سلام
من فکر کنم مشکلم توی ارتباط سریال یاشه آخه فیوز بیت کریستال رو وقتی روی 111111 گذاشتم هر چی براش میفرستادم
برام پرینت میکرد اما با کلی چرت و پرت مثلا من براش Amir رو میفرستادم و بعد < رو که میزدم اول برام Amir رو پرینت میکرد
و بعد کلی چذت و پرت و مربع و نقاشی پرینت میکرد بعضی مواقع هم که مثلا r حذف میشد و وسط های چرت و پرت ها میامد :surprised:
نظر دوستان چیه؟
سلام
من فکر کنم مشکلم توی ارتباط سریال یاشه آخه فیوز بیت کریستال رو وقتی روی 111111 گذاشتم هر چی براش میفرستادم
برام پرینت میکرد اما با کلی چرت و پرت مثلا من براش Amir رو میفرستادم و بعد < رو که میزدم اول برام Amir رو پرینت میکرد
و بعد کلی چذت و پرت و مربع و نقاشی پرینت میکرد بعضی مواقع هم که مثلا r حذف میشد و وسط های چرت و پرت ها میامد :surprised:
نظر دوستان چیه؟
ببین ولتاا¾ مکس 5 ولت دقیقه؟
خازن ها قطع نشده؟
همیشه واسه پورت سریال باید از کریستال خارجی استفاده کنی تا فرکانست دقیق باشه دیتا ناقص نرسه
سلام
نظر دوستان چیه؟
سلام
خوب عزیز من همینطوریه دیگه باید همین جوری باشه
من گفتم 1000 بایت آخری رو که شما فرستادید میخونه شما 5 یا 6 بایت فرستادید باقی محتوی Ram که ازش خبر نداریم
البته اگه هر چی میفرستید رو بگیرید بعلاوه خطوط هیروگلیف :mrgreen:
اساتید محترم سایت که تا بحال نظاره گر بودند و یکی دو بار اومدن و دیگه بی وفا شدن، یه کمکیه(درخواست کمک یا SOS):
تا اینجا مدار SDRAM با avr به زبان اسمبلی پیش رفت. اما چون پروژه براساس بیسیک بود من برنامه و بردم به بیسیک (توی بیسیک اسمبلی نوشتم)
1. یه سری دستورات توی بیسیک نیست و ساپورت نمیشه oo: جاش یه طورایی تونستم معادل بنویسم. برنامه بنظر درسته ولی عملی جواب نمیده
2. سورس این کدها رو مذارم لطف کنید حرفه ای ها که اسمبلی و بیسیک بلدن کمک کنن ببینن این کدها چه ایرادی داره که بیسیک جواب نمیده oo:
3. لطفا ایرادهای بنی اسرائیلی نگیرید که چرا زمین گرده و ... (حرفه ای ها جواب رو توی تاپیک زیر بذارن)
4. lib برای بیسیک هم نوشتم ولی خوشبختانه اگه توی بیسیک نمیشه از همه دستورات اسمبلی استفاده کرد اینجا از هیچ چیزی نمیشه استفاده کرد الی الخصوص که از موهبت دیباگ هم محروم هستیم :mrgreen:
برای اینکه این درخواست کمک رو همه ببینن(یکم بیشتر ببینن) این رو توی یه تاپیک مجزا میذارم. لطفا مدیرهای انجمن اون تاپیک با جمله تاپیک شما بدلیل تکراری بودن بسته شد مرحمت نفرمایند :mrgreen:
فایها و تاپیک جدید اینجاست:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26423.0
سلام
ممنون علی آقا من فکر میکردم مشکل داره ولی میگین که همین جوریه راستی من یه فیوز بیت
OCS رو روشن کردم تا کار کرد :surprised:
البته بعضی مواقع هم که گفتم مثلا r از کلمه ی Amir میره بعد از چند تا چرت و پرت اگه بگین
عکسا رو کجا پ میکنین من عکسشو میزارم.
با تشکر از تاپیکی که ایجاد کردید ولی اگه ممکنه بعد از کد دوباره برگردیم به همین تاپیک :agree:
سلام
ممنون علی آقا من فکر میکردم مشکل داره ولی میگین که همین جوریه راستی من یه فیوز بیت
OCS رو روشن کردم تا کار کرد :surprised:
البته بعضی مواقع هم که گفتم مثلا r از کلمه ی Amir میره بعد از چند تا چرت و پرت اگه بگین
عکسا رو کجا پ میکنین من عکسشو میزارم.
با تشکر از تاپیکی که ایجاد کردید ولی اگه ممکنه بعد از کد دوباره برگردیم به همین تاپیک :agree:
من فایلها رو میذارم روی parsaspace باید دعوت نامه داشته باشید ولی سایت های زیادی هستن که فضای مجانی محدود میدن
این یه زمان خوب بود:
www.110mb.com/
سلام
این فکر میکنم دلیلش بخاطر اینه که توی ارسال دستورات کل پورت d رو با هم مقدار دهی میکنیم(rxd و txd دست کاری میشه)
ولی با این وجود یک یا دو تا buffer دیگه به مسیر کلاک اضافه کن ببین چی میشه
آقای الفتی به این نتیجه رسیدم کسی این تاپیک رو نگاه نمیکنه
اصلا انگار هرچی تاپیک جدید هم میزنیم کسی نگاه نمیکنه(پیش خودش میگه نویسنده تاپیک کیه ؟؟؟!!! ااه ه ه ه بازم این علی تروشه ... زیاد حرف میزنه :mrgreen: ولش کن اصلا نمیخونمش)
خوب ولش کن هیشکی ما رو دوست نداره
ولی خودم کارشو ساختم:
اینم لینک بیسیک که الان تست کردم، کار کرد:
http://alitaroosheh.parsaspace.com/eca/SDram%20tested%20basic.rar
نمیدونم چرا کارهای من همیشه بعد از ساعت یک نصفه شب جواب میده مثله اینکه مخم در اوج خستگی بهتر کار میکنه(البته الان کلید های کیبورد رو هم نمیبینم (ساعت 1:14AM))
مثل قبلیست(اسمبلیه ولی یکم اولش مطلب مینویسه بعد دقیقا همونه) فعلا باشه تا براش لایبری بزنم بدم توی application note های سایت بیسکام اضافه کنن تا دماغ هرچی پر رو کوتاه بشه.(میخوام لایبری بزنم مثل ماژول رم کامپیوتر eeprom رو بخونه و رم رو با هر ظرفیتی ساپورت کنه :mrgreen: :mrgreen: زیاد خالی بستم الان سقف میاد پایین :mrgreen: ولی قصد لایبری زدن دارم)
راستی دوستان میدونم نگاه هم نمیکنید ولی اگه از روی کنجکاوی نگاه کردید حق copyright® محفوظه برای اینجانب لطفا مثل سایت ir-micro نشه که قهر میکنما (اونجا چند تا مطلب رو از من شش دانگ زدن به نام :mrgreen
سلام
بازم تبریک میگم. واقعا که AVR شده پینکیو و شما شدید پدر ژپتو (منظورم چیزی نمونده که دیگه حل نکرده باشیدش)
آقا شما بد برداشت کردید بزارید من درستش کنم:
دوستان که که میخوان کمک کنن اول موضوع تاپیک رو میخونن بعد فکر میکنن که در این ضمینه تخصص دارند تا کمک کنند
بعد از اون میاین اسم نویسنده رو نگاه میکنن که چون این تاپیک بدست بنده ی حقیر ایجاد شده همه میگن این FAM بد بخته
بچه است چیزی حالیش نیست هر چقدرم سوال سخت بپرسه ما بازم جواب میدیم و لی وقتی تاپیک شما رو می بینن میگن
اه اه اه این AliTerooshe سوال پرسیده این که خودش خدای AVR ره پس ما کجا باشیم ولکن بابا الان میریم پاسخ بدیم بد تر
ضایع میشیم (البته منظورم همه ی دوستان نیست سو تفاهم نشه منظورم خودمم)
با تشکر این برنامه رو هم تست کردم تقریبا جواب داد فرقش این بود که مثلا از یک جمله ی 50 حرفی 10 حرفش اشتباه میشد
البته این خوبش بود بعضی مواقع هم اصلا نمینوشت و یا نوشته های قبلی رو پرینت میکرد حالا بنظرتون چیکار کنم؟
بافر هارو زیاد کنم؟ چندتا ؟
سلام
بازم تبریک میگم. واقعا که AVR شده پینکیو و شما شدید پدر ژپتو (منظورم چیزی نمونده که دیگه حل نکرده باشیدش)
آقا شما بد برداشت کردید بزارید من درستش کنم:
دوستان که که میخوان کمک کنن اول موضوع تاپیک رو میخونن بعد فکر میکنن که در این ضمینه تخصص دارند تا کمک کنند
بعد از اون میاین اسم نویسنده رو نگاه میکنن که چون این تاپیک بدست بنده ی حقیر ایجاد شده همه میگن این FAM بد بخته
بچه است چیزی حالیش نیست هر چقدرم سوال سخت بپرسه ما بازم جواب میدیم و لی وقتی تاپیک شما رو می بینن میگن
اه اه اه این AliTerooshe سوال پرسیده این که خودش خدای AVR ره پس ما کجا باشیم ولکن بابا الان میریم پاسخ بدیم بد تر
ضایع میشیم (البته منظورم همه ی دوستان نیست سو تفاهم نشه منظورم خودمم)
با تشکر این برنامه رو هم تست کردم تقریبا جواب داد فرقش این بود که مثلا از یک جمله ی 50 حرفی 10 حرفش اشتباه میشد
البته این خوبش بود بعضی مواقع هم اصلا نمینوشت و یا نوشته های قبلی رو پرینت میکرد حالا بنظرتون چیکار کنم؟
بافر هارو زیاد کنم؟ چندتا ؟
خواهش میکنم پدر زپتو از خودتونه :icon_razz:
نه مثل اینکه بچه های دیگه نگاه میکنن (دو نفر فعلا از پست بالایی تشکر کردن که ما رو شرمنده کردن :redface
فعلا دارم لایبری میزنم شما یکم صبر کنید. چون کل پورت با هم ست میشه مشکل uart داره واسه همین گاهی اوقات روشن میشه شروع میکه دری وری گفتن باید ریست بشه یا کانکشن کامپیوتر قطع و وصل بشه
باید به قیمت کاهش سرعت کل پورت رو بخونم و با And یا or از تغییر پایه های دیگه جلوگیری کنم
تعداد بافر هم هر چند تا که مایلید فکر کنم از هر 8 تا هم استفاده کنید مشکلی پیش نیاد(البته با فرکانس 14 یا کمتر)
دیدگاه