اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارنده برای ecg با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شمارنده برای ecg با avr

سلام

من می خوام برای شمارش تعداد صربان قلب با استفاده از مدار ecg ( الکتروکاردیوگرام ) یک شمارنده با avr بسازم .

من تو مدارم یک خروجی آنالوگ در اختیار دارم . از این خروجی آنالوگ چطور می تونم استفاده کنم.؟ :cry:

یکی از دوستان استفاده از پایه icp میکرو رو بهم پیشنهاد داده ، ولی نمیدونم چطور ازش استفاده کنم. :sad:

اگه دوستان مداری دارن یا روش بهتری دارن خوشحال میشم به من هم بگن.!!! :rolleyes: :nice: :applause:

من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

پاسخ : شمارنده برای ecg با avr

خیلی راحت میتونی از پایه ی analog comprator استفاده کنی . کافیه به یکی از پایه هاش یه ولتاژ ثابت با استفاده از یک پتانسومتر وصل کنی و اون یکی پایه خروجی آنالوگی که از مدار ECG میگیری ... من قبلا هم با ECG همینکار رو انجام دارم
    راستی شما ECG رو خودتون ساختید یا از جایی تهیه کردید ؟
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

خیلی راحت میتونی از پایه ی analog comprator استفاده کنی . کافیه به یکی از پایه هاش یه ولتاژ ثابت با استفاده از یک پتانسومتر وصل کنی و اون یکی پایه خروجی آنالوگی که از مدار ECG میگیری .

منظور شما از پایه آنالوگ oc1a و oc1b هست؟ :question:

می شه کمی بیشتر درباره نحوه استفاده از این روش توضیح بدین.؟مدار یا شماتیکی پیشنهادی براش دارین.؟

من قبلا هم با ECG همینکار رو انجام دارم
      خوشحال می شم به من هم در این راه کمک کنید.

راستی شما ECG رو خودتون ساختید یا از جایی تهیه کردید ؟
      من الکتروکاردیوگرام ( ecg ) رو خودم ساختم . که منظور از خودم اینه که با استفاده از تعدادی مدار موجود در اینترنت و استفاده از بخش های هر کدام مداری رو آماده کردم.

دیدگاه

سلام.
        شما از خود مدارتون جواب گرفتین؟
        من هم پروژه کارشناسیم ECG بود . شما PQRST (و گاهی U) رو تو سیگنال خروجی دیدین؟ یا اینکه دارین 50 هرتز رو تو اسکوپ نگاه می کنید؟؟ :biggrin:
        یه ECG خوب یه فیلتر خوب می خواد. من یه ناچ فیلتر دیجیتال 50 هرتز با میکرو درست کرده بودم.
        اگه تا اینجا پیشرفتین دیگه حله خوب. کافیه از مقایسه گر آنالوگ خود میکرو استفاده کنین و به یه پایش
        ولتاژی یه کوچولو کمتر از نقطه R سیگنالتون رو بدین اینطوری توی هر سیکل قلبی میتونین یه لبه بالا/پائین رونده تولید کنید.
        البته بستگی به الکترودها و پایداری تقویت کننده ی ابزار دقیقتون داره که کم و زیاد تقویت نکنه
        آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

شما از خود مدارتون جواب گرفتین؟
          من در قسمت مدار الکتروکاردیوگرام خروجی آنالوگ یک دیود نورانی گذاشتم که با هر ضربان قلب یک بار چشمک میزنه.!

شما PQRST (و گاهی U) رو تو سیگنال خروجی دیدین؟ یا اینکه دارین 50 هرتز رو تو اسکوپ نگاه می کنید؟؟ icon_biggrin
          یه ECG خوب یه فیلتر خوب می خواد. من یه ناچ فیلتر دیجیتال 50 هرتز با میکرو درست کرده بودم.
          من به اوسیلوسکوپ دسترسی ندارم واسه همین از کارت صوتی خود کامپیوتر استفاده می کنم. oo: یک برنامه ویژوال بیسیک هم دارم که واسه نشون دادن شکل موج قلبه.! از روی اون نگاه می کنم.( یعنی که هیچی)! :angry: :sad:

درباره فیلتر هم که من از یک فیلتر معمولی RC استفاده کردم.

اگه تا اینجا پیشرفتین دیگه حله خوب. کافیه از مقایسه گر آنالوگ خود میکرو استفاده کنین و به یه پایش
          ولتاژی یه کوچولو کمتر از نقطه R سیگنالتون رو بدین اینطوری توی هر سیکل قلبی میتونین یه لبه بالا/پائین رونده تولید کنید.
          من هم دنبال همین موضوع مقایسه گر آنالوک هستم.چون تاحالا تو میکرو باهاش سروکار نداشتم. oo: :NO:

این مداری که من تاحالا آماده کردم البته هنوز کامل نیست؟؟؟؟
          دانلود کنید:
          http://bahramelectron.kilu.de/files/ISIS_Professional_-_F.pdf

دیدگاه

یه چند جاش رو متوجه نشدم دوست عزیز

منظور از -vcc همون gnd هستش دیگه؟!
            بعدش 555 رو واسه چی گذاشتین؟

حالا همون شکل موج قلب رو تو برنامه ی کامپیوتریتون دارین دیگه؟

آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

راستی اینطور که از مدارتون بوش میاد دارین پای چپ رو زمین میکنید.
              میگن که بهتره برای گرفتن سیگنال ecg از درایو پای راست استفاده بشه و مد مشترک
              رو هم از این طریق تا حد زیادی حذف کرد.

دیدگاه

منظور از مقایسه کننده آنالوگ هم پایه های AIN0 و AIN1 هستش.
                البته میتونید به جای ورودی مثبت از رفرنس داخلی میکرو و به جای ورودی منفی از پایه های ADC0..7 هم استفاده کنید.

دیدگاه

سلام
                  ببین دوست عزیز چرا از مبدل آنالوب به دیجیتال خود میکرو استفاده نمی کنید. Avr دارای مبدل آنالوگ به دیجیتال 10 بیتی است.
                  اگر آی س Atm16 ,atm32 استفاده می کنید porta برای این منظوراست حتما تغذیه A2d را وصل کن.
                  موفق باشی

دیدگاه

اگه همونطور که دوستمون گفت از ADC استفاده کنید اینطوری باید میکرو همواره در حال اندازه گیری باشه.
                    ولی اگه از اینتراپت مقایسه کننده آنالوگ استفاده کنید , میکرو میتونه کارهای دیگه ای رو به موازات انجام بده.

دیدگاه

منظور از -vcc همون gnd هستش دیگه؟!
                      بعدش 555 رو واسه چی گذاشتین؟

555 رو به پیشنهاد یکی از دوستان به عنوان مبدل آنالوگ به دیجیتال 1 بیتی تو مدار گذاشتم ولی تو خود مداری که ساختم ازش استفاده نکردم.نتیجه خاصی هم ازش نگرفتم.

درباره VCC- هم که نه GND نیست. خوب برای تغذیه پ امپ ها باید از منبع با ولتاژ + و - استفاده کنیم.

راستی اینطور که از مدارتون بوش میاد دارین پای چپ رو زمین میکنید.
                      میگن که بهتره برای گرفتن سیگنال ecg از درایو پای راست استفاده بشه و مد مشترک
                      رو هم از این طریق تا حد زیادی حذف کرد.
                      منظورتون از زمین کردن پای چپ و ... متوجه نشدم.؟؟ :redface: :mrgreen:

منظور از مقایسه کننده آنالوگ هم پایه های AIN0 و AIN1 هستش.
                      البته میتونید به جای ورودی مثبت از رفرنس داخلی میکرو و به جای ورودی منفی از پایه های ADC0..7 هم استفاده کنید.
                      گه همونطور که دوستمون گفت از ADC استفاده کنید اینطوری باید میکرو همواره در حال اندازه گیری باشه.
                      ولی اگه از اینتراپت مقایسه کننده آنالوگ استفاده کنید , میکرو میتونه کارهای دیگه ای رو به موازات انجام بده.
                      من هم می خواستم برای شمردن ضربان از همچین روشی استفاده کنم.اما به بیراهه رفته بودم.و برای شمردن از از ترکیب تایمر و کانتر 0 و 1 استفاده می کردم.

همونطور آقا فرید گفته من در کنار عمل شمردن ضربان کارهای دیگه ای رو هم با مدار دارم پس بهتره از وقفه استفاده کنم. :rolleyes:

واقعا از شما متشکرم کم کم دارم به یه جاهائی میرسم . راستش قبل این تو یه حلقه do --- loop گیر افتاده بودم. :nice: :applause:

دیدگاه

سلام .................

اگه در مورد ICP یا همون مد Capture میکرو اطلاعات میخواید میتونید از لینک زیر استفاده بفرمایید .. اگه فایلهاش Expire شدن بفرمایید تا دوباره پلودشون کنم .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18164.msg85913
                        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

روش های گرفتن ECG زیاده.
                          در واقع به هر کدومشون هم یک Lead اطلاق میشه.
                          مثلا Lead I,II,III و LEAD AVr,AV و ترمینال مرکزی ویلسون با لیدهای V1,....V6 که شنیدم تازگی ها لیدهای V7 و V8 رو هم استفاده می کنند.
                          اغلب پروژه های دانشجویی در حد گرفتن سیگنال از لیدهای I,II,III هستش.
                          تا جایی که یادمه اگر پای چپ رو زمین کنید و دست راست رو به ورودی مثبت INAMP و دست چپ رو به ورودی منفی INAMP اعمال کنید عملا دارین lead II رو اندازه میگیرین.
                          یک روشی هست که تو اون بجای زمین کردن پای چپ , از خروجی inamp میدن به یه انتگرال گیر و اون رو به پای راست اعمال می کنند. اینطوری سیگنال مد مشترک دو تا دست
                          بر میگیرده به پای راست و تا حد زیادی حذف میشه.

البته دوستان مهندسی پزشکی بهتر این رو میتونن تحلیلش کنن. اگر اشتباهی بود تو حرفام ببخشین.
                          بزارین به حساب اینکه الکترونیکی هستم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X