اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل کردن مشکل تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حل کردن مشکل تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات

دوستان،پیشنهاد من استفاده از ای سی های زیر هست،البته من سفارش دادم برام آوردن قیمتش هم حدود 1000 تومن هست

74LVC245
    74LVC574
    74LVC138

دیدگاه

سرعت بالا
      ساخته شده برای مبدل 3.3 به 5 ولت و بلعکس
      قیمت مناسب و موجود در بازار
      کیفیت خوب و سادگی عملکرد

74LVX4245
      قیمت هم حدود 900 تومان

در فروشگاه های معتبر بخواهید :icon_razz:
      همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
        در باره اتصال آی سی های 5 ولت به 3 ولت باید حتما به نکات زیر توجه فرمایید
        1- اگر آی سی 5 ولت خروجی است و آی سی 3 ولت ورودی : به دیتا شیت آی سی 3 ولتی مراجعه کنید و ببینید حداکثر ولتاژ ورودی پینها چقدر است. اگه تا 5 ولت مجاز بود پس مشکلی نیست و دو آی سی را بطور مستقیم به هم وصل کنید . اگر حداکثر ولتاژ ورودی تا 3 ولت بود باید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید.
        2- اگر آی سی 3 ولتی خروجی بود و آی سی 5 ولتی ورودی : به دیتا شیت آی سی 5 ولتی مراجعه کنید و ببینید منطق ورودی آن چیست و چه سطح ولتاژی را یک میگیرد ( مثلا منطق TTL ولتاژ 2 ولت به بالا را یک در نظر میگیرد) اگر آی سی 5 ولتی شما ولتاژ 3.3 ولت را منطق یک در نظر میگیرد باز هم مشکلی نیست و میتوانید دو آی سی را بصورت مستقیم به هم وصل کنید. ولی اگر آی سی 5 ولت ولتاژ 3 ولت را به عنوان یک در نظر نمیگیرد ( مثلا منطق CMOS ولتاژ 3.5 ولت به بالا را یک در نظر میگیرد)باید از یک ترانزیستور استفاده کنید تا 3 را به 5 ولت تبدیل کند.
        3- در همه موارد می توانید از یک آی سی های Level Shifter مانند 74LVC4245ADB و غیره که در بازار ایران هم یافت میشوند استفاده کنید.
        اگر سوالی داشتید پیام بگذارید (j_sadi63@yahoo.com)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط j_sadi
          1- اگر آی سی 5 ولت خروجی است و آی سی 3 ولت ورودی : به دیتا شیت آی سی 3 ولتی مراجعه کنید و ببینید حداکثر ولتاژ ورودی پینها چقدر است. اگه تا 5 ولت مجاز بود پس مشکلی نیست و دو آی سی را بطور مستقیم به هم وصل کنید . اگر حداکثر ولتاژ ورودی تا 3 ولت بود باید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید.
          از دیود زنر هم میشه استفاده کرد ؟
          من یه بار استفاده کردم جواب داد ! نمی دونم اصولی بود یا نه !

دیدگاه

آقا من الان یه 2 سالی میشه برای این مشکل فقط یه مقاومت مثلا 330 اهم میزارم سر راه. تا حالا هم مشکلی نداشتم. من حتی برای RAM خارجی هم همین کار رو کردم و با سرعت بالا هم مشکلی نداشتم.

دیدگاه

سلام
              من در ایجاد ارتباط میان hmtr و xmega مشکل دارم
              اصلا hmtr هیچی در یافت نمی کنه
              چون سرعت خیلی بالا هست باید از یه مدار خیلی ساده استفاده کنم
              این خوبه؟؟؟

دیدگاه

مگه سرعت دیتا چقدره؟

دیدگاه

سلام 9600
                  ببخشید غیر این ترانزیستور از چه شماره دیگه ای می تونم استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

پسر خوب 9600 که سرعتی نیست. من فکر کردم الان میگی مثلا 4 مگ .
                    تو همون راهی رو که قبلا گفتم امتحان کن یه مقاومت 330 اهم بزار سر راه . اگر جواب نگرفتی احتمالا مشکل از جای دیگست.

دیدگاه

ببخشید من که دارم گیج می شم
                      شاید سوالم رو بد پرسیدم
                      من می گم ولتاژ xmega ای که من دارم 3.3 ولته
                      ولتاژ کاری hmtr هم 5 ولته
                      وقتی ایکس مگا دیتا رو می فرسته hmtr نمی فهمه چون ولتاژ کمه
                      حالا با این شرایط من یه مقاومت 330 هم بزارم که هم جریان و هم ولتاژ رو یکم بیارم پایین
                      منظورتون این هست که بیام مقاومت رو به صورت سری قرار بدم سر راه hmtr و xmega ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ببین عزیز اگر خط دیتایی که از xmega خارج میشه فقط خروجیه که هم میتونی مستقیما وصل کنی و هم اینکه اگر بخوای مطمئن بشی یه بافر مثل 74HC245 استفاده کن. اگر هم دوطرفه هست که یه مقاومت 330 اهم سری کن تو مسیر.
                        من این کار رو برای ارتباط ATXmega128A1 و رم 512 کیلویی که 5 ولت هست انجام میدم (فقط مقاومت) و با فرکانس 32 مگ دارم کار میکنم.

دیدگاه

ببخشید HMTR شما TTL هست یا RS232 ؟
                          اگر TTL باشه که نباید مشکلی باشه اما اگه RS232 هست باید یه MAX232 استفاده کنین

دیدگاه

سلام
                            rs232 بود که خودم درستش کردم و شد ttl
                            با مگا خوب کار می کنه و تقریبا مشکلی نیست
                            ولی وقتی xmega وصل می کنم نمی گیره
                            الام من بایدhmrt رو وصل کنم به 5 ولت و پایه یوسارت رو وصل کنم به hmtr دیگه؟؟؟؟
                            شما چطوری جواب گرفتی؟؟؟

دیدگاه

سلام.
                              من تونستم توسط pwm میکروکنترلر mega32 و درایور l293 دو موتور را کنترل کنم.
                              الان تعداد موتورهام بالاتر رفته و میخوام از xmega128a1 که تعداد pwm بیشتری داره استفاده کنم.
                              سوالم این هست که ولتاژ خروجی پایه های mega32 حداکثر 5 ولته و من با حداکثر کردن pwm می تونستم سرعت را تا انتها بالا ببرم و خروجی l293 همون 12 ولت میشد.
                              حالا اگر بخوام از xmega استفاده کنم از اونجایی که ولتاژ پایه هاش 3 ولته آیا مشکلی ایجاد نمیشه و بازه من می تونم همون 12 ولت را در خروجی l293 داشته باشم؟!
                              لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

در اطلاعات L293 حداقل ورودی High عدد 2.3 ولت ذکر شده و بنابراین برای اعمال خروجی XMEGA به ورودی L293 با فرض تغذیه 3.3 ولت، مشکلی وجود ندارد.
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X