اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف کامل startup در CodeVision ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف کامل startup در CodeVision ؟

سلام دوستان
    ظاهرا CodeVision خودش یک کد startup برای همه برنامه ها درست میکنه، که توی help که نگاه کردم 11 مورد بود که گفته بود میشه موارد 2 تا 8 رو از توی Configure غیرفعال کرد. با وجود غیر فعال کردن این قسمت ها باز هم یک برنامه خالی رو که make کردم باز هم 56 بایت تولید کرد که احتمالا به خاطر اون مواردی هست که غیرفعال نشده. خواستم ببینم راهی هست که هر 11 مورد رو غیر فعال کنم؟ ( فعلا نسخه 1.24.4 استفاده میکنم )
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : حذف کامل startup در CodeVision ؟

محتویات فایل STARTUP.ASM که توی پوشه BIN هست رو هم پاک کردم اما باز هم نشد. کسی راه دیگه ای به ذهنش میرسه؟ ( ترجیحا امتحان کرده باشه )
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

خوب هدفت چیه ؟ میخوای چیکار کنی؟؟؟؟
      همون تابع بدون دستوراتت که شامل main با یه while(1) میشه
      خودش فکر کنم یه 3 یا 4 تا دستور اسمبلی میشه. باز زیاده؟؟؟
      شما ببخشین دیگه :biggrin:

واسه بهینه کردن کدتون بهتره تو کد نوشته شدتون دقت کنید و متغیرهای sram رو کم کنید یا از حلقه ها زیاد استفاده کنید.
      چرا گیر دادین به این 56 بایت آخه؟؟ :rolleyes:
      آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

ممنون از پاسخ شما فرید جان
        این 56 بایت بدون while(1) هست، یعنی فقط یک تابع main خالی، اکر while(1) هم بنویسیم احتمالا حداقل دو بایت دیگه اضافه میشه.
        از این 56 بایت 4 بایتشم که برای main باشه ( که احتمالا کمتر هست ) باز 52 بایت کد اضافی هست، که من میخوام ببینم تقریبا 50 بایت فقط مربوط به اون موارد 1، 9، 10، 11 هست یا چیز دیگه ای هم توش دخیل هست. توی فایل اسمبلی که میسازه ماکروهایی وجود داره که به نظر میرسه ربطی به این موارد نداشته باشه، میخوام ببینم اینارو از کجاش در میاره و چه استفاده ای میکنه ازشون. البته از روی فایل اسمبلی کم کم داره چیزایی دستگیرم میشه ولی میخوام مطمئن بشم.
        آخه کامپایلر متوجه نمیشه که ما به چی نیاز داریم و به چی نداریم، این 56 بایت که اول 136 بایت بود رو شاید من اصلا توی پروژه ای که دارم انجام میدم لازم نداشته باشم، باید هر قسمت از برنامه رو ریشه یابی کنم تا بتونم فقط چیزایی که میخوام رو بگیرم وگرنه آخر کار میبینیم مثلا کاری که میشده با 4 کیلو تمام بشه، توی مگا 8 جا نمیشه.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X