اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

SRAM و SDRAM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : SRAM و SDRAM

آقا اصلا یک سوال اساسی .
    امکان داره سخت افزار من مشکل داشته باشه؟؟
    من سخت افزار رو با کد atmel و همچنین با کد و ویزارد کدویژن تست کردم و نتیجه گرفتم که مدار بندیم درسته.
    کد atmel میاد تمام رم رو چک میکنه درسته؟
    با این تفاسیر آیا امکان داره سخت افزار من مشکل داشته باشه؟؟؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

درباره صحت کار نسخه 5.40 و عملکرد کامپایلر imagecraft اطلاعی ندارم. متاسفانه در حال حاضر، سخت افزار مجهز به حافظه خارجی در اختیار ندارم و اگر اینطور بود، مشکل شما را بصورت عملی تست می کردم.اما به نظر می رسد یک شیوه سریع برای به نتیجه رساندن کار شما، نوشتن کدی شبیه نمونه پست قبل و اضافه کردن verify به آن است که در صورت صحت کار خروجی یک بیت را صفر یا یک کند. شما می توانید نمونه کد نوشته شده را در انجمن قرار دهید و من از طریق سیمولاتور IAR، محل نوشتن اطلاعات را بررسی و به شما اعلام می کنم. برای شروع یک آرایه بزرگ را تعریف کنید و مقادیری را در آن بنویسید و verify کنید و عملکرد واقعی آن را ببینید وتوضیح دهید.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

1- آیا از آی سی K4s561632h-uc75 که یک sdram است می توان به عنوان حافظه خارجی برای xmega استفاده نمود؟ (این آی سی باس 16 بیتی دارد)
        2- آیا در ایران یافت می شود؟

دیدگاه

در شماره های فعلی XMEGA تنها باس 4 بیتی برای SDRAM پشتیبانی می شود، اما یک ساختار EBI با 4 پورت هم معرفی شده که حداکثر از باس 8 بیتی هم پشتیبانی می کند و فعلا در IC های موجود صدق نمی کند.
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

رم بیشتر از 512 که به این میکرو ها بخوره تو ایران هست؟

دیدگاه

http://www.spectek.com/pdfs/SPECTEK_...MB_X4X8X16.PDF
              این IC روی رم های کامپیوتر من هستش
              این رم با میکرو سازگاره؟

دیدگاه

من فرصت نداشتم جزئیات فایل شما را ببینم. اما به نظر می رسد از نظر ظرفیت دو برابر مقدار قابل پشتیبانی از طرف XMEGA باشد. به عنوان یک راهنمایی می توانید اطلاعات SDRAM بکار رفته در برد Xplain مربوط به Atmel را ببینید و بر اساس مقایسه با آن بستجید که آیا جوابگوی نیاز شما هست یا خیر.

دیدگاه

می خواستم با استفاده از واحد EBI یک عدد SRAM به شماره 551100 را راه اندازی کنم. برای این کار از روش SRAM 3PORT ALE1 استفاده کردم. از 74HC573D بعنوان Latch استفاده کردم. از آنجا که پایه های RE و WE در 551100 هر دو در یک پایه است تنها از پایه PH0 استفاده کردم. در مدار من که با توجه به دیتا شیت Xmega128a1 بسته شده است اتصالات به صورت زیر است:
                  پورت K وظیفه آدرس دهی 16 بیت اول آدرس را برعهده دارد و پورت J وظیفه ورودی و خروجی داده به IC RAM را بر عهده دارد.
                  PH2: وظیفه ALE1 را عهده دار است.
                  PH0: وضعیت Read و یا Write روی IC را مشخص می کند.
                  PH4، PH5، PH6 و PH7 بعنوان CS در IC ها مورد استفاده قرار می گیرد.

در حال حاضر مدار کار نمی کنه. کسی پیشنهادی داره؟
                  SRAM ای که من استفاده کردم مناسبه؟ اگر کسی مداری بسته که جواب داده اگه راهنمایی کنه ممنون می شم.

موفق باشید.

دیدگاه

با سلام
                    میکروی من ATXMEGA128A1 و کامپیلرم CV هست.
                    با واحد EBI رم 551100 رو راه اندازی کردم ولی به مشکلات زیر بر خوردم.
                    1- با EBI می شه تا 64کیلو بایت رو آدرس دهی کرد و من این کار رو کردم ولی تو کد نویسی حدود 50 کیلو بایت حافظه بیشتر نمی ده. (کامپایلر Error میده.)
                    بیس آدرسش 0 و سایزش 64کیلو تعریف کردم.
                    2- تو قسمت Configure Progect/Advance رم داخلی رو از آدرس 2000h تا 3FFFh آدرس داده. برای همین فکر کنم دسترسی به RAM داخلی ندارم چون با رم خارجی کانفلیکت آدرس دارن.
                    3- من از CS0 فقط استفاده کردم. حالا اگه بخوام از CS1 یا CS2 و یا CS3 استفاده کنم باید اندازهExternal RAM Size رو زیاد کنم دیگه، این در حالیه که بیشتر از 64 کیلو بایت نمیشه به این پارامتر داد.

اینجا چه جوری عکس میشه گذاشت؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.

دیدگاه

caspian عزیر . کدویژن به خاطز اینکه پوینتر آدرسش 16 بیتی هست بیشتر از 64 کیلو رو نمیتونه آدرش بده . اما در مورد اینکه محدوده رمت از چه آدرسی باشه ، باید بیخیال رم داخلیت بشی و کلا با رم خارجی کار کن یعنی از آدرس 0x0000 تا 0xFFFF .
                      در مورد Error دادن کامپایلر برای بیشتر از 50 کیلو . من تو یه پروژه تا 52 کیلو آدرش داشتم . باید اون بخش از کدت رو ببینیم تا بشه گفت مشکل چیه .
                      اما کلا بیا بیخیال کدویژن شو و بیا سراغ IAR ، درسته که یکم کار باهاش سخته اما کامپایلر فوق العادع قوی و Stable هست ، تو اون میتونی به خاطر داشتم پوینتر آدرس 24 بیتی رم بیشتری رو استفاده کنی.

دیدگاه

در سری a3 که EBI نداریم چطور میشه sram خارجی استفاده کرد؟
                        افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl_m
                          در سری a3 که EBI نداریم چطور میشه sram خارجی استفاده کرد؟
                          EBI مخصوص سری A1 است اما می توان برای سری A3 با شبیه سازی عملکرد خطوط Data و Control حافظه SRAM را در صورت نیاز متصل کرد.

دیدگاه

تو دیتاشیت km681000 ولتاژ تغذیه رو 4.5 الی 5.5 ولت نوشته
                            همین طور حداقل ولتاژ خروجی در حالت high روی پایه ها رو 2.4 گفته و به حالت نرمال اشاره نکرده
                            سوالی که داشتم اینه که اگر این آی سی در حالت high پنج ولت روی پایه دیتا قرار بده آیا xmega آسیب نمیبینه؟
                            لطفا با این فرض که از ebi استفاده نمی کنیم و sram رو به صورت نرم افزاری به xmega وصل کرده ایم پاسخ بدهید.
                            ممنون از وقتی می گذارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl_m
                              تو دیتاشیت km681000 ولتاژ تغذیه رو 4.5 الی 5.5 ولت نوشته
                              همین طور حداقل ولتاژ خروجی در حالت high روی پایه ها رو 2.4 گفته و به حالت نرمال اشاره نکرده
                              سوالی که داشتم اینه که اگر این آی سی در حالت high پنج ولت روی پایه دیتا قرار بده آیا xmega آسیب نمیبینه؟
                              لطفا با این فرض که از ebi استفاده نمی کنیم و sram رو به صورت نرم افزاری به xmega وصل کرده ایم پاسخ بدهید.
                              ممنون از وقتی می گذارید.
                              فکر کنم باید از رم های سری MT48 استفاده کنید اونا منطقشون 3 ولته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                                فکر کنم باید از رم های سری MT48 استفاده کنید اونا منطقشون 3 ولته
                                آقای رجب زاده ممنون از پاسختون
                                من کمی در مورد mt48 سرچ کردم.به نظر میاد از نوع sdram باشن .با توجه به این که بدون ebi وصل میکنیم بحث رفرش کردن رو خواهیم داشت که من اصولشو نمیدونم.
                                من برای اتصال sram به xmega64a3 بین پایه های دیتا sram و پایه های میکرو مقاومت 3 کیلو گذاشتم.
                                مطلب بسیار جالبی که به اون برخوردم این بود که پایه های میکرو باید در حالت توتم پل باشن.در حالت های بالاکش و پایین کش پایه های میکرو قادر به خوندن وضعیت پایه های دیتا sram نبودن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X