صبر کنه تا پوش باتن on/ off رو فشار بدم( از یک پوش باتن برای on/ off استفاده کنم) زمانی که دکمه on/ off رو فشردم با توجه به number بره برای خاموش روشن کردن ای ای دی ها(تعداد number هم نسبت به یک دقیقه محاسبه بشه). حالا مثلا کلید _ok رو زدم و نامبر 2 بهش دادم 30 ثانیهled 1 روشن بشه و 30 ثانیه بعدی led2 روشن بشه و همینطور toggle کنن تا زمانی که دوباره پوش باتن on/ off فشرده بشه. و اینکه دوتا led سبز و قرمز هم میخوام برای زمانی که استارت زدم و یا استاپ هست روشن بشن یعنی در حالت off ال ای دی قرمز(led3) و حالت on ال ای دی سبز (led4)روشن بشه. (4 ورودی پوش باتن دارم و 4 خروجی led1/2/3/4 و خروجی 7seg)
مهندس بی ادبی نشه اینارو برای این نوشتم که با تغییراتی که تو برنامه میدید متوجه بشم متغییر های جدیدم رو چطور و کجای برنامه تعریف کردید.
باسپاس
نوشته اصلی توسط Amie.s.m
نمایش پست ها
اول عرض کنم دانشجو رشته برق هستم این پروژه قراره به عنوان بخشی از نمره من هم باشه اما به دلیل علاقم به برنامه نویسی جنبه آموزشی داره واسم و هدفم این بوده که تا آخر اجراش کنم و یکبار روی میکرو هم بریزم و روی برد بورد هم پیادش کنم
اگر براتون امکان کامپایلش هست ممنونتون میشم فایل نهاییش رو در اختیارم بذارید. فایل mbas باشه بهتره که بتونم تغییرات هم اعمال کنم این کدی که محبت کردید داخل میکرو بیسیک کپی کردم اما خطا میگرفت.
فقط هنوز 3 مسئله توی برنامه برای من حل نشده
1- مثلا ساب روتین اخری که بوت هستش PORTD = 7 یعنی چی ؟
2- من بخوام زمان خاموش بودن led اول ، led دوم روشن بشه باید چکار کنم؟ تو برنامه ای که تو پست اول کدش رو فرستادم دو خروجی برای led اول و led دوم تعریف کرده بودم که خروجیشون معکوس هم بودن
3- در کدی که توی پست اول هست برای eeprom دوتا sub فراخوانی و ذخیره بود
کد:
Eeprom_load: A = I_eerom Num = N_eerom Return '********************************************* Eeprom_save: I_eerom = A N_eerom = Num Return
مهندس بی ادبی نشه اینارو برای این نوشتم که با تغییراتی که تو برنامه میدید متوجه بشم متغییر های جدیدم رو چطور و کجای برنامه تعریف کردید.
باسپاس

دیدگاه