اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برقراری ارتباط با سکتورها و چگونگی دسترسی به اونا با ویزیال بیسیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برقراری ارتباط با سکتورها و چگونگی دسترسی به اونا با ویزیال بیسیک

برقراری ارتباط با سکتورها و چگونگی دسترسی به اونا با ویزیال بیسیک چگونه می باشد؟

پاسخ : برقراری ارتباط با سکتورها و چگونگی دسترسی به اونا با ویزیال بیسیک

نوشته اصلی توسط feshwari
    برقراری ارتباط با سکتورها و چگونگی دسترسی به اونا با ویزیال بیسیک چگونه می باشد؟
    ببینم میخای با بیسیک به سکتورهای هارد دیسک دسترسی پیدا کنی؟

من با Microsoft Assembly این کارو کردم و با بیسیک هم بلدم اگه همینه بگو راهنماییت میکنم

دیدگاه

سلام ممنون می شوم.
      من در حقیقت می خوام به سکتور های SD card رو بتونم دیتا بنویسم. اگه برنامه ای که با ویژیال بیسیک انجام دادین در مورد هارد دیسک برام می فرستی

منتظرم

دیدگاه

http://newsgroups.derkeiler.com/Archive/Comp/comp.lang.basic.visual.misc/2005-08/msg00067.html

اینو ببین

فکر نکنم بشه SD card رو خوند ولی اینو ببین بهت ایده میده

دیدگاه

می شود با ویژیال بیسیک یه مثال بزنید؟
          ممنون

دیدگاه

سلام
            منتظر جواب هستم

دیدگاه

این برای خوندن درایو C بصورت فیزیکی هستش! این SD رو بزن توی کامپوتر ببین به چه اسم درایوی میشناسه اسمشو عوض کن توی کد و برنامه رو اجرا کن
              یادت باشه همیشه بعد از باز کردن یک هندل باید بعدش بیته بشه! وگرنه برنامه هی ارور میده بد که اجراش کنی چون اون هندل مشغوله

کد:
              Const GENERIC_READ = &H80000000
              Const FILE_SHARE_READ = &H1
              Const OPEN_EXISTING = 3
              Const FILE_BEGIN = 0
              Private Declare Function ReadFile Lib "kernel32" (ByVal hFile As Long, lpBuffer As Any, ByVal nNumberOfBytesToRead As Long, lpNumberOfBytesRead As Long, ByVal lpOverlapped As Any) As Long
              Private Declare Function CreateFile Lib "kernel32" Alias "CreateFileA" (ByVal lpFileName As String, ByVal dwDesiredAccess As Long, ByVal dwShareMode As Long, lpSecurityAttributes As Any, ByVal dwCreationDisposition As Long, ByVal dwFlagsAndAttributes As Long, ByVal hTemplateFile As Long) As Long
              Private Declare Function CloseHandle Lib "kernel32" (ByVal hObject As Long) As Long

Private Sub Form_Load()
               Dim hFile As Long, nSize As Currency, sSave As String
                Dim buf(512) As Byte
                hFile = CreateFile("\\.\C:", GENERIC_READ, FILE_SHARE_READ, ByVal 0&, OPEN_EXISTING, ByVal 0&, ByVal 0&)

ReadFile hFile, buf(0), 512, ret, ByVal 0&

For i = 1 To 512
                Debug.Print buf(i)
                Next i

CloseHandle hFile

End Sub

دیدگاه

سلام ممنون از جواب. پس چطور می شود در سکتور درایو C نوشت؟

دیدگاه

سلام
                  فکر کنم لینک زیر کمکتون کنه :
                  http://www.experts-exchange.com/Programming/Languages/.NET/Visual_Basic.NET/Q_24001005.html
                  البته با VB.NET گفته.
                  موفق باشید.
                  If everything seems under control, you're just not going fast enough
                  Mario Andretti

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X