اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بورد استارتر و آموزشی برای XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد اموزشی xmega

دوست عزیز بعد از نوشتن برنامت+کمپایل،فایل hex ایجاد شده از طریق نرم افزار بوت، لود کرده وروی میکرو می ریزیم
    یک cd باید روش باشه نحوه استفاده ویک سری مثال برای برد هست تمام نکات مورد نیاز داخل pdf نوشته در کل برد خوبیه ولی کاشATxmega128auبود
    درضمن اسم نرم افزار بوت اینه Universal Bootloader

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin-zareian
      دوست عزیز بعد از نوشتن برنامت+کمپایل،فایل hex ایجاد شده از طریق نرم افزار بوت، لود کرده وروی میکرو می ریزیم
      یک cd باید روش باشه نحوه استفاده ویک سری مثال برای برد هست تمام نکات مورد نیاز داخل pdf نوشته در کل برد خوبیه ولی کاشATxmega128auبود
      درضمن اسم نرم افزار بوت اینه Universal Bootloader
      دقیقا با pdf که داره جلو میرم ولی کانکتش ارور میده نوشته بعد اینکه وصل کردین و پورت رو انتخاب کردید برد رو ریست کنید بعدش میتونید پروگرام کنید که نمیشه فکر کنم باید ببرم دفتر فروشگاه
      #1740;ا علی

دیدگاه

وقتی میخوام پروگرام کنم به این صورت میشه :

و تو تنظیمات هم اصلا xmega نداره !!!!

#1740;ا علی

دیدگاه

بروبه optionبعدطبق pdf عمل کن
          در ضمن به صورت admin run کن

دیدگاه

مشکل با برد اموزشی Atxmega 128A1-AU

سلام به همه اساتید گرامی و دوستان محترم @};-

عزیزان من تازه با Atxmega اشنا شدم و استاد گرامی من هم یه پروژه برد اموزشی بهم داد البته ایشون تراشه Atxmega 128A1u-AU رو می خواستند که متاسفانه 2 بار سفارش دادم که هر دوبار اشتباه اومد و مجبور به تهیه بدون USB اون شدم
            من طراحیش رو با Altium انجام دادم که فایل PDF رو پایین میزارم(اگه نیاز به خود فایلش هست بگید بزارم واستون) یه سری ایراد تو طراحی بود که بصورت دستی با سیم کشی بر طرف شده ولی مشکلم با پراگرم کردنه اون هست
            من رو برد با توجه به دیتا شیت پورت Jtag رو نصب کردم و از کابل پروگرمرم (Tnm2000+) اطمینان دارم تست کردم ولی اولین باری که تست زدم برنامه خود Tnm2000+ تراشه(Atxmega 128A1-Au) رو نشناخت ولی هم پاک کرد و هم پروگرم کرد ولی دفعه بعد هر کاری کردم دیگه پروگرم نکرد حتی چون تو
            کارگاه دانشگاه بودم پروگرمر رو هم عوض کردم ولی باز هیچی نمیشناسه و حی ارور میده.
            سوالم از دوستان و اساتید اینه :
            1.امکان تست این مریکرو هست که بفهمم سالمه یا نه؟اصلا امکان سوختن هست ؟
            2.میشه با STK500 با PDI اینو پروگرم کرد؟
            3.واسه پروگرم کردن این سری مثل Atmega ها نیاز به فیوز بیت هست؟
            4.شرمنده سوالم زیاد شد چون مبتدیم میشه اساتید یه دید به پروژم بندازند که کار اشتباهی باعث سوختن نشده باشه .

http://www.rodfile.com/e41ati48lq9q/...ject1.rar.html
            شرمنده سرور واسه لینک مستقیم پیدا نکردم :">

از همه اساتید و دوستان پیشاپیش ممنونم @};-

دیدگاه

پاسخ : بورد استارتر و آموزشی برای XMEGA

1.فقط باید برنامه بریزی و چک کنی
              2.اگه PDI داره میشه
              3.نامفهوم؛سری مگا و ایکس مگا هردو فیوز بیت دارند ولی خب متداول ترین فیوزبیت ها مربوط به فرکانسه که در ایکس مگا نرم افزاری ست میشه
              4.اگر از سری usb استفاده کرده نیازی به وصل کردن به jtag نبوده و خود میکرو برنامه بوت لودر usb رو داشته و میتونستی با flip پروگرمش کنی،تنها موردی که ممکنه پیش بیاد غیر از ولثاژ بالاتر و یا معکوس فقط دستکاری فیوز بیت ها بدون اشنایی هست،که شامل بستن jtag,pdi ویا فیوز بیت های رزرو شده است
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

به جناب طراح
                لینک شماتیک موجود در صفحه اول کار نمیکنه.
                در صورت امکان یه شماتیک برای راه اندازی اولیه یکی از میکروهای xmega قرار بدین.

دیدگاه

در فایل ضمیمه پست شماره 6، نقشه شماتیک موجود است.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                    برای کسانی که در هر شرایطی اصرار به ساخت برد برای XMEGA را دارند، نقشه اتصال پورت های اولین برد آموزشی عرضه شده در ایران، بصورت فایل ضمیمه قرار داده می شود. لازم به ذکر است که نمونه کدهایی که در تاپیک دیگری از این انجمن قرار داده شده، منطبق با همین سخت افزار نوشته شده است. ضمنا تفاوتی بین سری A3 و A1 در اتصال پورتهای نمایش داده شده وجود ندارد.
                    با عرض سلام خدمت استاد گرامی.تو این شماتیک باطری بک پ وجود نداشت.ماجرا چیه؟در ضمن نخواستم تایپیک جدیدی باز بشه ممنون
                    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

پایه های مخصوص اتصال باطری بک اپ برای RTC در سری A1 وA3BU موجود است.
                      دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

میشه دقیق تر توضیح بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                          برای کسانی که در هر شرایطی اصرار به ساخت برد برای XMEGA را دارند، نقشه اتصال پورت های اولین برد آموزشی عرضه شده در ایران، بصورت فایل ضمیمه قرار داده می شود. لازم به ذکر است که نمونه کدهایی که در تاپیک دیگری از این انجمن قرار داده شده، منطبق با همین سخت افزار نوشته شده است. ضمنا تفاوتی بین سری A3 و A1 در اتصال پورتهای نمایش داده شده وجود ندارد.
                          با عرض سلام خدمت مهندس .ببخشین تو آیسی at24c64 فقط پایه های sda و scl استفاده میشوند؟ پایه های دیگر نیاز نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
                            پایه های مخصوص اتصال باطری بک اپ برای RTC در سری A1 وA3BU موجود است.
                            پایه های اتصال باتری در شماره های ATXMEGA256A3B و ATXMEGA256A3BU وجود دارند.

نوشته اصلی توسط SaeedMcu
                            ببخشین تو آیسی at24c64 فقط پایه های sda و scl استفاده میشوند؟ پایه های دیگر نیاز نیست؟
                            در شماتیک اتصالاتی نظیر تغذیه و مانند آن نمایش داده نشده است.
                            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

استاد شرمنده که وقت با ارزشتون رو میگیرم
                              این عکسش هست اتصالاتش درسته؟
                              http://www.4shared.com/photo/0YZra3v5/Untitled.html
                              شرمنده که باعث ایجاد مزاحمت میشم

دیدگاه

استاد یه سوال دیگه هم داشتم
                                تو قسمت درایو سون سگمنت ها یه گیت نات گذاشتین.این همان ترانزیستور هست واسه سوئیچ؟
                                یا بافر هست برای سون سگمنت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X