سلام دوستان میشه بگید اگه بخوام یک باطری به avr وصل کنم با ید به کدوم پایه ها وصل بشه مثل باطری bios مادر بورد البته
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه اتصال باطری به avr
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه اتصال باطری به avr
در مورد مود های sleep با یک سرچ میتونی کلی مطلب پیدا کنینوشته اصلی توسط naeimwtgسلام
میشه در مورد مدهای suply بیشتر توضیح بدید . بعد اگه این باطری 3 ولت باشه - میتونه حواب گوی avr باشه جون 3 ولت مینمم ولتاژ برای ایسی این مشکل پیش نمیاره - یه سوال دیگه - عمر این باطری ها چقدره ؟ بعد ایا باطری وقتی تو مدار قرار داره آیا شارژ میشه .
باطری ها حدود 120 mAh هستند و معمولا تا تموم شدن عمر مفید ، تغیرات زیادی در ولتاژ ندارند . شارژی هم نیستند.
یک کار قشنگ تر اینه که از باطری قلمی + رگولاتور 78L05 استفاده کنی. (آمثلا 6 تا باطری رو سری کنی ).
دیدگاه
-
استفاده از باطریهای 3 ولتی فقط با تنظیم فیوز بیت میکرو روی اسلیپ یا میکروی سری l باعث کاهش مصرف و دوام باطری نمیشود . چون مدارات بخشهای دیگری هم دارند . tr, c, ,r self ,...... شما بر اساس مدارت باید از باطری استفاده کنی ، یعنی ابتدا باید محاسبه کنی.نوشته اصلی توسط حامــدخب به پایه های تغذیه دیگه .
البته تو این جور مواقع باید از مدهای Sleep هم استفاده کنی تا مصرف کمتری داشته باشی.
ضمن اینکه آمپردهی این باتری ها زیاد نیست .
کل جریان مورد نیاز، جریان عبوری از هر قطعه ، ولتاژ و جریان هر بخش از مدار . توسط دیتا شیت هر قطعه میتونی مصرف قطعات را پیدا کنی.
برای جریان عبوری و ولتاژ از قسمتهای مدار و کل مدار هم فرمول هست .
دیدگاه
-
در تایید صحبت های دوستان باید بگم که استفاده از مدهای Sleep محدودیت هایی رو در استفاده از بعضی امکانات میکرو به وجود میاره . در این جور مواقع باید از این مد خارج شد و عملیات مورد نظر رو انجام داد.
باید دقت کرد که این مدها برای موارد خاصی به کار میرن .
طول عمر این باتری ها هم برای آیسی های ساعت عالیه( به خاطر مصرف پایین اونها ) . اما برای AVR زیاد مقرون به صرفه نیست .
می تونی از پیشنهادی که مجید داده استفاده کنی . کافیه یه سر بری جمهوری و بگی برات یه باتری با ولتاژ و آمپر مورد نیاز بسازن . این باتری ها ترکسب سری باتری های قابل شارژ 1.2 ولتی هستند . آمپرشون رو هم باید با توجه به مشخصات باتری پیدا کنی .
اما اصولا مدت زمان دوام باتری بر اساس توان مصرفی مدار و توان باتری محاسبه میشه.
دیدگاه
-
اگر منظورتون مدار شارژر است که به راحتی میتونی با سرچ در msn مدارات خوبی را که در عین سادگی با کارایی بالا پیدا کنی ولی اگر مدار ساده میخوای با دیود و lm317 مقاومت متغییر(pot) و یک ترانزیستور ( بر حسب جریان خروجی) مییتونی درست کنی.نوشته اصلی توسط AFSHARANسلام
اگه میشه نحوه شارژ کردن باطریها رو توضیح بدین من روی بعضی از بردها دیدم با یک مقاومت و دیود این کارو میکنند آیا درسته؟
http://www.iranmedar.com/images/batterycharger.jpg
]
دیدگاه
-
معمولا به هیچ فیلتری نیاز نیستنوشته اصلی توسط .:: Nevada ::.سلام
من می خوام از یه باتری سرب-اسید 6 ولت برای تغذیه یه میکرو atmega8 استفاده کنم. میشه یه فیلتر تغذیه خوب معرفی کنید!
خیلی ممنون از لطفتون
اگه خیلی حساس هستید یک خازن 100n نزدی VCC میکرو ببندید و سر راه vcc یک سلف uH 1 ببندید
دیدگاه

دیدگاه