اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست نرم افزاری میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست نرم افزاری میکرو - کمک فوری

سلام
    شما میتوانید
    یک پایه میکرو را به reset وصل کنید
    و با صفر کردن آن پایه میکرو را reset کنید
    و بعد از ریست اول برنامه آن پایه را یک کنید
    که میکرو مدام ریست نشود.

دیدگاه

این ساده ترین راه ممکنه
      موفق باشید

دیدگاه

درود
        حالا که بحث reset نرم افزاری شد من هم یک سوال دارم:
        از بین AVR ها نوعی وجود داره که دستور reset نرم افزاری داشته باشه که توی یک سیکل اجرا بشه و میکرو رو ریست کنه؟ توی instruction set تا به حال ندیدم اما گفتم شاید بعضی از میکروها این امکان رو داشته باشند و توی data sheet ذکر کرده باشه من ندیده باشم.
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

به نظر من هم بهترین راه ریست نرم افزاری وصل کردن پین رست به یکی دگیه از پین ها است.
          ابتدا یک پین رو در حالت خروجی 1 تنظیم کنید و این پین رو به پین ریست و با یک مقاومت 10K به Vcc بزنید.
          با یک خط دستور ریست میشه.
          اینقدرم دردسر نداره
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

CONFIG WATCHDOG = time

اینم نظر منه

اصلا وظیفه این قسمت از میکرو ریست مجدد میکرو در صورت قات زدنه دیکه.مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟ :mrgreen:
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X