اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم آوردن سرعت در پخش Avi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI

نوشته اصلی توسط FAM
    خیلی ها هم به من پیشنهاد ARM را کردند ولی هنر اینه که با همین AVR هایی که دماسنج درست میکنن
    ما یک MP4 درست کنیم.
    سلام
    آقا دماسنج چیه، با AVR خیلی کارا میشه کرد.
    ولی برای MP4 به معنای واقعی سرعتش کم میاد.
    سرعت ورودی خروجی یک بحثه و سرعت پردازش یک بحث دیگه.
    اگر بخواهیم فایل تصویری بدون codec را به صورت عکس های پی در پی بفرستیم فکر میکنم فقط سرعت ورودی خروجی مشکل ساز باشه ولی اگر بخواهیم MP4 را دیکود کنیم، سرعت پردازش کم بیاد.
    من هم مشکل شما را دارم. :sad:
    یک راه حل برای افزایش سرعت mmc که به ذهن من رسید استفاده از FPGA است تا AVR کار راه اندازی mmc و سایر موارد را انجام دهد و FPGA با سرعت بالا اطلاعات را منتقل کند. البته ترکیب اینها خیلی هم ساده نیست.
    استفاده از رم فکر خوبیه ولی بازم باید دید سرعت ورودی خروجی avr جواب میده یا نه؟
    موفق باشید.
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

دوس ندارم نا امیدتون کنم و امید وارم که بتونین ولی
      1.با یک حساب سر انگشتی میفهمین که پردازش ای وی ار مال این حرفا نیس(هر چیز کار خودش)
      2.خودتون میگین هنر اینه که با avr انجام بدین بعد خودتون میگین باید fpga قاتی بشه؟خوب اگه بنا به این همه دنگو فنگو هماهنگیو این و اونه مگه arm دندون میگیره :mrgreen:
      ببخشید فقط قسط داشتم نظر بدم و امید وارم ناراحت نشین
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
        خواهش میکنم
        من کی گفتم با FPGA
        این Datasheet ال سی روی رم اس دی امیدوارم دانلود کنین و منو
        کمک کنید با تشکر
        http://www.datasheetarchive.com/sear...efault&p=1
        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
          سلام
          خواهش میکنم
          من کی گفتم با FPGA
          این Datasheet ال سی روی رم اس دی امیدوارم دانلود کنین و منو
          کمک کنید با تشکر
          سلام
          لطفا پارت نامبر کامل را بدید.
          ظاهرا که 3.3 ولتی است.
          موفق باشید.
          If everything seems under control, you're just not going fast enough
          Mario Andretti

دیدگاه

سلام
            FAM جان قبلا هم با هم صحبت کردیم بازم تبریک میگم که پوز همه کم کمش دانشجویان و اساتید دانشگاه ما رو زدی. این رو با جرات تمام میگم چون اینایی که نام بردم هیچ کدوم حتی نمیدونن که موس کامپیوتر وصله به این فلش سفید رنگ توی مانیتور چه برسه به اینکه بیان توی اینترنت یا اینکه بدونن اصلا avi چیه یا frame چیه اصلا میکرو کنترلر چیه.
            به هر حال

یه چیزایی رو دوباره میگم شاید بدرد یکی دیگه بخوره و ما رو دعا کنه

اگه اصرار داری با avr کار کنی اولا دیگه نمیشه با یه میکرو کار کرد. بهتره رفرش تصویر رو بدی به یه میکروی دیگه

یه راهش اینه که از ram خارجی با حداقل ظرفیت 34848 بایت (استانداردش میشه 64کیلوبایت) استفاده کنی.
            حالا موضوع چیه:
            بچه های dsp کار یه جور بافر میشناسن به نام ping pong . این نوع بافر شامل دو بافر که مجزا پر و خالی میشه مثله الاکلنگ یکی که داره پر میشه دیگری خالی میشه. اینطوری سرعت انتقال داده خیلی بالا میره.
            حالا چرا 34848 : lcd شما 132x132 هست که میشه 17424 پیکسل که هر پیکسل شما یک بایته. پس هر بافر شما 17424 بایت میخواد و دو تاش میشه 34848 بایت. پس اگه میکرو اول رو به mmc وصل کنی و اون هم از مموری بخونه بریزه توی ram وقتی بافر اول پرشد میکرو اول میره رو بافر دوم و میکرو دوم از روی بافر اول میخونه میده به lcd تا خالی بشه و بره سراغ بافر دوم.
            این کار رو میتونی با دو ram 32 کیلو انجام بدی. راستی خطوط داده و آدرس و کنترل باید با بافر های ترای استیت(باس ترانسیور) مجزا بشن تا دوتا میکرو تداخل سیگنال نداشته باشن.

اینجا باید ببینی کدوم سریعتر کارش با ram تموم میشه تا منتظر بمونه دومی کارش تموم بشه و بافری رو که هنوز روی lcd تموم نشده over write نشه

یه راه دیگه:
            اما گفته بودم که ram های قدیمی که توی کامپیوتر های p3 و p4 اولیه بکار میرفت (قبل از ddr1) اسمشون sdram هست و الان ماژول این نوع رم مثلا 256MB 10000 تومانه
            HYB39S128160CT یکی از نمونه های IC هست که توی ram 256MB هست (16 تا ازاینا دو طرف ماژول قرار داره IC های 54 پایه) که هر کدوم از رو اسمشون هم مشخصه 128mbit هستش که بر 8 میشه 16 مگابایت. برای کارای اینچنینی خیلی خوبه چون سرعت بالایی دارن که avr به گردش نمیرسه و حجم بالا. ایطوری میشه بخش عظیمی از فایل رو خوند ریخت روی ram و میکرو دوم بیاد بریزه رو lcd
            دیتا شیتش رو بخونید سادست (اینطور نوشته) هر چند ممکنه شما که زیاد وارد به معماری کامپیوتر وارد نباشید ولی این IC ها 8 خط داده دارن. 12 خط آدرس و دو خط انتخاب بانک. و هر بانک ماتریسی آدرس دهی میشن. من باهاش کار نکردم ولی با ram های عجیب غریب زیاد ور رفتم اینجا نمیشه زیاد توضیح داد ولی به تایمینگ های دیتا شیت توجه کنی از پسش احتمالا بشه در اومد.
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام بر همه
              شما لطف دارید Ali آقا :redface:
              اگر همین بر بچه های ECA نبودند من هنوز داشتم با AVR دماسنج درست میکردم
              خیلی ها منو کمک کردند مثلا خود شما یا آقای Abbasmh یا سرباز چیاکو ، محسن
              دات هگز آقای ادیبان ، آقای منصوری ،آقای _E_ ,....................................

طبق گفته ی علی جان من و یا نه بهتره بگم ما 2 تا راه اصولی داریم که فرمودند
              خب حالا نظر دوستان چیه؟
              Ali آقا خدتون کدومو پیشنهاد میکنین؟؟؟؟
              این روش اول چقدر هزینه داره؟؟؟

اما یه سوال بی ربط از تمامی کسانی که توی این تاپیک شرکت میکنند:
              همانطور که میدونید من سال اول دبیرستانم و امسال باید انتخاب رشته کنم
              حالا باتوجه به چیز هایی که از من دیدید به نظرتون کدوم رشته برم موفق میشم(ریاضی ، تجربی ، انسانی ، فنی)
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                اول اینکه هر کدوم از روشها دردسر دارن ولی روش اول فکر کنم یکم ریخت و پاشش بیشتره

دوما اینکه اگه از sdram استفاده کنید باید توجه به نوع IC داشته باشید اینطوریکه من دیدم رم kingstone روش این آی سی رو داره و پسوندش مهمه چون پسوندها اندازه بانکها رو مشخص میکنه

نمیدونم چون تابحال باهاشون ور نرفتم شاید سر این موضوع اذیت کنه ولی میدونم همه رم ها از هر مارکی به هر هال با pcb این پایه های آی سی رو اوردن روی یک اسلات پس در کل همه یه جور کار میکنن ولی جای پایه ها یه جوره یا نه رو نمیدونم

فکر کنم اگه بتونید موقع رم خریدن به این موضوع توجه کنید بهتره و این مدلی رو که نوشتم پیدا کنید(دردسر کمتر)

راستی اگه بجای 128 این شماره HYB39S128160CT 256 بذارید میشه برای رم 512MB که هر ای سی ظرفیتش میشه 32 مگا بایت (HYB39S256160CT )

در مورد سوال آخر هم من پیشنهاد میکنم برید انسانی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                چون اگه برید ریاضی و بخواید برق بخونید که دیگه وا ویلا :nerd:. ما که از این رشته خیری ندیدیم :cry2: ولی اگه علاقه داری...
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام
                  من نمیآ‌دانم دوستان با SDRAM کار کردهآ‌اند یا نه (من کار نکردم) ولی دیتا شیت رو که نگاه کردم خیلی کار با SDRAM پیچیده است (حداقل به نظر میآ‌آید). به خصوص موضوع Refresh که در DRAMها باید وجود داشته باشه.
                  دوستان کسی عملی تجربهآ‌آ‌ای با SDRAM داره؟
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام
                    امیر آقا ( اگر اشتباه می کنم ببخشید) شما امکانش هست در مورد کارت بیشتر توضیح بدی؟ مثلا در رابطه با الگوریتم Decode. چون با اطلاعاتی که در رابطه با رمزگشایی فایلهای MP3 و WMA با VS1003 دارم اینه که در برخی موارد برای مثال برای رمزگشایی فایل WMA تراشه VS1003 سرعتش حتی به 54 مگاهرتز هم می رسه. آیا فایل AVI پروسه سبکتری داره؟ حتی با اینکه داده های تصویری رو هم شامل می شه. بنده یه تصوراتی داشتم که شما همشو در هم شکستی. واقعا حیرت انگیز بود. :redface:
                    در ضمن با پتانسیلی که نشون دادی به نظر ریاضی فیزیک معرکه باشه ولی اگر به رشته های دیگه هم علاقه داشته باشی (تجربی) می دونی که می شه از این توانایی هایی که تا کنون کسب کردی توی اون زمینه ها هم استفاده کنی. رشته های ترکیبی کم نیستند. (مهندسی پزشکی، مکاترونیک و ...)
                    ممنونم و موفق باشی

دیدگاه

سلام
                      علی آقا من یه رم گیر آوردم که فکر کنم 64 باشه توش 8 تا IC یه به شماره ی
                      S80016LK7TW داره دیتا شیتش روهم گیر آوردم قیمت رو میگه 8 تون می ارزه؟
                      اگه راستش رو بخوای من خودم روش اول رو بیشتر پسنددم منتها چند تا چیز
                      برام خیلی مهمه:
                      1- این ping pong گیر می یاد؟
                      2- چند تا پایه داره ؟
                      3- حجمش چقدره؟
                      4- قیمتش چند
                      5- چند تا IO میخواهد و....
                      ولی در هر صورت من بازم هرکدومو که میگید قبول میکنم
                      اگه ممکنه یکم اطلاعات راجع به این روش اول
                      وکلا یکم اطلاعات راجع به این SDRAM ها لطف کنید
                      .
                      .
                      آقا من باید برای هر فریم 16384 تا متغیر بایت رو ذخیره کنم اما
                      این هرکدوم مال یه پیکسله میشه مثلا پیکسل 0 بیاد توی حافظه ی
                      0 و 1 تو 1 و همین جوری
                      موضوع بعد این که آیا استفاده از این رم ها (چه روش اول وچه روش دوم)
                      واقعا تاثیری بر روی سرعت داره خب میکروی اول همون زمانی رو که باید
                      باید رو ال سی دی نشون میریزه رو رم منظورم اینه که آیا سرعت این آی
                      سی یا اونقدر بالاهست که رفرش تصویر دیده نشه؟؟؟
                      اونوقت سرعت این رم ها(هر دو روش) بالاست و ممکنه با میکرو تداخل کنه؟

.
                      .
                      .

30 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مبارک باد
                      .
                      با تشکر از نظراتتون
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط manian

به خصوص موضوع Refresh که در DRAMها باید وجود داشته باشه.

جناب FAM به این نکته ای که دوستمون گفتند جدا توجه کنید .
                        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

تو پست قبلی کلی سوتی دادم ببخشید :redface:
                          یه مطلب مهم اینه که AVI فقط تصویر نیست صداهم داره
                          که البته اگه به کیفیت کم راضی باشید با PWM حله ولی
                          آیا میشه صدا روهم توی این رم ها ریخت
                          موضوع مهم دیگه اینه که توی فایل AVI میشه تنظیم
                          کرد که صدا کلا بعد از فایل های تصویری بیاد یا بعد از
                          هر فریم یا بعد از 2 فریم و...
                          برای کار ما کدوم مناسب تره ؟
                          انشا ا... اگر بتونیم تا قبل از سال جدید با همکاری
                          همگی این کارو انجام بدیم خیلی :wow:

[glow=red,2,300]لینک Datasheet اون IC های SDram[/glow]

باتشکر
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

100درصد میشه توی این sdram ها صدا هم بریزی
                            ولی واسه پخش صدا جواب من میگه 100 در 100 منفیه چون نمیتونی با این پردازش کم هر دو کار رو انجام بدی
                            حتی اگر تصویر نداشته باشی کیفیت صدا مطلوب نیس چه برسه کار به این سنگینی هم وسطش از میکرو بکشی
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

1. ping pong یه روش بافر کردن. سخت افزار نیست. وقتی از این روش استفاده میشه که cpu کار خاصی رو انجام میده و یه مکان حافظه کند داریم. گفتم عین الاکلنگ یکی بالا میره(پر میشه) یکی پایین میاد(از روش خونده میشه) اینطوری سرعت تا حد قابل توجهی بالا میره

2. این sdram جدید رو هم دیدم اینم خوبه.

3. در مورد رفرش یکم دیتا شیت رو بخونید نوشته (Auto Refresh (CBR) and Self Refresh) . اصلا این نوع رم ها که توی معماری کامپیوتر یاد میدادن میگفتن این رم با خازن درست میشه تا سرعت صفر و یک شدن بالا بره ولی چون خازن دشارژ میشه یک مدار رفرش داخلش کار گذاشتن. حالا اگه قرار باشه که cpu خودش رو درگیر رفرش رم کنه که دیگه با افزایش سرعت منافات داره.

4. همه روشها بسیار جاگیرن. پایه های io زیادی میخوان. مثلا هر کدوم از میکرو ها 8 پین داده میخوان. 12 پایه آدرس .2 پایه انتخاب بانک. دو پایه سطر و ستون.و ...
                              این پایه ها باید از بافر ترای استیت بگذره تا وقتی خواستیم از رم جدا بشن پس هر 8 پایه از هر میکرو یک IC مثلا 74hc245 میخواد. پس حدودا 8 یا 9 شاید هم بیشتر از این IC میخواد.

سخت شد نه!!!

شاید هم برای کاهش زحمت بهتره که از اینا بگذرید. 2راه حل دیگه برای کم کردن مکافات:
                              1. از یه sd یا mmc دیگه بعنوان فرقون استفاده کنید. یعنی اون رم مورد نیاز sd یا mmc باشه. ظرفیتش هم زیاد نباشه ولی از استاندارد fat بیرون باشه. یعنی مموری جدید مثله یه eeprom استفاده بشه (چون اینطوری سرعتش بد نیست)
                              2. یک میکرو و اون رم 16MB باشه ولی قبل از بخش اول فایل همش یا بخشی از اون load بشه توی این رم و از اونجا بخش بشه که دیگه میکرو منتظر mmc نشه.
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام بر همه
                                آقا من این رم رو خریدم پارت نامبرشم 8A است :wow:
                                قدم بعدی چیه ؟
                                باید آی سی شو به DIP تبدیل کنم یا این که از همون پایه های رم سیم
                                لحیم کنم؟؟؟ :cry2:
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X