اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط پروتئوس و کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط پروتئوس و کدویژن

سلام
    آقا ما زمانی که درس ریز داشتیم با 8051 کار می کردیم و keil و می تونستیم بین این دوتا نرم افزار ارتباط برقرار کنیم یعنی می رفتیم تو محیط دیباگ و خط به خط اجرا می کردیم و تو پروتئوس خروجی اش را می دیدیم.
    حالا می خواستم بدونم واسه avr هم می شه؟ با هر کدام از کامپایلر ها باشه فرق نمی کنه فقط یک محیط دیباگ می خوام اگه کسی راهی بلده اجرش با آقا امام حسین (ع)
    چه خوش است زر خالی که به آتش اندر آید
    چو کند درون آتش هنر و گهرنمائی
    مگریز ای برادر تو ز شعله های آذر
    ز برای امتحان را چه شود اگر درآئی
    به خدا ترا نسوزد رخ تو چو زر فروزد
    که خلیل زاده ای تو زقدیم آشنائی چو خلیل رو در آتش که تو خالصی و دلپاک در خیبر است برکن که علی مرتضائی.

پاسخ : ارتباط پروتئوس و کدویژن

فکر نمیکنم بتونی خط به خط دیباگ کنید ..
    ولی میتونید وضعیت رجیستر ها .. متغیر های که توی C تعریف کردید . IO ها و ... به اسم اصلیشون ببینید ...
    با استفاده از فایل cof که کدویژن میسازه
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نسخه جدید پروتئوس می تونه با AVR Studio چنین ارتباطی داشته باشه ولی در مورد CodeVision و اینکه روی سورس C بشه اینکارو کرد اطلاعی ندارم
      It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
      چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

سلام.

امکانش هست.

شما وقتی می خواین فایل هگز برای شبیه سازی داخل میکرو load کنید، یک فایل دیگه هم می بینید با پسوند cof. به جای فایل هگز فایل cof. را انتخاب کنید و بعد از Run کردن پروتیوس، وقتی اون رو Pause کنید، فایل C رو بهتون نشون می ده که با دکمه های بالای همون پنجره جدید امکان دیباگ خط به خط رو هم دارید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افشین راجی
          سلام.

امکانش هست.

شما وقتی می خواین فایل هگز برای شبیه سازی داخل میکرو load کنید، یک فایل دیگه هم می بینید با پسوند cof. به جای فایل هگز فایل cof. را انتخاب کنید و بعد از Run کردن پروتیوس، وقتی اون رو Pause کنید، فایل C رو بهتون نشون می ده که با دکمه های بالای همون پنجره جدید امکان دیباگ خط به خط رو هم دارید...

من همیشه همین کار رو انجام میدم ولی هیچ وقت پروتئوس سورس کد رو به من نشون نمیده .
          رجیستر ها و ... رو درست نشون میده
          پنجره ی سورس کد خالی میمونه و مینویسه No source line at PC address برای همین گفتم نمیشه

دیدگاه

آقا ممنون ما این cof را آوردیم کار کرد اما نتونستم دیباگ کنم یعنی با کلید های بالا نتونستم کار کنم، آخه برنامه در محیط دیباگ، خودش داره کار می کنه و انگاری نه انگاری دارم این کلید ها را می فشارم :biggrin: و متغیر هایم نیز تغییر نمی کنه oo: :angry:
            امیدوارم با این طرز نوشتنم منظورم را فهمیده باشید
            اون دوستی هم که گفته بودن این پیغام را می ده No source line at PC address
            بایستی از اون لیست بالا سورسشون را انتخاب کنند
            لااقل برای ما که جواب داد
            چه خوش است زر خالی که به آتش اندر آید
            چو کند درون آتش هنر و گهرنمائی
            مگریز ای برادر تو ز شعله های آذر
            ز برای امتحان را چه شود اگر درآئی
            به خدا ترا نسوزد رخ تو چو زر فروزد
            که خلیل زاده ای تو زقدیم آشنائی چو خلیل رو در آتش که تو خالصی و دلپاک در خیبر است برکن که علی مرتضائی.

دیدگاه

اون دوستی هم که گفته بودن این پیغام را می ده No source line at PC address
              بایستی از اون لیست بالا سورسشون را انتخاب کنند
              اون لیست همیشه برای من خالیه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
                [quote author

من همیشه همین کار رو انجام میدم ولی هیچ وقت پروتئوس سورس کد رو به من نشون نمیده  .
                رجیستر ها و ... رو درست نشون میده
                پنجره ی سورس کد خالی میمونه و مینویسه No source line at PC address  برای همین گفتم نمیشه
                سلام.

شما وقتی خواستی برنامه رو شبیه سازی کنی، دکمه Step کنار PLAY هست رو بزن. درست می شه...

دیدگاه

دست شما درد نکنه :sad:
                  دیگه این قدر ها هم بیسواد نیستم :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X