اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل ضبط و پخش دیجیتال صدا (با AVR و سری ISD )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ضبط و پخش دیجیتال صدا (با AVR و سری ISD )

نوشته اصلی توسط r-a
    سلام مهندس نجفی

لینک پروژه شما خراب است . لطف می کنید پروژه رو در جای دیگری پلود کنید .
    سلام دوستان
    برای ISD4004 به این تاپیک
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52061.0
    و یا این پست:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52061.msg353894#msg353894
    مراجعه کنید، سوالی هم بود همونجا بپرسید تا رسیدگی بشه
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-a
      سلام مهندس نجفی

لینک پروژه شما خراب است . لطف می کنید پروژه رو در جای دیگری پلود کنید .
      سلام
      لطفا در جای دیگر قرار دهید هر کاری کردیم دانلود نشد که نشد
      متشکر میشم
      کمتر سخن گویم
      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خواهش میکنم یک بار دیگه پلودش کنین لینکش فعال نیست

دیدگاه

سلام
          دوستانی که از این پروژه واقعا نتیجه گرفتند من رو هم در جریان بزارن
          مرسی...............................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad_10
            سلام
            دوستانی که از این پروژه واقعا نتیجه گرفتند من رو هم در جریان بزارن
            مرسی...............................
            من از ISD4004 کامل جواب گرفتم، اتفاقا یه پروژه هم باهاش داشتم
            اگه سوالی هست بفرمایید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
              سلام به همه دوستان

در این پروژه از AVR و آی سی سری ISD برای ضبط و پخش صدا استفاده شده و از صفر تا طراحی مدارش توضیخ داده شده.امید وارم راضی باشید.در ضمن نظر یادتون نره oo:

این لینک پروژه : http://www.zshare.net/download/54267040b28c0ed2/

پسورد : hamid najafi

این دومین پروژه ایی هست که دارم براتون گرداوری میکنم.لازم هست که به یک سرب مطالب اشاره کنم که به شرح زیر:

1.هر کسی از این پروژه ها استفاده میکنه دین گردنشه و دینش هم اینه که باید یک پروژه تو سایت برای رشد بچه ها قرار بده تا یک قدم اساسی برداشته باشیم(چون پدرم درومده سره گرداوریش):eek:

2.این پروژه ها به هیچ سایت - شبکه و هیچ تبلیغاتی ربط نداره و کاملا شخصی هست.

3.من همیشه خادم بچه های عاشق الکترونیک بودم هستم و خواهم بود امیدوارم بهتر از اینها بشه براتون تلاش کرد.

4.یا حق و موفق باشید
              شرمند مهندس اگه امکان داره برام ایمیلش کن تا یه جای دیگه پلودش کنم تا همگی بتونیم ازش بهره مند شویم.

دیدگاه

واقا باید به خاطر زحمات آقای نجفی تشکر کرد که بدون هیچ چشمداشتی این کارو انجام میده

فقط بی زحمت انگار لینک خرابه و مجددا پلودش کنین :job: :job:

دیدگاه

سلام
                  منم هر کار میکنم نمی تونم فایلو دانلود کنم
                  اگه یک نفر پیدا بشه و اینو واسم ایمیل کنه ممنون می شم
                  تورو خدا واسم ایمیل کنینا منتظرم

دیدگاه

من این برنامه را با ISD1730 با اتصال به SPI تست کردم جواب داد خودم نوشتم :
                    //Chip type : ATmega32
                    //Program type : Application
                    //Clock frequency : 8.000000 MHz
                    //Memory model : Small
                    //External SRAM size : 0
                    //Data Stack size : 512
                    //************************************************** ***/

#include <mega32.h>

// SPI functions
                    #include <spi.h>
                    #include <DELAY.h>

void main(void){
                    DDRD=0xff;
                    PORTD=0x00;
                    PORTB=0x00;
                    DDRB=0xBF;
                    PORTB.4=1;
                    //SPI Initialize
                    SPCR=0x78;
                    SPSR=0x01;
                    PORTB.4=1;

//--------------------------------------------------------------------
                    //power up ************************************************** ********
                    PORTB.4=0;
                    spi(0x01);
                    spi(0x00);
                    delay_ms(20);
                    PORTB.4=1;
                    delay_ms(200);
                    //Earse ************************************************** ***********
                    PORTB.4=0;
                    spi(0x82);
                    spi(0x00);
                    spi(0x10);//start address
                    spi(0x00);
                    spi(0x29);//end address
                    spi(0x00);
                    spi(0x00);
                    delay_ms(50);
                    PORTB.4=1;
                    delay_ms(1000);
                    PORTD.6=1;

//Record ************************************************** **********
                    PORTB.4=0;
                    spi(0x91);
                    spi(0x00);
                    spi(0x00);
                    spi(0x29);//end address
                    spi(0x00);
                    spi(0x00);
                    delay_ms(50);
                    PORTB.4=1;
                    delay_ms(8000);

while (1){
                    //Play ************************************************** ************
                    PORTB.4=0;
                    spi(0x90);
                    spi(0x00);
                    spi(0x00);
                    spi(0x29);//end address
                    spi(0x00);
                    spi(0x00);
                    delay_ms(50);
                    PORTB.4=1;
                    }
                    }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                      من از ISD4004 کامل جواب گرفتم، اتفاقا یه پروژه هم باهاش داشتم
                      اگه سوالی هست بفرمایید :smile:
                      سلام میتونید در موردisd1730راهنماییم کنید؟میخوام چند تا کلمه ضبط کنم بعد با میکرو با کنار هم گذاشتن اون کلمات جملات متفاوت بسازم؟کارم گیره :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza7090
                        سلام میتونید در موردisd1730راهنماییم کنید؟میخوام چند تا کلمه ضبط کنم بعد با میکرو با کنار هم گذاشتن اون کلمات جملات متفاوت بسازم؟کارم گیره :angry:
                        سلام عزیز
                        با isd1730 که کار نکردم، دیتاشیتش رو هم یک نگاه مختصر انداختم ظاهرا راه اندازیش با سری 4000 متفاوته، متاسفانه فرصت نمیکنم کامل مطالعه کنم.
                        دوستمون داخل پست بالا یک برنامه برای 1730 گذاشته، اون جواب نمیده؟

دیدگاه

سلام
                          من خیلی دنبال این پروژه بودم.هفته دیگه ارایه دارم.هرکاری میکنم دانلود نمیشه.میشه برام به ایمیلم بفرستید.parastoo_d_71@yahoo.com
                          ممنون میشم اگه کمکم کنید.

دیدگاه

سلام
                            من خیلی دنبال این پروژه بودم.اما هرکاری میکنم دانلود نمیشه.میشه کمکم کنید.هفته دیگه ارایه دارم.خواهش میکنم.اگه میشه به ایمیلم بفرستید.parastoo_d_71@yahoo.com
                            ممنون میشم اگه کمکم منید.

دیدگاه

لینک دانلود خرابه
                              تعمیرات پاور
                              تعمیرات لپ تاپ
                              تعمیرات موبایل
                              تعمیرات مانیتور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chernobyl
                                من این برنامه را با ISD1730 با اتصال به SPI تست کردم جواب داد خودم نوشتم :
                                //Chip type : ATmega32
                                //Program type : Application
                                //Clock frequency : 8.000000 MHz
                                //Memory model : Small
                                //External SRAM size : 0
                                //Data Stack size : 512
                                //************************************************** ***/

#include <mega32.h>

// SPI functions
                                #include <spi.h>
                                #include <DELAY.h>

void main(void){
                                DDRD=0xff;
                                PORTD=0x00;
                                PORTB=0x00;
                                DDRB=0xBF;
                                PORTB.4=1;
                                //SPI Initialize
                                SPCR=0x78;
                                SPSR=0x01;
                                PORTB.4=1;

//power up ************************************************** ********
                                PORTB.4=0;
                                spi(0x01);
                                spi(0x00);
                                delay_ms(20);
                                PORTB.4=1;
                                delay_ms(200);
                                //Earse ************************************************** ***********
                                PORTB.4=0;
                                spi(0x82);
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                spi(0x29);//end address
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                delay_ms(50);
                                PORTB.4=1;
                                delay_ms(1000);
                                PORTD.6=1;

//Record ************************************************** **********
                                PORTB.4=0;
                                spi(0x91);
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                spi(0x29);//end address
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                delay_ms(50);
                                PORTB.4=1;
                                delay_ms(8000);

while (1){
                                //Play ************************************************** ************
                                PORTB.4=0;
                                spi(0x90);
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                spi(0x29);//end address
                                spi(0x00);
                                spi(0x00);
                                delay_ms(50);
                                PORTB.4=1;
                                }
                                }
                                سلام من آی سی 1740 را قبلا با بیسیک راه اندازی کرده ام ولی برنامه زبان سی شما رو متوجه نمیشم چطوری ظبط و پخش و پاک می کنید در صورتی که هیچ کلیدی نیست و چگونه هفت بایت رو ارسال می کنید من اگر برنامه ی خود را به بیسک بگذارم می توانید به سی تبدیل کنید زیاد نیست برنامش . :NO:

$regfile "m32def.dat" دراین جا ما میکرو را معرفی کرده ایم
                                $crystal = 1000000 در اینجا فرکانس کاری را مشخص کرده ایم
                                Config Pina.0 = Input پین 0 از پورت a را ورودی تعریف کرده ایم
                                Config Pina.3 = Input پین 3 از پورت a را ورودی تعریف کرده ایم
                                Config Pina.6 = Input پین 6 از پورت a را ورودی تعریف کرده ایم
                                Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Lsb , Master = Yes , _
                                Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 64 در این جا spi را پیکربندی کرده ایم به صورت سخت افزاری . همانطور که می بینید از وقفه استفاده نکرده ایم وهمانطور که می بینید با انتخاب
                                Data Order = Lsb
                                اطلاعات را ابتدا به صورت lsb و سپس بایت دوم را msb می فرستیم و میکرو ی ما master است
                                Spiinit و به طور ساده این دستور پایه های spi را فعال می کند
                                Dim A(7) As Byte اینجا هم یک آرایه تعریف کرده ایم که دارای 7 بایت است
                                A(1) = &H01 اینجا به بایت روبه رو مقدار داده ایم
                                A(2) = &H00 اینجا هم به این بایت مقدار داده ایم زیرا میخواهیم این دو بایت را برای فعال کردن و روشن کردن spi آی سی Isd 1740 بفرستیم که همان کدهای pu بود.
                                Spiout A(1) , 2 اینجا هم که خوب با این دستور دو کد بالا را میفرستیم
                                Wait 1 یک ثانیه صبر داده ایم این زمان میتواند کمتر هم باشد
                                L1: یک برچشب به نام l1
                                Do ابتدای حلقه
                                If Pina.0 = 1 Then Goto R1 اگر کلید فشرده شد و و pina.0 = 1 شد به برچسب R1 بپر
                                If Pina.3 = 1 Then Goto E1 اگر کلید فشرده شد و و pina.3 = 1 شد به برچسب E1 بپر
                                If Pina.6 = 1 Then Goto P1 اگر کلید فشرده شد و و pina.6 = 1 شد به برچسب P1 بپر
                                Loop پایان حلفه
                                R1: برچسب R1
                                A(1) = &H91 ریختن بایت یا کد اول ظبط در بایت اول
                                A(2) = &H00 ریختن بایت یا کد دوم ظبط در بایت دوم
                                A(3) = &H10 نوشتن ادرس شروع ظبط دلخواه در بایت سوم
                                A(4) = &H00 نوشتن ادرس شروع ظبط دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم از ادرس 10 هگز شروع به ظبط کنیم چون بایت با ازرش ( که بایت چهارم است ) صفر است
                                A(5) = &H64 نوشتن ادرس پایان ظبط دلخواه در بایت پنجم
                                A(6) = &H00 نوشتن ادرس پایان ظبط دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم در ادرس 64 هگز ظبط را به پایان برسانیم چون بایت با ازرش ( که بایت ششم است ) صفر است
                                A(7) = &H00 بایت هفتم هم همیشه صفر است
                                Spiout A(1) , 7 در اینجا هفت بایت را می فرستیم و خیلی سریع آی سی آماده ی ظبط کردن می شود.
                                Wait 1 یک صبر یک ثانیه ای هم به برنامه می دهیم
                                Goto L1 به برچسب L1 می پریم برای یک عملیتات دیگر
                                E1: برچسب
                                A(1) = &H92 ریختن بایت یا کد اول پاک کن در بایت اول
                                A(2) = &H00 ریختن بایت یا کد دوم پاک کن در بایت دوم
                                A(3) = &H10 نوشتن ادرس شروع پاک کن دلخواه در بایت سوم
                                A(4) = &H00 نوشتن ادرس شروع پاک کن دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم از ادرس 10 هگز شروع به پاک کنیم چون بایت با ازرش ( که بایت چهارم است ) صفر است
                                A(5) = &H64 نوشتن ادرس پایان پاک کن دلخواه در بایت پنجم
                                A(6) = &H00 نوشتن ادرس پایان پاک کن دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم در ادرس 64 هگز پاک کردن را به پایان برسانیم چون بایت با ازرش ( که بایت ششم است ) صفر است
                                A(7) = &H00 بایت هفتم هم همیشه در این آی سی صفر است
                                Spiout A(1) , 7 در اینجا هفت بایت را می فرستیم و خیلی سریع آی سی اطلاعات را پاک می کند..
                                Wait 1 در اینجا نیز یک صبر یک ثانیه ای داده ایم
                                Goto L1 و مجدد به برچسب می پریم
                                P1: برچسب خواندن یا PLAY
                                A(1) = &H90 ریختن بایت یا کد اول PLAY در بایت اول
                                A(2) = &H00 ریختن بایت یا کد دوم PLAY در بایت دوم
                                A(3) = &H10 نوشتن ادرس شروع PLAY دلخواه در بایت سوم
                                A(4) = &H00 نوشتن ادرس شروع PLAY دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم از ادرس 10 هگز شروع بهPLAY کنیم چون بایت با ازرش که بایت چهارم است صفر است
                                A(5) = &H64 نوشتن ادرس پایان PAY دلخواه در بایت پنجم
                                A(6) = &H00 نوشتن ادرس پایان PLAY دلخواه در بایت چهارم
                                که نشان میدهد ما میخواهیم در ادرس 64 هگز پاک کردن را به پایان برسانیم چون بایت با ازرش ( که بایت ششم است ) صفر است
                                A(7) = &H00 این بایت هم همیشه صفر است
                                Spiout A(1) , 7 در اینجا هفت بایت را می فرستیم و خیلی سریع آی سی اطلاعات را PLAY می کند..
                                Wait 1 در اینجا نیز یک صبر یک ثانیه ای داده ایم
                                Goto L1 پرش به برچسب L1
                                End پایان برنامه که هیچ موقع برنامه به این خط نمی رسد

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X