حالا که به سلامتی راش انداختین میشه بگین گیر کار کجا بود تا بقیه هم فیض ببرن ؟ :job:
من که خودم کاری نکردم
یعنی موفق نشدم راهش بسازم
ولی یکی از دوستان یک بورد برای اون تدارک دیده که تقریبا تنها تفاوتش با مدار من اینه که به جای اینکه از یک AVR استفاده کنه یک AVR ATMega16 L به عنوان واسط گذاشته که مشکل تبدیل 5ولت به 3ولت نداشته باشه و با میکرو اصلی با این میکرو ارتباط برقرار میکنه
سلام
دوست عزیز به نظر شما به صرفه است که 20000 هزارتومان بدی که یک برد بخری تا باهاش بتونی آی سی ISD4004 را راه بندازی؟؟
من هم خودم بردش رو دیدم یک میکرو ATm8 داره که سریال رو به Spi تبدیل می کنه ولی به نظر من این کار اصلا به صرف نیست .
شما می خوای یک دستگاه رو تولید کنی آیا برای شما صرف می کنه که فقط 20000 هزار تومان برای خرید این برد هزینه کنید.
به نظر من این راه اصلا راه درستی نیست و به همه پیشنهاد می کنم که کاری که می خواهید شروع کنید حتما اون رو به نتیجه برسانید من خودم دارم روی این قضیه کار می کنم اگه جواب داد راحش رو برای همه می گم که این مشکل را نداشته باشند.
سلام
دوست عزیز به نظر شما به صرفه است که 20000 هزارتومان بدی که یک برد بخری تا باهاش بتونی آی سی ISD4004 را راه بندازی؟؟
من هم خودم بردش رو دیدم یک میکرو ATm8 داره که سریال رو به Spi تبدیل می کنه ولی به نظر من این کار اصلا به صرف نیست .
شما می خوای یک دستگاه رو تولید کنی آیا برای شما صرف می کنه که فقط 20000 هزار تومان برای خرید این برد هزینه کنید.
به نظر من این راه اصلا راه درستی نیست و به همه پیشنهاد می کنم که کاری که می خواهید شروع کنید حتما اون رو به نتیجه برسانید من خودم دارم روی این قضیه کار می کنم اگه جواب داد راحش رو برای همه می گم که این مشکل را نداشته باشند.
اگه شما هم خودتونو جای من بزارین که یک ماه تا ارائه پروژه وقت داری و کلی از قسمت های اون رو باید سر هم کنی و اون موقع یک مسئله ساده مثل پخش صدا یک ماه وقتتونو بگیره میبینید که میصرفه
تازه یک ماه و نیم دیگه هم کنکوره ارشده
منم گفتم که بالاخره شاخ این آی سی رو میشکنم ولی بعد از کنکور
شما هم اگه موفق شدید خیلی خوشحال میشیم که از تجربیاتتون استفاده کنیم :applause:
سلام
نمی دونم این آی سی چرا اینقدر سخت را می افتد. چون سری های قبل که به صورت آدرس دهی بود به راحتی جواب می داد.
شاید به خاطر پروتکل Spi که این آی سی داره به سختی راه اندازی می شه.
من هم بعد از امتحان روی این قضیه کار می کنم. اگر جواب داد در قالب یک مقاله به صورت کامل توضیح خواهم داد.
دیدگاه