اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

tristate در پایه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

tristate در پایه میکرو

سلام

چطور میتونم پایه میکرو را به حالت امپدانس بالا ببرم

با تشکر

پاسخ : tristate در پایه میکرو

دوست عزیز برای اینکار باید اون بیت مربوط به اون پایه در رجیستر DDXn رو صفر کنید تا اون پایه به صورت ورودی تعریف بشه، و مقدار صفر رو هم به عنوان داده روی Port مربوط به اون پایه بریزید تا در حالت امپدانس بالا قرار بگیره، اگر این پایه رو به صورت ورودی تعریف کنید اما مقدار یک رو روی پورت بریزید برای این پایه مقاومت Pull Up داخلی فعال میشه و از حالت امپدانس بالا خارج میشه.
    به عنوان مثال برای قرار دادن بیت صفرم پورت A در حالت امپدانس بالا میتونیم دستورات اسمبلی رو به این شکل بنویسیم:
    CBI DDRA,0
    CBI PORTA,0
    و برای قرار اتصال این پایه به مقاومت داخلی به این صورت:
    CBI DDRA,0
    SBI PORTA,0
    در مورد انجام این کار در زبانهای دیگه هم اگر نیازی به توضیح بود دوستان دیگه واردتر هستند حتما توضیح خواهند داد.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

کاملا درسته.
      احتمالا برای Touch Screen میخوای.درسته؟
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

با تشکر از دوستان

آیا تو باسکام از دستورات زیر باید استفاده کنم؟
        config portb.0=input
        portb.0=0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X